Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 12:57

Len sem to zakrikla, šajze, už je vzhůru 

ale dala aspoň ty dvě hodky (ještě se snazim a houpu kočárem, ale nevypadá to už) 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 12:59

Garfie To není, to není moc dustojné prostředí pro nikoho natož pro děti a dospívající. 

Offline continuity
43120 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:04

Karja

My máme ve škole žáků 900, počet dětí přece není žádný argument. Škola má vytvářet bezpečné prostředí a to opravdu není, že se ustupuje násilí. 

V ČR se občas se diskutuje, že by ve školách měly být nejak dostupné menstruační potřeby, chybějící toaleťák je nad moje chápání. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:05

letfenixa Za nás býval na chodbě u klučičích wc školník, buď jako montoval kličky u oken, nebo prostě dozoroval, ale za nás byl největší klučičí průser, že hráli na wc karty o desetníky a flusali na zrcadlo.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:08

continuity Počet dětí byl na tu reakci Evaeva, že by s tím měl pracovat školní psycholog. Jako na takové škole je jeden školní psycholog, grázlíků z podstaty nepočítaně, přechodných teenage lumpů asi tak pětkrát tolik...takže jako asi něco zmůže, ale ne moc. 

Jo ten toaletní papír, to je fakt už za hranou, to bych to tam montovala prostě dnes a znova a pořád a pořád....

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:09

Kan U nás někdo zapálil na wc dveře! Naštěstí nám je nesebrali a furt tam byly.

Offline Kokoska
34949 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:17

Asi to vandalstvi na wc nema jine reseni nez dozor, otazka je, jestli skola vubec ma chlapa, ktery by se toho ujal, pri dnesnim prefeminizovanem skolstvi. Leda ten skolnik, i kdyz my jeden cas taky meli skolnici.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:28

Kokoska taky jestli by se jich ten školník nebál, těch našich asi jo 

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:28

Kokoska Co chlapa, jestli na to má vůbec stavy, aby vůbec někdo postával poblíž hajzlíků... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:43

Len je to sen, pokud mezi 12:30 a 13:15 nepotřebuješ vyzvednout dvě další děti. Jinak je to paráda, kluci taky spali takhle dlouho, 11 až 14. Ale mimino je pružnější v těch bdělých oknech, to kluci neměli, ti byli nesnesitelný, jakmile udeřila jejich hodinka. Tak doufám, že to zvládne, usínat až takhle pozdě.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:47

Karja jenže to je jedna z důležitých funkcí školy (a zákonná povinnost), s těmi dětmi pracovat. Vytipovat by je měl umět každý učitel. I ty třídnické hodiny, jak píše continuity slouží k tomuto. Je to mnohem důležitější než naučit je, kdy Karel IV. založil univerzitu.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:48

Evaeva my ty pružný děti máme, já už to většinou moc neresim, dneska třeba usnula v houpačce na zahrafe....nebo proste pak vytuhne někde cestou v kočáru 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:50

Potrefenáhusa tak na místo pružné není ani mimino, uspávání v kočárku připomíná souboj a spí pak chvíli. Ale nemrčí dvě hodiny po probuzení, ačkoliv po odložení do postele většinou hned usne. Ale klidně vydrží ještě hodinu a půl bdít. Tamty dva, to prostě člověk musel řešit, byli prostě na zabití.

Offline dzizisketa
8959 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:51

Muž po obědě vyzvedl Šárku, vyslechl si hromadu pochval, jak je šikovná, ale prý měla mokré boty a kraťasy, tak že doufá, že se nepočurala (během minulého týdne se samovolně zbavila plen, ale samozřejmě občasné počurání ještě čekáme)... a pak paní učitelky poslaly tuhle fotku

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:53
Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:54

Evaeva krásná teorie, těžká praxe... Myslím, že takhle se snaží pracovat každá škola, ale s omezenými prostředky a s omezým počtem pracovníků je to prostě hrozně těžký, to se nedá všechno prostě podychtit. Já jsem jednou na základce zdemolovala čekárnu, ještě s dalšíma dvěma kamarádkama. Myslím, že žádný učitel by v životě nevytipoval v té třídě mě:-D, prostě nikdy...byl z toho děsný průser, jedna neustála psychický nátlak výslechu a přiznala se, ta byla trochu mladší a chodila do jiné třídy, uvěřila těm výhrůžkám...ale bejt spolu, tak nás nemaj! prostě je to hrozně velký počet žáků a ta psychologická intervence nebo nějaká takováto forma je zanedbatelná, ale nemyslím, že to jde od škol, ony s tím těžko něco zmůžou, když nejsou lidi.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:55

Evaeva u nás zas spi celkem blbě po odložení do postele, já ji furt mám přes den v tom houpacím kočáru v kuchyni při ruce a kdyžtak dohoupu, jde pak i prehodit venku do kočáru a už kolikrat spala před školkou než jsem vyzvedla starší 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:55

Karja jasně, máš pravdu, ale nejde to jen tak odmávnut 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 13:57

Potrefenáhusa u nás tohle končí okolo půl roku. U všech to bylo, jak když přepneš vypínač. To ještě tenhle poslední spí v kočárku nejlíp. Já teda nikam nepřekládám, to by se vzbudil hned, usíná rovnou v postýlce.

Online Potrefenáhusa
38856 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 14:02

Evaeva

ja už to mám v ruce se starší, s tou jsem si narizovala budík na 10 minut, kdy maj spát nejtvrdším spánkem. Ale obe maj na to usinani rady pohyb, takže pak kocar, když se rozjede, je celkem tutovka