Ale vyfotila jsem dukaz, ze ty bonbony nejsou urban legend ![]()

Ale vyfotila jsem dukaz, ze ty bonbony nejsou urban legend ![]()

Kokoska u nás s tím byl problém jednou, reditelka to vyřešila do týdne.
continuity to by me zaiimalo jak
Děkuju za odpovědi s tím školkovným, tak to jsme na tom na vsi fakt dobře, to se mi tam dneska ten toaleťák nesl o dost lehčeji ![]()
Napsala rodičům vysvětlující komunikaci a fakt pozadala o podporu i těch opatření.
Bylo to téma na tridnicke hodině na celé škole - tady jsou jednou týdně, asi i dětem řekli,že když uvidí někoho poškozovat vybavení,ať to nahlásí.
Přes vyučování se děti pouštěli na WC jen výjimečně
O přestávkách byl zesílený dozor (oni mají teda toaleťák před kabinkami, tak to jde).
Dělo se to teda zejména na klučičích wc v jedné části budovy. Ono to většinou není tak, že celá škola jak jeden muž rve toaleťák do mísy, ale jde o pár vejlupku, kteří to kazí všem a než připravit všechny žáky o toaleťák přijde mi lepší chvíli ten zostřený režim.
Dělo se to teda zejména na klučičích wc v jedné části budovy. Ono to většinou není tak, že celá škola jak jeden muž rve toaleťák do mísy, ale jde o pár vejlupku, kteří to kazí všem a než připravit všechny žáky o toaleťák přijde mi lepší chvíli ten zostřený režim.
taky si rikam. Pokud ta skola neni v nejake extremne vyloucene lokalite, pak mi to prijde spis jako selhani vedeni a pedagogu, ze si s tim nedokazi poradit. Protoze kazdorocne neco opravit a nechat to jeste v zari znicit... a nedat cele skole ten toaletak, je mimo me chapani. Slysela jsem od svych pribuznych ucitelu ruzne historky, ale tohle si vsechny skoly hlidaly. A jako rodic bych si rikala, ze kdyz skola nezvladne par harantu, co se bavi nicenim zachodu, jak by pak zakrocili treba v pripade sikany?
Šárka taky neplakala, hned utíkala ke kuchyňce, do které se v pátek zamilovala, jen na nás přes rameno houkla ahoj.
Uvidíme co bude v poledne, až ji muž přijde vyzvednout.
Zuzuli no to my máme v přímým přenosu, dokonce jedna rvačka před školou skončila napadením straznika...teď teda ti nejproblematičtější žáci vyšli.
včera mnou docela otřásl případ od nás z města, kdy po nepovedené sebevraždě kvůli šikaně ve škole skončila trinactileta holcicka postižena ....
Potrefenáhusa Na to jsme koukali s mužem doma. To bylo strašný, strašný! Nějaká spolužačka se jí smála kvůli barvě vlasů a šikanovala ji. Učitelka ani rodiče to neřešili. Velmi smutné, velmi.
dzizisketa To je super
člověk má hned o starost méně.
Mně už jí vrátili, prý by tam mohla klidně být déle (zítra bude), ale mají pravidla na postupné zvykání.
Kan strasny moc
Potrefenáhusa to je strasny
Zuzuli je...jako uprimne, je to sice až za dva roky a není vyloučeny, ze se změní vedení, ale už se rozhlizim
Karja my to právě prezentovali jako že už je starší, chodí do školy, s čímž se pojí různé povinnosti, ale zároveň má určité výhody včetně kapesného. Ale možností to utrácet taky moc mít nebude. Ono teda za tu dvacku toho taky moc nekoupí![]()
Potrefenáhusa to jsem taky zachytila. Hrozný, hrozný ![]()
dzizisketa Mohučanka máte samostatné holky ![]()
Já jsem zvědavá za rok na to naše mrně
Zatím chodí po bytě a hledá bráchy ![]()
Jinak jsou první dny ve znamení tisíce cest v okruhu 500m. Dneska to máme ráno do školy, domů, potom zase do školy a domů a na závěr do školky a domů. A to bude teprve poledne ![]()
A syn přišel ze školy s tím, že je to nuda![]()
continuity Evaeva Na roverském táboře, kde jsem byla já (asi 17 dní to je), je návštěvní víkend pro lidi z bývalých ročníků. Rodiče tam zatím nejezdí, ale možná na to generační obměnou už třeba za 5 let dojde ![]()
Jinak ten tábor byl jeden z nejzlomovějších zážitků v mým životě.
Aranel jo, u nás býval návštěvní den pro odrostlé tak nějak furt, hlavně na závěr ![]()
Syn ráno s úsměvem zamával muži, oba jsme z toho trochu paf. Když jsem ho šla vyzvednout, viděla jsem nějakého uplakaného chlapečka u paní učitelky na klíně, no hned jsem v něm viděla toho svýho, ale nebyl. Syn to prý zvládl úplně v klidu a hrál si.![]()
Kdo a kdy mi vyměnil dítě?
Jinak vůbec mám z naší školky moc dobrej dojem. Řešila jsem ještě stravování kvůli potravinový alergii a snaží se mi maximálně vyjít vstříc, takže nebudu muset nosit všechny jídla každej den.
Už když jsem řešila přijetí vzhledem k diagnóze (v nejblbější čas, před koncem školního roku jsme ještě neměli vyjádření z SPC, na jehož základě školka řeší podpůrný opatření), tak mě ředitelka ubezpečila, že jsou zvyklí a že všechno do září stihneme. Takže já jen zírám a všem přeju stejný štěstí na instituce. První dojmy mám jen ty nejlepší.
Evaeva Tak to zase ne. Holubník to není. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.