Potrefenáhusa Dářko je bezva (kdyz se tam podari zaparkovat).
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva tak vony se zasekly tady a my si to prošli ![]()

Potrefenáhusa no fuj!
Potrefenáhusa Dářko je moje srdeční záležitost, hlavně ta písčitá část, ale toto jsem tam naštěstí nikdy neviděla
jenom pijavice...
Potrefenáhusa no stejně. Ale taková muzea jsou fajn, při nejhorším opustíš prostor. Nevím proč se v Čechách tolik bazíruje na těch prohlídkách s průvodcem (ne teda v muzeích)
Karja jasně, záleží na situaci.
My teď měli oba atb, zánět hltanu, ještě teď smrkám strašné hnusy. Ale normální rýma se přežene a u moře to doléčíte.
jo snad jo, děti pofrkavaji jen tak a dožadují se bazénu ci jinych programu, a my jsme oba K.O. snad to brzo prejde, to bude dneska dlouhej horkej den;-)
Karja jo, to budete určitě brzy ok. My měli horečky jak blázen, to bys poznala.
EvaevaJojo, já si myslím, že ty nastupy nemoci jsou hodně odlišne. On teda sambo měl minulay rok v létě virózu skoro tři týdny;-/ To bylo zoufalý, on na to teď strašně trpi, že se mu to fakr vlece
no ale leckde bych se je fakt neodvazila vypustit, to tak zámek Jezeří nebo teď jsme byli v dobrým hradě Rychmburku, prakticky nic k potencialnimu sejmutí
Potrefenáhusa pro nás jsou nejlepší zříceniny
On zámek je ani moc nebere, princezny nefrčí
Evaevatak to my zas nevybirame cíleně pro ne, ale chodíme tam radi my, tak aby to šlo s nima prezit. Teď v tom Rychmburku byla dole i herna
Potrefenáhusa jo, jasně. My rádi do přírody, takže výlet na rozhlednu nebo zříceninu je ideální. A kluci mně letos překvapili, sedm kilometrů dají jako nic. A les je evidentně jejich přirozené prostředí
Já se ráda projdu i po městě, ale s nimi je potřeba si to dávkovat, je to leckdy o nervy. Procházka zámeckým parkem zakončená kavárnou může být tak jedna za týden
I když loni ta Kodaň byla fajn, ale náročné to bylo. Staršího bych občas ráda vzala na nějakou prohlídku, ale málokdy je poblíž nějaké vyžití pro ty dva další, kde by mohli čekat.
Jaký tip lahve se vám osvědčil pro deti aby se jim to nevylilo? Já fakt nevím, my vždy měli Kubík Watter, ony si svoje pití do batohu berou vyjimecne na skolkove vylety. Teď musím koupit láhev do školy, něco jsem vybrala, ale moc mě to nepřesvědčilo, teď když to má v ruce. Velkamala je dost roztrzita a furt něco vyléva, padá ji z ruky, úplně vidím to promacene učení, že lahev nezavře atp.
Karja náš Camelbak neteče ani otevřený
Evaeva A myslíš tu jako s tím brčkem jo?
Karja jojo. Ty bez brčka asi otevřené tečou všechny, aspoň si to neumím jinak představit. Tu jsem nakonec koupila za pár korun v Decathlonu, ale když do ní drcne, až bude otevřená, tak někoho oblije.
Evaeva nám otevřený trochu tečou, naše děti to furt ještě hodně žvejkaj a mne se nechce kupovat furt nový brčka, pomalu dražší než láhev, pro ty malý děti mi přijde super, ale skolakovi už bych asi koupila něco bez brcka, co se snaz udržuje, mejt pořád to brcko a ten naustek mě trochu otravuje.
A mám poslední tip z naší dovoleny - Muzeum loutkářských kultur v Chrudimi - moc pěkná expozice, nadhernej dům, herna a tvůrčí dílna, přišlo mi to super
a už jsme doma a je tu vedro na chcípnutí
Jojo, mně tento typ přijde takovej miminovskej už, ale obo to asi nemá řešení, aby to nebylo miminovsky a neteklo to. Asi ji budu muset verit;-)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.