Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34903 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 21:06

Potrefenáhusa Dářko je bezva (kdyz se tam podari zaparkovat).

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 21:35

Evaeva tak vony se zasekly tady a my si to prošli

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 21:37

Kokoska bylo to úplně v pohode, ale maj tam tohle

https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Bochnatka

Offline Kokoska
34903 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 21:44

Potrefenáhusa no fuj!

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 16. srpna 2024 21:56

Potrefenáhusa Dářko je moje srdeční záležitost, hlavně ta písčitá část, ale toto jsem tam naštěstí nikdy nevidělajenom pijavice...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. srpna 2024 22:10

Potrefenáhusa no stejně. Ale taková muzea jsou fajn, při nejhorším opustíš prostor. Nevím proč se v Čechách tolik bazíruje na těch prohlídkách s průvodcem (ne teda v muzeích)

Offline Karja
44667 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 10:25
Reakce na Evaeva:

Karja jasně, záleží na situaci.

My teď měli oba atb, zánět hltanu, ještě teď smrkám strašné hnusy. Ale normální rýma se přežene a u moře to doléčíte.

​jo snad jo, děti pofrkavaji jen tak a dožadují se bazénu ci jinych programu, a my jsme oba K.O. snad to brzo prejde, to bude dneska dlouhej horkej den;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 10:45

Karja jo, to budete určitě brzy ok. My měli horečky jak blázen, to bys poznala.

Offline Karja
44667 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 11:01

EvaevaJojo, já si myslím, že ty nastupy nemoci jsou hodně odlišne. On teda sambo měl minulay rok v létě virózu skoro tři týdny;-/ To bylo zoufalý, on na to teď strašně trpi, že se mu to fakr vlece

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 11:14

Evaeva

no ale leckde bych se je fakt neodvazila vypustit, to tak zámek Jezeří nebo teď jsme byli v dobrým hradě Rychmburku, prakticky nic k potencialnimu sejmutí 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 12:01

Potrefenáhusa pro nás jsou nejlepší zříceniny On zámek je ani moc nebere, princezny nefrčí 

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 12:22

Evaevatak to my zas nevybirame cíleně pro ne, ale chodíme tam radi my, tak aby to šlo s nima prezit. Teď v tom Rychmburku byla dole i herna 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 12:32

Potrefenáhusa jo, jasně. My rádi do přírody, takže výlet na rozhlednu nebo zříceninu je ideální. A kluci mně letos překvapili, sedm kilometrů dají jako nic. A les je evidentně jejich přirozené prostředí Já se ráda projdu i po městě, ale s nimi je potřeba si to dávkovat, je to leckdy o nervy. Procházka zámeckým parkem zakončená kavárnou může být tak jedna za týden I když loni ta Kodaň byla fajn, ale náročné to bylo. Staršího bych občas ráda vzala na nějakou prohlídku, ale málokdy je poblíž nějaké vyžití pro ty dva další, kde by mohli čekat.

Offline Karja
44667 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 13:20

Jaký tip lahve se vám osvědčil pro deti aby se jim to nevylilo? Já fakt nevím, my vždy měli Kubík Watter, ony si svoje pití do batohu berou vyjimecne na skolkove vylety. Teď musím koupit láhev do školy, něco jsem vybrala,  ale moc mě to nepřesvědčilo, teď když to má v ruce. Velkamala je dost roztrzita a furt něco vyléva, padá ji z ruky, úplně vidím to promacene učení, že lahev nezavře atp.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 13:33

Karja náš Camelbak neteče ani otevřený 

Offline Karja
44667 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 13:41

Evaeva A myslíš tu jako s tím brčkem jo? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. srpna 2024 13:45

Karja jojo. Ty bez brčka asi otevřené tečou všechny, aspoň si to neumím jinak představit. Tu jsem nakonec koupila za pár korun v Decathlonu, ale když do ní drcne, až bude otevřená, tak někoho oblije.

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 21:37

Evaeva nám otevřený trochu tečou, naše děti to furt ještě hodně žvejkaj a mne se nechce kupovat furt nový brčka, pomalu dražší než láhev, pro ty malý děti mi přijde super, ale skolakovi už bych asi koupila něco bez brcka, co se snaz udržuje, mejt pořád to brcko a ten naustek mě trochu otravuje.  

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 21:40

A mám poslední tip z naší dovoleny - Muzeum loutkářských kultur v Chrudimi - moc pěkná expozice, nadhernej dům, herna a tvůrčí dílna, přišlo mi to super 

a už jsme doma a je tu vedro na chcípnutí 

Offline Karja
44667 příspěvků moje polička 17. srpna 2024 21:42

Potrefenáhusa Evaeva

Jojo, mně tento typ přijde takovej miminovskej už, ale obo to asi nemá řešení, aby to nebylo miminovsky a neteklo to. Asi ji budu muset verit;-)