Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Malenge
4840 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 20:50

rasaNori to je strašné, je mi malé moc líto! mela by být šťastná, ze je ve škole a nejaka taková malá potvora ji tyhle hezke začátky ničí. Snad to pani učitelka brzy úspěšně vyřeší.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:26

rasaNori Nechápu, kam na to ty děti chodí, ale dobře, že jsi se ozvala. Takhle se to může hned utnout. 

Offline viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:27

rasaNori chudak mala. kez by se me taky nekdo zastal, kdyz jsem byla prvnacka:-/

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:29

Byly jsme v papírnictví. Mimo jiné pro notový sešit. Bylo tam lidi, kolik tak druhý školní den bývá. ,,dobrý den, já bych prosím potřebovala notový sešit,, velkamala ,, co pro koho to je?,, ,,to je pro tebe,, ,,no tak to vůbec, to nebudu používat, notový sešit, takový hnus,,. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:40

Karja tyjo mají mít notový sešit do první třídy? Nauka je obsahem až na vyšších ročnících jsem myslela, u nás jen zpívali a učili se nějaké tance, doprovázeli se jen nějakým rytmickým tleskáním, dupáním atd. Noty určitě zatím nebyly na pořadu.

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:43

žluťásek jo hele, mají ho normálně na seznamu a ten seznam není nijak obsáhlý a je tam i uvedeno, co jim  toho dá škola a tak, takže nepředpokládám, že by to bylo špatně, je tam pár veci

Online Pinot Noir
29880 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:55
Reakce na Karja:

,,no tak to vůbec, to nebudu používat, notový sešit, takový hnus,,. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:56

Karja jj, já ti samozřejmě věřím, to bylo z mé strany jen překvapení, nač prvňák potřebuje notový sešit. 

U nás ve škole mají druháci hned ode dneška do příštího týdne plavecký výcvik, jezdí na celé dopoledne do bazénu. Jedou hned po osmé, vrací se po 13 hod. Mají mít s sebou svačinu, ale jak jsem se dozvěděla dnes, prý si ji mohou sníst až ve 12 po skončení lekce. A pak jedou hned na oběd. To jsem teda moc nepochopila

Jo a hned dneska se vrátil bez plaveckých brýlí, zjistila jsem to v sedm večer. Chtěl mě poslat ještě večer do decathlonu naštěstí se ozval tatínek spolužáka, že jsou u nich. Ještě že jsem je včera prozíravě podepsala lihovkou, hehe.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 21:59

žluťásek no hele, po plavání je hrozný hlad. A než si holky vyfénují vlasy, trvá to věčnost

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:01

Karja já vůbec nevím, jaké budou mít sešity, ty u nás zajišťuje škola (nebo kdo, vůbec je neplatíme), zatím jsem viděla akorát žákajdu;)

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:03

Evaeva no já jsem si myslela, že jim uprostřed dopoledne dají pauzu na banán nebo jinou malou lehkou svačinku. Takhle snídají v sedm a pak jsou bez jídla až do poledne, chuďátka. Bych po třech hodinách ve vodě hlady už šilhala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:04

žluťásek to já taky! Vůbec mi to teda přijde náročné, tři hodiny ve vodě 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:05

žluťásek a když jsme u toho, vy se jezdíte koupat do Kralup? Kolik je tam o víkendu lidí?

Online rasaNori
8837 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:10

viktorka_od splavu já to doma kdysi tutlala, takže když byla zasekla, tak mě hned došlo že se něco děje. A hlavně že je blbost to nechat, že si jen nastavujou mezi sebou mantinely. Houby s octem. Reakce třídní mě hodně potěšila, a skoro jsem v pokušení si na tu druhou vyslapnout sama, ale to si nechávám, kdyby se to mělo opakovat...

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:10

Pinot Noir Jo, hlavně ty lidi v obchodě se fakt smáli, myslím, že na notový sešit má totiž asi tak 90% populace stejný názor. Já ho taky vždycky nesnášela. Jak obsahem tak tím, jak měl prostě jedinej jinej formát nebo způsob otvírání. Ale jako přišla jsem na to až později, jak to může vědět už před začátkem...

žluťásek Jo, ale mně to taky přijde divný!

Evaeva Oni mají asi hlavně nějaké pracovní listy bych řekla, pracovní sešity..ani jsem nikde neviděla požadavek na obaly, tak já nevim, ale hodně těch učebnic má fakt pochybnej formát:-D

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:12

Evaeva nejezdime, jezdili jsme do Libčic, tam to bývá v pohodě. Ale letos zdražili a byla tam prý hnusná voda. 

My jsme o víkendu byli v aquaparku v Letňanech a bylo to úplně skvělý, určitě tam budem jezdit častěji. Voda je mnohem teplejší než v Axe, kromě velkého bazénu je tam ještě relaxační s bublinama a druhý s masážní sprchou, velký tobogán a pro mimina brouzdalko. Mají i venkovní terasu a louku s lehátky a hřištěm pro mrňata. Myslím byste si to tam užili všichni. (Ale nevím teda jestli mimina do roku můžou, často je to zakázané)

Offline Karja
44696 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:13

žluťásek S tou svačinou mi to přijde taky divný, já myslím, že jim tam něco dají, protože to fakt nejde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:16

žluťásek nemůžou do žádných vnitřních bazénů, ale ten náš už skoro chodí, to bych ukecala (reálně to nikdo nekontroluje, když to dítě tak nějak vypadá). Ale to myslíš ten velký akvapark? To určitě nechci. Jednak chci ven a pak jim stačí jeden tobogán, musíme je držet nad vodou po dojezdu Kromě Kralup mám v merku ještě Kladno a Zdice, tak něco vybereme.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:17

Karja prej měli jen deseti až patnácti minutovou pauzu aby se došli vyčůrat a odpočinout. Zvlášť mi zdůraznil, že mami, víš, kdybysme se najedli, tak bysme nepluli na hladině takhle, ale ponořili bysme se víc do vody, víš, takhle.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. zaří 2024 22:18

Karja my požadavek na obaly máme. Já teda doufám, že většina bude standardního formátu, ale tady u nás v papírnictví určitě budou mít i ty divné obaly. A v jednom prý mají nějaký stroj na to, ale na to kašlu