MyrtilaSRPŠ máme taky cca 1500 až 2000, ale nevrací se nic. Je to včetně výletu a všech akcí typu zahradní slavnost
Vše o těhotenství a dětech
Gatita Správný tábor je bez návštěvních dnů!!! U nás to zrušili a bylo to nejlepší rozhodnutí, děti to nerozhodí a ty máš svatý pokoj. Pamatuju, jak si kdysi stěžovala kamarádka, že jako "tvl, děcka dva týdny na táboře a my máme zabitý tři víkendy, jeden je odevzdáváš, druhý jedeš navštívit a třetí vyzvedáváš." ![]()
Garfienávštěvní dny slyším poprvé. ![]()
Na jednom táboře byly návštěvy zakázané ( to jsme se k nim přidávali rádi, protože jeli vodu) a na druhém se to vůbec nezavádělo. My ten víkend využivali na výlet ve dvojici.
Evaeva No, na syna by ty úplatky možná i "fungovaly", protože je na sladký.
Být po jeho, tak se tím živí pořád. Fakt mi hlava nebere, kdo tohle zvolí jako strategii.
continuity já myslím, že to je pozůstatek těch měsíčních táborů. Aspoň naši nám o nich vždycky vyprávěli, my to na táboře neměli.
Len mladší na ten tlak od učitelek reaguje spíš protitlakem, takže by to nefungovalo. Akorát si myslím, že to stejně skončí tím no tak něco si snědl, tak tady máš, podle mě
U nás se loni platilo pár korun přes dva tisíce za obojí dohromady, k tomu 1500 jednorázově na divadla a slavnosti.
continuity Evaeva Blbý je, že když je to zavedené, tak více méně musíš přijet, jinak je to dítěti lito....(continuity nemluvím teď pochopitelně o těch našich dorostenkách
)
Myrtila u nás 1350 školkovné, 1040 strava. Jednorázové SRPŠ 2000.
Garfie continuity to je jasný, že musíš! Ono i ta současná "móda" kdy se tam ty děti kolikrát vozí, mi taky přijde naprd.
Mne co na ty naši školce vadí, je komunikace, kolik se bude platit letos (800,-) jsem se teď dozvěděla propatranim webu, kolik to bude za jídlo ještě nevim, nikde není k nalezení ani nějaký termín schůzek.ze mají novou pani učitelku jsem zjistila včera ve dveřích, když mi předávala dite. Když jsem včera chtěla dite prihlasit na kroužek, nedalo se v aplikaci zjistit, jestli je aktuální nebo ne, mají jen dva a u toho druhého byly porad data z minulého školního roku...
minuly rok spousta informaci visela na dveřích, jenže rano vodí dite muž (a to je fakt nespolehlivá spojka) a odpoledne, když vyzvedavam já) jsou zase často spojení ve vedlejsi tride....
Potrefenáhusa takhle to funguje i u nás. Ani žádnou apku nemáme.
Evaeva Jo, z toho jsem taky byla zaskočná, to teda naštěstí u nás vůbec nebylo....
Potrefenáhusa takhle přesně funguje naše škola se školným 160 tisíc.
. Od naší školky by se měli naučit, jak má vypadat komunikace.
Pinot Noir u soukromé školy je to teda na pováženou
Tak jsem odevzdala dceru ve školce, první den na 15 minut, teď tu sedím v řadě s ostatními 5 rodiči a posloucháme řev, linoucí se z oken, a nevíme, čí!
Dcera při předávání neplakala, uvidíme ![]()
Ja dneska predavala placici dite. V satne zacal strasny rev, ze nechce do skolky, ze chce byt jen se mnou. Tohle uz mesice nebylo, tak me to prekvapilo. Zvlast po tom, co cele leto chodila uplne v klidu do letni skolky, kde kazdy tyden mela jine ucitelky i deti. Snad se to brzo zase srovna
Evaeva Otázku kapesného jsme ještě vubec neotvírali..ona sama ted do obchodu chodit nebude, když pojedou na výlet, dám jí něco extra. Já asi dokud to někde neodkouká nebo mně samotné nepřijde, že je to už na místě, tak to to řešit nebudu a budu jí to dávat nějak jako prostě, jak to přijde.
letfenixa prosim te, co to tam mate za zver? Skoda, ze tam nejde dat kamery, kdyby to rodice museli zaplatit, jiste by svym detatkum vysvetlili, ze takhle teda ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.