Zuzuli to bude úleva!
S tím buzením mi povídej. A to ještě musíme vstát dřív, aby byl mladší ve školce výjimečně už před začátkem školy.
Zuzuli to bude úleva!
S tím buzením mi povídej. A to ještě musíme vstát dřív, aby byl mladší ve školce výjimečně už před začátkem školy.
Ale stěžuju si, že na školním wa se řeší nějaká apka na obědy. Ale že by někdo napsal, takže zítra v 8:05, ať vím, že to mám zapsané dobře, to ne![]()
Já už mám taky sbalenou kabelku do práce ![]()
Evaeva vy máte nějakou akční třídu, ještě se neznáte a už máte WA skupinu ![]()
žluťásek my měli první schůzku v červnu a.syn bude chodit se spolužačkou ze školky, co má velmi akční maminku. Nechtěla bych někdy muset jít proti ní, ale zatím se to velmi hodí ![]()
Evaeva My máme sraz v 8:15. Nám učitelka prozíravě v červnu na třídní schůzce rozdala papír s instrukcema ![]()
DruI no to jsem si taky říkala, že měla udělat. Jako papírů mám x, ale tenhle základní, co nám diktovala, kdy máme sraz, kdy mají přinést tv, ten nemáme
Evaeva My dostali jen jeden papír se základníma instrukcema a zbytek se dozvíme zítra, protože naše paní učitelka celkem správně prohlásila, že bysme to stejně do září zapomněli ;)
DruI my máme seznam pomůcek, něco k isicu a já nevím co všechno![]()
Ja som objednala rovnaké číslo tenisiek do telocvične
. Keď som ich objednavala, vrecko na telesnú bolo v škole, tak som si tipla. A zle. Bohužiaľ našťastie sú mu zatiaľ dobré tie minuloročné.
Len super ![]()
![]()
Zlaty edupage, ja by som si nezapamatala cas zrazu ani tyzden ![]()
Starsi ide zajtra do prvej a pred tyzdnom sa na vlastnu ziadost prestahoval na spanok do detskej
(aleluja). Este vyzaduje moju pritomnost pri zaspavani. Ked ma vyzenie, tak mi nejedna slza ukapne.
Mrakoplas Blahopřeju!
Už jsi otevřela šampaňský?
Mrakoplas u nás momentálně usíná samo mimino, velký ani omylem![]()
A přístupy ještě nemáme
letfenixa No, obavy samozřejmě mám, ale nastavila jsem se do módu "ono to nějak dopadne" a úvazek zatím navyšovat nebudu, až podle situace.
Len no mne je to aj troska luto (ako to rychlo leti). Otvorim sampanske ked mladsi vysmahne z nasej postele
(ale to je tiez na dobrej ceste).
Drzim v skolke palce, nech si maly rychlo zvykne a je tam spokojny ![]()
Evaeva no nas doteraz striktne odmietal svoju izbu, bal sa. Ale bol tu na prazdninach synovec a neter, to s nimi v tej izbe spava. A tentokrat sa uz nechcel vratit naspat do spalne. Spi v spodnom poschodi poschodovej postele, nad hlavu som mu nalepila mesiac a hviezdicky. Kazdy vecer ich spolu baterkou nasvietime a ukludnuju ho pri zaspavani. Tak snad mu to vydrzi. Ale sam tiez nesaspi.
Mrakoplas kluci spí spolu, sami si jsou taky nejistí. A ráno mladší čeká schovaný pod peřinou, dokud si pro něj nepřijdeme ![]()
Evaeva chudacik ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.