Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kokoska
34904 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:17

MPLee tyjo, kolik mu je? Mam pocit, ze moje deti akorat tak koukaly ze sportaku, kdyz byly takhle velky/maly!

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:18

MPLee softshell je pasé podle mě si s tema hnedejma keenama budu moct na podzim leda tak leštit příbory.... delaj se růžový pohorky? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:31

Potrefenáhusa keeny se dělají i růžové, bych řekla. Určitě takové ty trekové 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:32

MPLeedělají se blikačky na paty

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:33

Evaeva který, ty knotch? To jsou fakt ale spis sitovany tenisky, ne? Potrebuju něco do blata (máme keen ridge flex)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:34

Potrefenáhusa starší vydrží si v mokru nesedat/neválet se? Mladší to totiž loni nějak zkoušel, že softchelky nechce. Tak jsem mu řekla, že se ale nesmí namočit. Dost rychle ho to přestalo bavit

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:35

Evaeva já doufám, ze je vezme na milost, jasneze nevydrží. Ten tyl si dá kdyžtak na to

akorat ty růžový softshellky jsou fakt neprakticky, nejde to z toho poradne vyprat, ty už nekoupim 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:37

Potrefenáhusa my měli fialové ty Chandler wp, ale ty už se nedělají. Ale mají, myslím, ty wanduro. Ale nejsou to bf/kompromis 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:39

Potrefenáhusa no jasně, sukně bude přes to

Lepší asi budou nějaké tmavě fialové nebo malinové. A nebo vzorované, v tom se bordel schová 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:42

Potrefenáhusa ještě mají růžové tread rover wp, ty by měly být nástupci těch Chandler, na podobné podrážce jako ty sandály 

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:43

Evaeva to ty ridge flex taky nejsou, ale jsou dostatečně široký a dobře ohebny, to mi na občasný nošení zcela stačí. Ty wanduro jsou pěkný, ale já ty keeny dávala přes zimu, když mi na ty zimní bf koely prisla moc zima/snih/mokro/blato, tyhle mi přijdou spis do teplejších dni. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:43

Potrefenáhusa jo, zimní nebudou ani jedny.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:49

Potrefenáhusa já mám vyhlídnuté softshellky v malinove s tlapkovou patrolou. To projde. Ale ma hnedou perovku z lonska a to se bojim. No ale moje dite asi ani zimni boty nosit nebude, dokud bude mit blikaci tenisky, klidne umrzne

Kokoska 20 mesicu

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:49

Evaeva no, na ruzovej tyl se každopádně moc těším

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 09:50

MPLee perovku máme khaki zelenou

Offline Zuzuli
3769 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 10:27

MPLee nyslim, ze mame uplne stejne, strih i rukavky sedi, jen jiny vzor prarodice je privezli loni z Italie a je to 100% polyester. Loni je chtela nosit porad, letos uz je sama sundava, ze se v nich poti.

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 11:43

Holky já se strašně směju a hned jsem vděčná za jednobarevný trička bez obrázků a dvě mikiny na střídačku

Offline Kokoska
34904 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 12:17

Nase Ema mela narozeninovou oslavu, byly ji 4. Vsechny holcicky co tam byly mely tylove saticky, stridaly se hvezdicky, jednorozci, Anna a Elsa, maslicky, trpytky, vypadalo to jak kdyz zdrhly z ruznych pohadek princezny

Asi to k tomu veku patri, doufam, ze v zime si pod to aspon necha dat puncochace!

Offline Gatita
8620 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 12:36

žluťásek a k vam jeste nedorazila moda strakamakatych mikin s divokymi hernimi potisky? Idealne z merche nejakeho youtoubera, pri vyrceni jehoz jmena se ti otevira rybicka v kapse? Zlata Elza a jednorozci, to je pastva pro oko. Syn je nastesti v obleceni hodne umirneny, a i kdyz by na ty hruzy koukal od rana do vecera, v obleceni se to nastesti neprojevi. Chodi v jednobarevnych trickach z nejakeho 6-packu, casto to ma sedou nebo navy barvu, a hnedych mansestracich, a taky toci 2 jednobarevne mikiny. Mezi spoluzaky vypada jak kdyby byl z nejake prisne sekty

Offline letfenixa
10870 příspěvků moje polička 18. srpna 2024 12:42

žluťásek Gatita u nás je potrebné, aby to nebolo zelené, ružové, fialové, ideálne ak je to žlté, čo sa tiež skvelo perie Potrefenáhusa .

Som zvedavá na nosene rifli do školy, počas prázdnin si jedny v pepcu vybral, kapsacove, čo som mu vlani kúpila dinosaurie kapsace, tie odmietol.