Tak naše koupaliště je přeplněné a asi ponejvíce blbci. Prvně tady byl tábor, tak to mi nepřišlo OK, ale tak děti byly aspoň větší. Ale přijde vám normální nechat dítě, tak do 2 let věku samotné v brouzdališti? Mně ne. Tady právě jedna maminka ho zabavila dala mu hračku a najednou vidím, jak běží jinam, tak říkám ,,aha, jde lovit starší děti,, ale ona šla do velkého bazénu normálně za dospelakama a jako ne jim něco říct, ale bavit se a koupat se s nima, dvakrát koukala naším směrem. Kluk se mezitím jednou zasekl na takovém vodním prvků, tak to jsem ho odsekla a pak se za tou mámou vydal k velkýmu bazénu a ona si ho nevšimla a vydala se druhým vchodem z vody. Tak to jsem ji ukázala, že kde kluk je a řekla jsem jí, že by ho neměla nechávat samotného ani v tom brouzdalisti a ona mi řekla ,,a čo bylo?''. Chtěla jsem ji říct, že hovno! Evaeva Bylo to na tom koupališti co jsme se potkaly, ty bys tam nechala dvouletaka bez ničeho jen v pline,enhle byl tak necelej dvouletej a šla do toho velkýho plavat?. Já bych tam nechala bez rukávku možná tak teď tu sedmiletou neteř.
Mám kamarátku učiteľku s kurzom prvej pomoci, kúpaliskovú maniačku, takže je celé leto na miestnom mini kúpalisku. Vlastné deti uz má veľké, skoro dospelé, ale každý jeden rok aspoň jedno-dve malé deti nie že vyťahuje z nejakých problémov (to skoro denne), ale skutočne dáva prvú pomoc. Ako ja úplne nechápem ani tých plavčíkov, že keď takéto niečo vidia, že nejako tých rodičov neusmernia, ale fakt sú ľudia idioti.