Drzim palce vsem prvnackum i vracejicim se matkam! co nejhladsi prubeh vsem, i mazakum:-)
Vše o těhotenství a dětech
Ja som objednala rovnaké číslo tenisiek do telocvične
. Keď som ich objednavala, vrecko na telesnú bolo v škole, tak som si tipla. A zle. Bohužiaľ našťastie sú mu zatiaľ dobré tie minuloročné.
![]()
Koupila jsem dvoje tenisky, jedny na cvičení, jedny na cesty do školy, v domnění, že o číslo větší, a je to tatáž velikost, co máme doma. ![]()
Všem přeju hladké nástupy i návraty.
. Stejně je to neuvěřitelné, že všechna ta zdejší miminka jsou už školkáčci a školáci! ![]()
Já mám lehkou obavu z Viktorova odpoledního pobytu ve školce a spaní, hodlám mu to sdělit až při vstupu do třídy a takticky zmizet. Moc potřebuju, aby tam zůstával odpoledne, ale trochu bojím...![]()
Ríša se do školy těší celé léto ("už ať je škola, jen to blbý učení kdyby tam nebylo"
), tam se obávám jen té kroužkové logistiky.
Já jsem si včera cestou z dovolené vzpomněla, že mladší potřebuje nějaké přezutí, když jde zítra do školky, tak jsem si řekla, že si vezme letní sandálky, a pak jsem se mrkla, jak má teď v Praze být, a objednala jsem druhé sandálky ![]()
Doufám, že jí budou, kupodivu výběr téměř nebyl ![]()
A jak je vzbudím (a taky sebe!), to vůbec netuším, prázdninový režim byl nejméně o dvě hodiny posunutý.
To je super! Já se strašně těším, že nebudu honit práci po večerech a nocích.
Preju všem vykročeni tou správnou nohou! ![]()
Všem co dnes začínají novou etapu přeju hodně štěstí na nové učitelky i dětské kolektivy, ať to ti naši malí lidé zvládnou v co největší pohodě.
Take preji hodne stesti a malo nervu.
Ja uz se docela tesim, az si vse sedne. Myslim, ze oba nasi kluci uz ty instituce potrebuji. Uz jen proto, aby si od sebe oddechli. Dva mesice byli v sobe
.
Tak oba drahousci odevzdani v institucích, vše běh ztráty kytičky, pohodové rano, kdyby se aspoň občas zopakovalo, budu nadšena! A máme ve skolce pana učitele!!
vsichni se nakazte ![]()
Mně dítě před školou řeklo: mami, já ti radím, jdi si dát snídani do Antonína a pak mě vyzvedni. Dej si budík na 45 minut.
Tak se řídím jeho radou ![]()
Taky preju uspesne zahajeni a hladky prubeh skolniho roku, hlavne bez nemoci!
Kokoska no tyjo. Syn ráno mocně odkašlal a já se orosila, září je tu ![]()
Tak všetci pravou!
žluťásek Jo, jsou situace, kdy clovek hlida kazde kychnuti :)
Pinot Noir já za posledního 3/4 roku kupovala miminu 5 velikosti bot ![]()
vcera po ni zdědila boty o rok starší holcicka ![]()
![]()
U nás přijde ta pravá výzva (dítě poprvé ve školce samo) až zítra, ale z učitelek jsem úplně nadšená, máme štěstí. Syn mě nechal vyplňovat papíry a odbíhat, zatímco si úplně v klidu hrál mezi ostatníma dětma a žádná panika nebyla.
Tohle mi ještě v červnu připadalo úplně nemožný.
Potrefenáhusa 5 velikostí!
To bude tím, že je tak rychlá, syn začal chodit až v roce a půl, takže jsme pár velikostí ušetřili.![]()
Len ona má ty nohy fakt velký, teď jsem vyřazovala boty, co starší měla skoro do 2,5.
U nás přijde ta pravá výzva (dítě poprvé ve školce samo) až zítra, ale z učitelek jsem úplně nadšená, máme štěstí. Syn mě nechal vyplňovat papíry a odbíhat, zatímco si úplně v klidu hrál mezi ostatníma dětma a žádná panika nebyla.
to zní skvele
U nás to samé!! A to je to doma jenom "maminka maminka". No, chléb se bude lámat taky až zítra.
Tak držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.