Mohučanka já nějak nechápu, že už jde do školky. Vždyť je jí tak rok ![]()
Vše o těhotenství a dětech
My to máme taky za sebou, všechno šlo hladce, všechny tři děti vstaly, kdy měly, žádné záseky ani zpoždění. Akorát já jsem smutná, že už mu to začne, v tom rozvrhu není žádné hraní ![]()
Pinot Noir to je blbý, asi porodní bolesti nové školy
ale ríša to určitě zvládne
Len to je super start!
(Nechci teda nic přivolávat, tak akorát potichu šeptám, že to ještě může přijít. Jen ať s tím počítáš)
Pinot Noir náš třeťák má taky jinou třídní. Ta minulá odešla po nějakých neshodách s vedením, což je teda velká škoda. Teď bude mít nějakou na škole úplně novou, nic o ní nikdo neví. Snad si sednou.
Dcera šla dnes do páté třídy, přihlásila jsem jí oběd, protože jsme oba celý den v práci. Ale tak nějak jsem předpokládala, že půjdou s kamarádkami pak ven, na hřiště nebo cokoliv ale žádná nemůže. ![]()
A tak se zeptám, mate dovolenou a děláte program i pro první den školy u starších dětí?
Mohučanka Děkuju, držím palce i vám, ať to proběhne hladce.
Evaeva Děkuju, počítám úplně se vším. Ale i takhle malá věc je pro mě nevýslovnej pokrok a hrozně mě dojímá, jak už je velkej (i když je ještě tak malej)
. Konec prázdnin jsme strávili s kamarády, kteří mají stejně starou holčičku a ti vůbec nechápali, jaký rozdíl je ve všem oproti květnu, kdy jsme je viděli naposledy.
Pinot Noir To mě mrzí, že se vám učitelé tak mění. Držím palce, ať je tentokrát změna jen k lepšímu a dlouho vydrží! Kokoska přeju totéž!
Pinot NoirDržím palce, ale myslím, že nás Viki zase vsechny pozitivně překvapí, že to bude jeden z těch jeho velkých skoku!
Jako my ve škole úplně skvělý, ani to sem nemůžu napsat snad:D. Spousta pozitivních překvapeni, se kterými jsme vůbec nepočítali. Tak prvnaci nemají smisenou třídu, je jich jen 13 a mají vlastní samostatnou třídu, nejsou spojení s jiným rocnikem...a taky je ranní družina, poprvé od existence té školy tento rok, uff. A dcera sedí s holčičkou, co tam přibyla během prázdnin, takže ten její největší detskstres, že bude sedět sama nebo s nějakým zlobivým klukem se úplně rozpustil. To jsem taky zjistila teď ke konci prázdnin, že tam přibyli další dva zaci a že si nebude připadat taková lichá a hrozně se mi za ní ulevilo.
Len to je skvělý, naše dite v tomhle veku taky udelalo uplne obrovskej skok, od těch 3,5 výrazně vylepšila sociální dovednosti (a zacala konečně mluvit), minulej tejden jsme potkali na hřišti holcicku ze školky, se kterou pak litaly po hřišti za ruce další tři hodiny (prisla se akorat jednou napít a jednou pro boty)
Same dobre zprávy tady, mám velkou radost ![]()
Len já mám radost s tebou, člověku spadne kámen ze srdce
Karja stěhujeme se k vám!![]()
Evaeva jde do školky, kam chodila starší, a tam tomu taky nechtěli věřit ![]()
EvaevaHele my jsme úplně nadšení, hlavně ti pedagogové jsou úplně skvěli lidi, jakože všichni. Provozovatel jim hází dost klacky pod nohy, snad budou mít ještě dlouho chuť s tím bojovat. Oni je teda můžou příští rok spojit, když jim to organizačně bude vyhovovat zase jinak, není to dané na celou školní docházku. Jo a i v tomhle počtu mají ještě asistentku:D
JankaM dcera taky do páté. Speciální program nevedem, ale volno jsem si brala protože vyzvedávám a jedeme do města zapsat vytvarku a potom papírnictví -sešity, obaly atd. Letos to bylo za 1800
a vydyndala elektrické ořezávátko ![]()
U nas pry rano dobry, Adelka nakracela s usmevem. Pak ale nechtela jist svacu, tak ji maminka vyzvedavala ubrecenou. Zitra to uz asi tak hladce rano neprojde.
Ema zacala rovnou s bolavym uchem, zitra jde na ORL. Kluci snad zatim dobry, ze skoly se holt dojmy s novou pancelkou ukazou behem casu.
Taky mate v tomto skolnim roce naplanovanych vsech 5 dnu reditelskeho volna jen tak, aby deti neprisly o volno, kdyz statni svatek nahodou pripadne na vikend nebo tak? Ja ten harmonogram snad ani nemela otvirat...rozhodne ne 2.zari.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.