MPLee tyjo, kolik mu je? Mam pocit, ze moje deti akorat tak koukaly ze sportaku, kdyz byly takhle velky/maly!
Vše o těhotenství a dětech
MPLee softshell je pasé
podle mě si s tema hnedejma keenama budu moct na podzim leda tak leštit příbory.... delaj se růžový pohorky? 
Potrefenáhusa keeny se dělají i růžové, bych řekla. Určitě takové ty trekové
MPLeedělají se blikačky na paty ![]()
Evaeva který, ty knotch? To jsou fakt ale spis sitovany tenisky, ne? Potrebuju něco do blata (máme keen ridge flex)
Potrefenáhusa starší vydrží si v mokru nesedat/neválet se? Mladší to totiž loni nějak zkoušel, že softchelky nechce. Tak jsem mu řekla, že se ale nesmí namočit. Dost rychle ho to přestalo bavit ![]()
Evaeva já doufám, ze je vezme na milost, jasneze nevydrží. Ten tyl si dá kdyžtak na to ![]()
akorat ty růžový softshellky jsou fakt neprakticky, nejde to z toho poradne vyprat, ty už nekoupim
Potrefenáhusa my měli fialové ty Chandler wp, ale ty už se nedělají. Ale mají, myslím, ty wanduro. Ale nejsou to bf/kompromis
Potrefenáhusa no jasně, sukně bude přes to![]()
Lepší asi budou nějaké tmavě fialové nebo malinové. A nebo vzorované, v tom se bordel schová
Potrefenáhusa ještě mají růžové tread rover wp, ty by měly být nástupci těch Chandler, na podobné podrážce jako ty sandály
Evaeva to ty ridge flex taky nejsou, ale jsou dostatečně široký a dobře ohebny, to mi na občasný nošení zcela stačí. Ty wanduro jsou pěkný, ale já ty keeny dávala přes zimu, když mi na ty zimní bf koely prisla moc zima/snih/mokro/blato, tyhle mi přijdou spis do teplejších dni.
Potrefenáhusa jo, zimní nebudou ani jedny.
Potrefenáhusa já mám vyhlídnuté softshellky v malinove s tlapkovou patrolou. To projde. Ale ma hnedou perovku z lonska a to se bojim. No ale moje dite asi ani zimni boty nosit nebude, dokud bude mit blikaci tenisky, klidne umrzne ![]()
Kokoska 20 mesicu ![]()
Evaeva no, na ruzovej tyl se každopádně moc těším ![]()

MPLee
perovku máme khaki zelenou ![]()
MPLee nyslim, ze mame uplne stejne, strih i rukavky sedi, jen jiny vzor
prarodice je privezli loni z Italie a je to 100% polyester. Loni je chtela nosit porad, letos uz je sama sundava, ze se v nich poti.

Holky já se strašně směju a hned jsem vděčná za jednobarevný trička bez obrázků a dvě mikiny na střídačku ![]()
Nase Ema mela narozeninovou oslavu, byly ji 4. Vsechny holcicky co tam byly mely tylove saticky, stridaly se hvezdicky, jednorozci, Anna a Elsa, maslicky, trpytky, vypadalo to jak kdyz zdrhly z ruznych pohadek princezny ![]()
Asi to k tomu veku patri, doufam, ze v zime si pod to aspon necha dat puncochace!
žluťásek a k vam jeste nedorazila moda strakamakatych mikin s divokymi hernimi potisky? Idealne z merche nejakeho youtoubera, pri vyrceni jehoz jmena se ti otevira rybicka v kapse? Zlata Elza a jednorozci, to je pastva pro oko. Syn je nastesti v obleceni hodne umirneny, a i kdyz by na ty hruzy koukal od rana do vecera, v obleceni se to nastesti neprojevi. Chodi v jednobarevnych trickach z nejakeho 6-packu, casto to ma sedou nebo navy barvu, a hnedych mansestracich, a taky toci 2 jednobarevne mikiny. Mezi spoluzaky vypada jak kdyby byl z nejake prisne sekty![]()
žluťásek Gatita u nás je potrebné, aby to nebolo zelené, ružové, fialové, ideálne ak je to žlté, čo sa tiež skvelo perie Potrefenáhusa
.
Som zvedavá na nosene rifli do školy, počas prázdnin si jedny v pepcu vybral, kapsacove, čo som mu vlani kúpila dinosaurie kapsace, tie odmietol.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.