Len to je skvělý, ze to běží jak dobře namazaný ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva malý dite to má teď nacasovany geniálně, spi teď jednou denně, ale dlouho, dneska usnula v 11, včera spala přes 3 hodiny, takže to akorat vyslo na vyzvedavani starší ze školky ![]()
Potrefenáhusa takhle právě spali kluci taky, akorát že v posteli. Takže to mi teď dělá trochu vrásky, bude muset vydržet do jedné ![]()
Potrefenáhusa ale ráno chodím bez mimina
To nám to hezky začíná ![]()
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vyhruzky-skolam-policie.A240903_100413_domaci_sdlk
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vyhruzky-skolam-policie.A240903_100413_domaci_sdlk
Mně už přišel e-mail ze školky, že se nemáme znepokojovat
Jako nějaký miny....já jsem nenakoupila dítěti pomůcky do školy. Bylo mi řečeno na zápise, at nekupuji nic dopředu, že se spousta věcí dostane. Jenže mezitím už přišel seznam věcí, co se dostalo a co se nedostane, co máme koupit, ale já to jaksi neotevřela.-D. Takže nevím, jestli mám být znepokojená spíš tím, že moje dítě tam sedí s poloprázným penálem nebo tím, že druhý den ve sborovně, kde nějaká maminka řeší medikaci svých dětí a braní léků počas školní výuky a já tam mezitím čumím a zjištuji, že jakože jaký seznam pomůcek....Tvl. doufám, že jsem nikam nepsala, že mám vysokoškolský titul.
dzizisketa naši školu evakuovali, ale to už byl syn dávno doma. Jsou teda na hřišti s družinou, takže žádná hrůza ![]()
Zuzuli toto sa ma dotklo. Držíme ich nakrátko, ale je tých žiakov 570. Počas hodín na wc nepúšťame. Stíhajú to počas prestávok. Áno, občas niekto nabonzuje. Žiak, ktorý rozkopaval sifóny, bol identifikovaný, bol to chlapec odvrhnuty oboma rodičmi, žijúci s babkou. Veľa z tých skodicov má vážne rodinné problémy. Sikanu riešime.
Karja "Takže paní inženýrko, vy nejste schopná dceři pořídit barevné lepicí papíry?!" ![]()
Takže ve třídě je několik jedinců, s kterýma jsou problém a všichni žáci jsou omezení? Co je to asi do života učí?
A nezlob je na mě, ale když přijde dítě nahlásit, že spolužák rozbíjí WC, tak to fakt není bonzování. Nemají jiné možnosti jak to řešit, je dokonce nesprávné, aby to řešili mezi sebou.
Aranel Ne, ale věnovali mi tam více času než té mamince s plnou přihrádkou léků....Ostuda
letfenixa já myslím, že nejde o to je víc hlídat, ale právě řešit ty problémy za tím. Od toho by měl být ve škole nějaký preventista, školní psycholog nebo podobně.
continuity ježiš, bonz som myslela v dobrom zmysle. Veď my sme radi, keď sa to dozvieme a môžeme to vyriešiť.
letfenixa jenomže u těch slov to začíná, nahlášení problému, jediná správná varianta řešení pro ty děti, nazvaná "v dobrém smyslu" bonzem... No, nevím, no.
letfenixa tak bonz má jednoznačně negativní konotaci a pokud chcete, aby se na vás ty děti s důvěrou obracely, dost bych zvažovala jeho používání i v běžného hovoru.
letfenixa ale to snad neni duvod, aby pak pro celou skolu byly zachody znicene, nebo bez toho toaletaku a mydla. Prece nejde si rict, ze tu mame jednoho dva hajzliky, tak ostatni se prizpusobi. Proste skola si to ma pojistit, pri poruse opravit, skodu pak vyzadovat po vinikovi. Ne tim trestat vsechny ostatni a ukazovat jim, ze je lepsi ustoupit a nechat to byt. A s temi detmi pracovat, jak pise Evaeva
Evaeva jako školní psycholog pro 570 dětí? Škola je jedna velká divočina, vůbec si netroufám odhadovat kolik procent dětí má ve třídě nějaké potíže nebo špatné zázemí a tak. To je tak těžký něco sledovat, předvídat...
continuity Pinot Noir Tak ona to asi letfenixa použila ve zkratce tady pro nás, pochybuju že to tak učitelé nazývají před žáky. Já taky mluvim expresivně nebo prostě se slovama s posunutým významem, ale dětem nebo v práci to neříkám.
Potrefenáhusa Já zas musím ocenit to spaní mimina, to zní jako sen!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.