Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 01. zaří 2024 23:01

dzizisketa

Drzim palce vsem prvnackum i vracejicim se matkam! co nejhladsi prubeh vsem, i mazakum:-)

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 00:05
Reakce na letfenixa:

Ja som objednala rovnaké číslo tenisiek do telocvične .  Keď som ich objednavala, vrecko na telesnú bolo v škole, tak som si tipla. A zle. Bohužiaľ našťastie sú mu zatiaľ dobré tie minuloročné.

Koupila jsem dvoje tenisky, jedny na cvičení, jedny na cesty do školy, v domnění, že o číslo větší, a je to tatáž velikost, co máme doma.

Offline Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 00:11

Všem přeju hladké nástupy i návraty. . Stejně je to neuvěřitelné, že všechna ta zdejší miminka jsou už školkáčci a školáci!

Já mám lehkou obavu z Viktorova odpoledního pobytu ve školce a spaní, hodlám mu to sdělit až při vstupu do třídy a takticky zmizet. Moc potřebuju, aby tam zůstával odpoledne, ale trochu bojím...

Ríša se do školy těší celé léto ("už ať je škola, jen to blbý učení kdyby tam nebylo" ), tam se obávám jen té kroužkové logistiky. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 00:15

Já jsem si včera cestou z dovolené vzpomněla, že mladší potřebuje nějaké přezutí, když jde zítra do školky, tak jsem si řekla, že si vezme letní sandálky, a pak jsem se mrkla, jak má teď v Praze být, a objednala jsem druhé sandálky

Doufám, že jí budou, kupodivu výběr téměř nebyl

A jak je vzbudím (a taky sebe!), to vůbec netuším, prázdninový režim byl nejméně o dvě hodiny posunutý. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 00:16
Reakce na dzizisketa:

Já už mám taky sbalenou kabelku do práce

​To je super! Já se strašně těším, že nebudu honit práci po večerech a nocích. 

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 02:51

Preju všem vykročeni tou správnou nohou!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. zaří 2024 06:46

Všem co dnes začínají novou etapu přeju hodně štěstí na nové učitelky i dětské kolektivy, ať to ti naši malí lidé zvládnou v co největší pohodě.

Offline Gatita
8624 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 07:18

Take preji hodne stesti a malo nervu. 
Ja uz se docela tesim, az si vse sedne. Myslim, ze oba nasi kluci uz ty instituce potrebuji. Uz jen proto, aby si od sebe oddechli. Dva mesice byli v sobe

Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 07:49

Tak oba drahousci odevzdani v institucích, vše běh ztráty kytičky, pohodové rano, kdyby se aspoň občas zopakovalo, budu nadšena! A máme ve skolce pana učitele!!

vsichni se nakazte

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 08:05

Mně dítě před školou řeklo: mami, já ti radím, jdi si dát snídani do Antonína a pak mě vyzvedni. Dej si budík na 45 minut. 

Tak se řídím jeho radou

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 08:08

Taky preju uspesne zahajeni a hladky prubeh skolniho roku, hlavne bez nemoci!

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 08:14

Kokoska no tyjo. Syn ráno mocně odkašlal a já se orosila, září je tu

Offline letfenixa
10875 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 08:16

Tak všetci pravou!

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 08:17

žluťásek Jo, jsou situace, kdy clovek hlida kazde kychnuti :)

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 08:54

Pinot Noir já za posledního 3/4 roku kupovala miminu 5 velikosti bot

vcera po ni zdědila boty o rok starší holcicka

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 10:04

U nás přijde ta pravá výzva (dítě poprvé ve školce samo) až zítra, ale z učitelek jsem úplně nadšená, máme štěstí. Syn mě nechal vyplňovat papíry a odbíhat, zatímco si úplně v klidu hrál mezi ostatníma dětma a žádná panika nebyla. Tohle mi ještě v červnu připadalo úplně nemožný. 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 10:06

Potrefenáhusa 5 velikostí! To bude tím, že je tak rychlá, syn začal chodit až v roce a půl, takže jsme pár velikostí ušetřili.

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 10:13

Len ona má ty nohy fakt velký, teď jsem vyřazovala boty, co starší měla skoro do 2,5.

Offline Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 10:13
Reakce na Len:

U nás přijde ta pravá výzva (dítě poprvé ve školce samo) až zítra, ale z učitelek jsem úplně nadšená, máme štěstí. Syn mě nechal vyplňovat papíry a odbíhat, zatímco si úplně v klidu hrál mezi ostatníma dětma a žádná panika nebyla. Tohle mi ještě v červnu připadalo úplně nemožný. 

to zní skvele 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 02. zaří 2024 10:14
Reakce na Len:

​U nás to samé!! A to je to doma jenom "maminka maminka". No, chléb se bude lámat taky až zítra.

Tak držím palce!