Karja my celkem zažili a užili, i když jen v ČR, ale v práci teda těžce nestíhám, klienty s DPH bohužel odsunout na podzim nelze. Tento týden je naprosto zoufalý, v pondělí měl doktora Viki, v úterý jsem musela fyzicky do kanclu s laptopem kvůli nějaké migraci serverů, takže jsem kluky vlekla s sebou, teď zrovna jedeme s Ríšou od zubaře, zítra má Viktor logopedii. Kromě pondělí je to vždycky výlet na půl dne, trávíme dny v MHD, kde je 50 stupňů. Na víkend má přijet brácha, on k nám jezdí jen jednou za pár let, a hrozně moc bych chtěla, aby bylo doma jakžtakž uklizeno a mohla jsem nabídnout něco dobrého k jídlu, ale vůbec nemám kdy...![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ad zubař - objednala jsem Ríšovi na trhání zubu Entonox a on na něj neúčinkoval ![]()
Pinot Noir ježkovy voči! Kolik mu jich trhali? ![]()
Pinot Noir No to je podes, když se to takhle sejde. S oslavou tě lituju, když člověk rád vari, ale nestíhá tak ho to štve o to víc!
Tabea no jen jeden, ale vydejchal jim celou bombu a furt diskutoval, zubařka říkala, že normálně jsou děti po 3 - 4 minutách úplně bezvládné. ![]()
Pinot Noir to je ten plyn, co se dává k porodu? Na mně taky nefunguje. A zvládl to?
S těmi doktory je to pitomé, to je den háji vždycky.
Pinot Noir Ríša bude speciální typ, jako já.
Já jsem dala na radu porodní asistentky a entonox dejchala při porodu. Kromě oblbnutí ve smyslu, že každá minuta trvala pocitově hodinu to se mnou nic neudělalo.
Ale u těch dětí je to fakt skoro jistota, že budou hned gumový.
Jinak tě teda lituju, tenhle režim stíhat práci a řešit zároveň děti bez školky je hroznej, já hodně nemám ráda tenhle pocit, že jen vlaju za povinnostmi. Ať se návštěva vydaří!
Potrefenáhusa Ukládám si tip, vypadá to skvěle! My jsme měli jet do Litomyšle na dovolenou, a kvůli nemoci to museli zrušit, pak už jsme nesehnali ubytování. Náhradní dovolená byla taky super (Podyjí), ale sem se chystám už tak dlouho. U nás jsou teda návštěvy kostelů a dítětem zatím dost děsnej zážitek, ale tohle by určitě zaujalo.![]()
Pinot Noir no pekne ![]()
Evaeva presne, po doktoroch, to je mínus celý deň.
Lenvlaju, to je přesně to slovo. ![]()
Jinak s nimi doma se už dá pracovat docela dobře, sice samozřejmě visí hodně času na různých obrazovkách, ale máme zahradu, vířivku, trampolínu, staví bunkry po celém domě... Ale když se k tomu sejde tolik vyřizování a s takovým vedrem, je to trochu na nervy.
Náš odpolední program je napustit vanu a hodit do ní gelové perly. Mně už dneska bolí z toho horka hlava, dost na to trpím a v zimě jsem si uklidila slamáky tak pečlivě, že je teď nemůžu najít! V tom našem malém bytě, nechápu ![]()
Dopoledne jsme jeli na Letnou pro Rosťovy papuče a ještě, že se prodavačka zeptala, zda je chci vyzkoušet, objednala jsem je totiž online o číslo větší, než s jakými v červnu končil, měl je tehdy tip ťop... A on potřebuje už o dvě! čísla větší!
Len prosim te, kdyz uz Pinot Noir zminila toho zubare, nemas nejake zkusenosti s prasky na uklidneni pro deti? Syn zaziva u zubare extremni stres. osetrit se necha jakoby bez problemu, ale div neomdli strachy, je to pro nej straslive vypeti. Ted jsme to zas absolvovali kvuli vypadle plombe, on chudak zrovna je u toho zubare porad. Zubarka nabizi detem nejaky lek, ze je pacient bez sebe a pak si nic nepamatuje, to jsme odmitli, protoze on se osetrit necha a prislo mi to jako velky oblbovak
. Priste se poradim s detskou lekarkou, ale nevis o necem? V podstate hledam asi neco jako panaka, ale pro deti...
Muslik na koupaliště bych ve vedru nešla, my máme příjemně na hřišti za barákem
Teď v létě je Praha vylidněná, ani tam nebývají skoro žádné další děti.
ty jo tak to u nás v širším centru se o vylidnenosti mluvit fakt nedá. Já to resim samozřejmě taky hřištěmi, ale ta prázdnotou fakt nezejou.
Muslik u nás jo, až jsem z toho kolikrát překvapená. Dopoledne nepotkáme vůbec nikoho, odpoledne samozřejmě jo, ale s hezkým dnem v červnu je to nesrovnatelné.
Evaeva u nas je detska cast v parku narvana v devet vecer, mozna tam jen chodite moc brzy:-))
viktorka_od splavu
ale řekla bych, že vůbec. V sedm odcházíme poslední
Len my nebydlime v Litomyšli, ale kousek od poličky. Zatím jsem fakt nadsena, ten kostel byl parádní, dá se nahoru na vyhlídku na město a dolu do krypty a pro ty děti to bylo sice malý, ale moc pěkně udělaný
a stavebnice k vývoji sakrální architektury mě jako vrsovickyho rodáka vyloženě potěšila

Potrefenáhusa to je super!
Krypta taky potěšila

Gatita Tyjo, popravdě v tom se vůbec nevyznám. Vaše doktorka ti asi nabízí midazolam, po tom jsou děti hodně gumový, dobře ošetřitelný a plus je, že si na zákrok nepamatují. Je ale nemalý množství paradoxních reakcí (na dítě to nezabere a naopak řádí). Nebo třeba diazepam, ale asi neznám nikoho, kdo ho předepisuje na zubní ošetření, takže zkušenosti ti k tomu bohužel neřeknu. Ten entonox je super, zabírá prakticky vždycky a hned po výkonu je dítě zcela v pořádku, ale to je na kratičký zákroky typu extrakce zubu, jiný využití to moc nemá. Mně se na děti ve stresu osvědčily jen trpělivý kratičký návštěvy, kdy se nejlíp nic neděje a dítě si zvykne, že to může být ok a získá důvěru. Za velký přípravy doma a divadla při vlastním ošetření (furt mluvit a dítě zaujmout, což je pro mě kolikrát náročnější než vlastní zákrok). Ale taky mám takovýho malýho pacienta, co všechno zvládl, ale je to pro něj hroznej stres. Možná by ten diazepam ve vašem případně mohl být řešení. Zeptej se té praktické, samotnou by mě zajímalo, jestli ji něco napadne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články