Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:46

žluťásekto uplne nesnasim, byt pod drobnohledem a nest bremeno zavazku, ze kdyz uz prodavacka sla hledat detske ponozky velikosti 30 do skladu, a predtim ostentativne hledala schudky, aby je byla schopna z toho nejvyssiho regalu vytahnout, tak si je proste musim koupit. 

Online Karja
44666 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 13:50

slniecko víš co, ono na tom koupališti je to prostě blbý, já jsem tam kolikrát s třema dětma - 7,6,4, dosáhne ta sedmiletá a to jentaktak malinko, musím hlídat všechny, stát se může ledacos, i když jsem furt u nich a furt na ně koukám... Ale vykašlat se na to uplně, to je teda velké sousto.

Online Kokoska
34900 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 15:25

Karja nas kluk vnuk jak jsem psala plave fakt dost dobre, ale stejne jsem taky byla na tom koupaku porad na dosah. Byla bych treba rada sla do jinyho bazenu do virivky, ale prece jen jsem se bala nechat ho samotnyho. Oblibil si takovy plovaky, pres ktere a ruckovalo po lane, a tam byl vzdycky chumel deti, strkaly se a shazovaly do vody. Dokonce vnuk jednou "zachranoval " asi triletyho mrnouse, ktery spadl z toho plovaku, nedosahl na dno a zmatkoval. Maminka se bavila s nekym u brehu a nevsimla si. To dite pak plavalo docela pekne, ale jak zahucelo pod vodu, asi se leklo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 15:29

Kokoska to je hned, lokne si a panikaří. Já klidně nechám děti na dece, to vím, že dodrží dohodu a počkají, ale jinak jsem furt s nimi. Maximálně vyloženě v brouzdališti nejsem vyloženě na dosah, ale zaplavat si nepůjdu, pořád budou pod dohledem.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 15:29

Kokoska ty zalidneny koupaliste s hemzicima se detma jsou moje noční můra, mimino teď vyfasovalo aspoň svitive oranzovy uv tričko a je to boží, je hned vidět i na 100 metrů

Online Karja
44666 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 16:14

Potrefenáhusa To je dobrej nápad. 

Evaeva No jasně, my jsme byly na takovém koupacím jezírku,kde starší holky dosahly a malamala jen ve 2/3 té plochy. Je to tam malinkatý, málo lidí, nechala jsem je tam samotný s páskem a monitorovala to ze břehu, ale jako fakt monitorovala, žádná svačina nebo mobil...a ony mi tu malou pritopily, když sly z vody, prostě plavaly, ji to trvalo, tak ji tahly za ruce, tudíž neplavala a šla ke dnu. To je prostě hned něco. 

Online Karja
44666 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 16:17

U nás sambo leží se začínající virozou, malamala má rýmu a dneska jsme hlidaly neteř s megarymou....v pátek jedeme na dovolenou, to jsem na to zvědava,s timto scénářem jsem nějak moc nepočítala jak je léto asi.

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 16:59

Potrefenáhusa Výrazný oblečení je super vychytávka kdekoli, po tom, co se mi syn ztratil v modrém tričku a kraťasech na výstavě šmloulů si na to dávám extra pozor a vždycky mu dávám mezi lidi něco výrazného. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 17:13

Karja jasně, záleží na situaci.

My teď měli oba atb, zánět hltanu, ještě teď smrkám strašné hnusy. Ale normální rýma se přežene a u moře to doléčíte.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 17:22

Myrtila já jim musím příště koupit nějaká výrazná uv trika, jenže většinou mívají růžová nebo modrá:(

Offline Myrtila
5329 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 17:38

Evaeva Ono i plavky jsou pro kluky obvykle málo výrazné. Syn má teď modro bílé, chtěla jsem třeba žluté, ale smůla, jak je hodně štíhlý, byla jsem ráda, že jsem sehnala cokoli, co mu nepadalo. 

Offline dzizisketa
8953 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 17:47

Já jsem dnes byla u té dětské psycholožky, kdybyste sháněli i jako samoplátci, tak Centrum psychologie a terapie v Perlové, pí Kostrhounová. Podle ní jde o generační střet, očekávání, která děda na pětileté děti má a která Rostík nesplňuje, každopádně Rosťa se chová úměrně věku a temperamentu.

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 17:54
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 18:11

dzizisketa Beztak se dozvíš, co o tom psycholožka může vědět. Bych si tak tipla.Ale jiný výsledek jsem ani nečekala!

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 18:13

dzizisketa No, tak možná ještě poslat k psychologovi dědečka, aby se s tím zvládl smířit.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 18:16

dzizisketa no čekali jsme to, žeTak jsem zvědavá, co na to děda 

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 19:23
Reakce na Gatita:

žluťásekto uplne nesnasim, byt pod drobnohledem a nest bremeno zavazku, ze kdyz uz prodavacka sla hledat detske ponozky velikosti 30 do skladu, a predtim ostentativne hledala schudky, aby je byla schopna z toho nejvyssiho regalu vytahnout, tak si je proste musim koupit. 

​ježiš, presne!

Offline letfenixa
10869 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 19:36

dzizisketa

"Čo tak môže psychologicka vedieť!"

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 20:36

Karja Evaeva dekuju za ten tip na ten Žďár, byli jsme dneska a bylo to parádní. Muzeum krásný, ta expozice je fakt boží, holky na to jsou sice ještě obe malý, ale tak hodně si užili zrcadlovou část, ve který začíná druhy patro. Pak jsme se tam ještě dost zdrželi v herně stavbou hradu z krabic. Na Piláku jsme zkusili ty hřiště, ale bylo strasny vedro a zadnej stín, tak jsme se jeli koupat na Velké Ďářko a večer si ještě dali krásnou procházku kolem rašelinišť. Fakt super den! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 20:58

Potrefenáhusa super! A holky jsou teda dobré, že to zvládly. Na dářku jsme tenkrát taky byli, tam je to vážně hezké. Rašeliniště jsou u nás teď velké téma, ale jsme v blbé části Šumavy

My byli ve vyšším brodě, ale bohužel jen zvenku, do kostela se dá jedině s prohlídkou Měli dokonce moc hezky zpracované omalovánky k tomu, ale řekla bych, že je potřeba umět číst, aspoň kluci by to asi dělat nechtěli, určitě by s tím nevydrželi celou prohlídku. Ale poštovní muzeum si užili všichni tři.