Synovi je oblečení jedno, pokud není pro holky a tričko má obrázek. Akorát ponožky musí být vysoké. Mladší je ještě míň náročný, ten má teda různé záseky, ale spíš je to zásek pro zásek. Momentálně nejradši nosí dvě žlutá reklamní trička.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita youtubery zatím naštěstí vůbec nesleduje a oblečení s motivy oblíbených her ho naštěstí taky nezajímá. Možná tak na trenkach by byl ochoten snést nějakýho pokémona nebo něco minecraftu. Ale sám si o to nikdy neřekne, jsem ráda ![]()
Mne to právě poznamenalo pozitivně, památky jsou můj profesní obor i koníček ![]()
MPLee Ten chlap dole není tvůj manžel, že? Ten tomu nějak nedůvěřuje:D
Doporucuju Gorlitz zoo

Karja haha, toho jsem si nevšimla. Neni! Jako on mu nikdo moc neveril, ze fakt pojede. Porad hulakal jak na lesy a nikdo mu moc nerozumel. Jenze kdyz jsme se ho zeptali jestli chce jet, zarval Jo! A kdyz na nas prisla rada, sam vylezl po zebriku, natahoval rucky k lanu a volal "dej ja brm brm ja ja ja" ![]()

A jako i během jízdy mával a dole se nechtěl nechat odepnout ![]()
MPLeeJe to hezky! No spíš nevěří pan těm rodičům mi prijde:D. Přesně takhle se některý lidi tvarej, jakože tvl. co dělaj?!
Ach jo, dotaz ohledně dětských zubů.
Len ?
Dcera si stěžovala na bolest mezi zuby, myslela jsem, že tam má něco vraženého, tak jsem to brala zubní nití, ale dnes den poté jsem is všimla, že má nad zubem červenou dáseň a skoro až na zoubku takový bílý váček. Fakt jako zepředu na hranici zubu a dásně. Je to asi 4, myslím, že kaz tam nemá, byly jsme v červnu u zubaře, čistíme dost. Tak co to je? Myslím, že návštěva zubaře nás nemine, ale jestli to není nějaká prkotina. Ani nevím, jestli se na to dá dát něco doma takhle...nebo co to je. I na to docela blbě vidím
Karja doporučuju tenhle příspěvek na Instagramu od dětské zubní lékařky. Nejde mi vložit odkaz, zkus QR a kdyžtak udělám print screen když to nepůjde otevřít

Karjanemůže to být afta? Já bych ji to nechala vyplachnout nějakou desinfekční zubní vodou, tím se nic nezkazí. Existuje na to i gel.
Karja Je to spíš vyvýšené jako puchýřek nebo spíš ploché jako afta? Může to být leccos, napadají mě zubní příčiny (neléčený kaz, může se schovávat i mezi zuby, pokud nebyl dělaný rentgen), ale spíš bych hledala jinde. Může to být i celková záležitost, např. herpetická infekce, to bejvá právě v tomhle věku. Bohužel ti víc neporadím, opravdu to chce vidět.JindeVpuseNicNevidíš? CelkověJíNicNení?
LenNeni, má jen týden rymu, ale zadnou velkou. Teď jsem měla šanci to prohlídnout víc a je to spíš ploché a červené. Aft to podle mě není, já ho na tomto místě nikdy neměla. Asi budu muset k lékařce, uvidím, co to udělá zítra a pozítří...
Karja Uvidíš, zavolej tam hned ráno, třeba vás vezmou brzo, já bych to chtěla vidět co nejdřív. Zajímalo by mě, o co půjde.
LenJá to asi nechám zítra ještě vyvinout, co to udělá, třeba je to nějaké podráždění. Pak dám vedet, co se z toho vyklubalo...
Karja snesla by herbadent? Je to do pusy hnusny, ale na dasne dobry.
KokoskaProsím te, ta nesnese nic, ani vlídný slovo, takže jestli dám herbadentz tak už je to úplně jedno...
A sambo je furt nemocnej, od patka leží, potí se, bolí ho celej člověk, kašle, heka.... Tak přemýšlím, když to nevyléčí a pojedeme na dovolenou nějakej posunutej termín, jestli je lepší jet až po prvním školním dnu nebo třeba zameskat část toho prvního týdne. Velkamala tu školu zná, několikrát byla uvnitř, učitele svého taky potkává, ví kdo to je. Spolužáky zná vlastně všechny že školky, i ty starší děti vlastně zná od vidění. Tak by to snad mohla dát.
Mi z tohoto fakt jebne, těšili jsme se a ještě i to září mám docela rozplanovane, chtěli jsme si vzít hned tu kočku, a ještě máme s prací dvoudenní výlet;-/
Potrefenáhusa takže já jsem v koncích. Dneska jsem chtěla využít deštivé ráno a vytáhla jsem krabici bot. Takže se ukázalo, že mladší dítě už chodil teď v malých botech (on teda chodí spíš bos nebo v crocsech tady na chalupě, takže uf), starší neni nic kromě blikající hrůzy a sandálů. Potud dobrý. Jenže její požadavky na novou obuv: růžový a fialový, na podrážce žlutý nebo oranžový a hlavně mami, ty zlatý (koel) chci mít pořád, ty nesmíš dát pryč! Hádej dvakrát, který koely už nemají nikde?! ![]()
Karja syn má často afty, klidně i několik naráz a obrovský. Ty různý nátěry jsou až pro dospělý, tak mu to potírám gelem na růst zubů pro mimina. Myslím, že se to jmenuje dentinox. Třeba se ráno vzbudí a bude to mít dobrý.
Tabeasyn měl taky jednou aftů plnou pusu, bylo to spojené s virózou, tak jestli se v ní netluče to sambovo Karja kdy odjíždíte? A je to jen viróza? Muži se teď vrátila ta naše nemoc, myslela jsem, že ho klepne, za poslední měsíc byl v práci 4 dny. Naštěstí to zachytil včas a dobrý.
Nevím, co je lepší. Asi záleží, jak se dcera těší na první školní den. Ideální není ani jedno, ale zvládnout se to dá obojí. My byli na dovolené, když ségra nastoupila do první třídy, první týden v říjnu. Našim prej nějak nepřišlo, že by to mohl být problém (a taky nebyl).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.