Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline monis
1611 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:18

Kokoska ja mam dve holky a starsi petileta si to tam vzdycky uzila. Ma rada ty elektoauta, lanovou prulezku, zipline, bagrovani a hlavne ten vlacek Asi jako vzdy zalezi na diteti, nase holky jsou spis akcni  zase je moc neberou zvirata...

Potrefenáhusa je to tak na 2-3 hodky max, ale zase nic extra co by neměli jinde. Ale ten vlacek je super

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:21

My objevujeme spíš přírodní krásy, skrečovala jsem i český Krumlov. Ale kdybyste se tu někdo pohyboval, tak doporučuji Vítkův kámen/hrádek. Čekala jsem od toho jen malou zřícenina, což se teda potvrdilo, i vyhlídková věž je momentálně stržená. Ale mají tam k dispozici na hraní meče, luk a šípy, helmice, štíty a taky vyrábění s "babičkou". To bylo příjemné překvapení.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:24

Evaeva ten zdar vypadá paradne, ale nevim, jestlli bysme se tam odvazili, mimino má teď období, kdy běhá a ječí a je jak nerizena střela

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:34

Potrefenáhusa muzete si rozdelit deti. Okoli zamku ve Zdaru je hezky opravene, je tam uvnitr nova kavarna, venkovni posezeni na lehatkach a na Zelenou horu je to 15 minut pesky. Naproti pres silnici je myslim i cukrarna. A jeste je tam rekreacni areal Pilak, kde je taky fajn velke hriste pro deti, je to asi 5 minut autem od toho zamku.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:40

Potrefenáhusa my tam byli s prvním miminem, ale co si pamatuju, tak bych řekla, že je to spíš pro školní děti. Dostaneš audioprůvodce a bez něj to děti určitě bavit nebude. Ale udělané je to fakt hezky a není to dlouhé.

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 20:49

PotrefenáhusaJá bych šla na zámek,  a na hriste na Pilak, líbila se mi i ta procházka kolem zámku, je tam taková dřevěná stezka lesem, ale krátká třeba 1,5 km. V té Polničce to bude se sebevražedným batoletem náročný, i mi to přijde takové moc komerční, dost lidí a neodpocines si. Na Pilaku se ti třeba podaří čumět do vody třeba 5 minut:D:D 

Offline Kokoska
34900 příspěvků moje polička 15. srpna 2024 21:07

Pro deti schopne jet na kole je od Pilaku cesta az do te Polnicky. Ja tam nebyla, muz to projel s jeho bandou a pry dobry.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. srpna 2024 21:21

Karja tu stezku jsme tenkrát šli, příjemná procházka a lze i s kočárkem 

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 01:16
Reakce na Potrefenáhusa:

slniecko

​to je 0no, to je ono!!! vyrábajú to ešte?

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 01:17

slniecko

ano!

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 09:40

Chtěla jsem dceři zařídit kartičku do knihovny, i o to sama projevila zájem a naše městká knihovna má v dětském oddělení otevřeno jen dva dny do 16:00. No tak to je fakt nereálný tam chodit pravidelně. Hlavně že mají od 7:30, tam musí být narváno dopoledne teda! 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 09:48

Karja ony mají knihovny dopoledne programy pro školy, my máme třeba během jednoho dopoledne ve školním roce minimálně dvě, občas i tři školní skupiny na různé lekce. 

Já bych ji zapsala a třeba budou chodit se školou občas nebo s družinou odpoledne. Když bude mít svou průkazku, bude si moct půjčovat i bez vás.

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 09:52

žluťásek Ono je to právě ve vedlejším městě, autem dvě minuty, ale sama se tam nedostane. O programech pro školy/školky vím, ale stejně to určitě nepokryje každé dopoledne během roku. Dospělé oddělení má do 17:00, ono ta hodina navíc udělá hodně. No je to škoda. 

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 11:49

Karja 

Knihovna do pěti, to bych si toho moc nevypůjčila

Offline Karja
44666 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 12:19

dzizisketa Tak tady je všechno posunutý,do pěti je to v pohodě, ale do čtyř to už mi přijde fakt hodně limitující, Tady má do čtyř hodně obchodů a služeb a já už teda musím vždycky přemýšlet co stihnu a eventuelně končit dřív kvuli nakupu bačkůrek..:-/

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 12:55

Karja to je docela naprd, pak se nelze divit, že všichni objednávají z eshopů online. Já včera vecer koupila bačkůrky na littleshoes a už mi jedou.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:04

žluťásek jo, obchod zavira v 5, dětské oblečení má prodavačka za sebou vyskladane v kominkach a rozkládá ho po jednom na pult. 
karty nebere 

potrebovala jsem diteti koupit v litomysli ponožky, když si sedrela patu v keenech 

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:35

Potrefenáhusa ten pultovej prodej se drží i na mnoha místech v Praze. A mají k tomu speciální prodavačky co se vyškolily na speciální protizákaznický chování

Máme jeden takovej u nás, včetně zástěr a kapesníků na vlasci ve výloze. Měl se loni zavírat a normálně v místní fb skupině se zvedl odpor milion lidí to tam moc milovalo a ten obchod se musí zachovat.

Jakože... Nechápu ani ty blbý fusekle si nemůžeš prohlídnout a vybrat sama, pani je má za sebou v polici a předkládá je po jednom

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:39
Reakce na Karja:

Tak naše koupaliště je přeplněné a asi ponejvíce blbci. Prvně tady byl tábor, tak to mi nepřišlo OK, ale tak děti byly aspoň větší. Ale přijde vám normální nechat dítě, tak do 2 let věku samotné v brouzdališti? Mně ne. Tady právě jedna maminka ho zabavila dala mu hračku a najednou vidím, jak běží jinam, tak říkám ,,aha, jde lovit starší děti,, ale ona šla do velkého bazénu normálně za dospelakama a jako ne jim něco říct, ale bavit se a koupat se s nima, dvakrát koukala naším směrem. Kluk se mezitím jednou zasekl na takovém vodním prvků, tak to jsem ho odsekla a pak se za tou mámou vydal k velkýmu bazénu a ona si ho nevšimla a vydala se druhým vchodem z vody. Tak to jsem ji ukázala, že kde kluk je a řekla jsem jí, že by ho neměla nechávat samotného ani v tom brouzdalisti a ona mi řekla ,,a čo bylo?''. Chtěla jsem ji říct, že hovno!  Evaeva Bylo to na tom koupališti co jsme se potkaly, ty bys tam nechala dvouletaka bez ničeho jen v pline,enhle byl tak necelej dvouletej a šla do toho velkýho plavat?. Já bych tam nechala bez rukávku možná tak teď tu sedmiletou neteř. 

​Mám kamarátku učiteľku s kurzom prvej pomoci, kúpaliskovú maniačku, takže je celé leto na miestnom mini kúpalisku. Vlastné deti uz má veľké, skoro dospelé, ale každý jeden rok aspoň jedno-dve malé deti nie že vyťahuje z nejakých problémov (to skoro denne), ale skutočne dáva prvú pomoc. Ako ja úplne nechápem ani tých plavčíkov, že keď takéto niečo vidia, že nejako tých rodičov neusmernia, ale fakt sú ľudia idioti.

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:40
Reakce na Potrefenáhusa:

slniecko

ano!

​idem okamžite googliť a objednabať !!!