Jinak já jsem s tou skolkou spokojena, nemuzu rict křivyho slova, dite je tam rádo, ale ta komunikace fakt kulha
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa jo, to je jak ta naše škola - dítě nadšené, my z výuky taky, nic se po nás nechce, žádné složky, obaly, pomůcky, výběr kroužků je super, ale komunikace kulhá na obě nohy. ![]()
Potrefenáhusa tvl normalne som sa nastvala aj za teba!
Potrefenáhusa jak jako objednat do minuleho roku, oni neumi ten lonsky rozvrh zablokovat nebo vyhodit papir?
Kokoska umí, ale až 4.září ![]()
Potrefenáhusa To bych asi pukla vztekem
Chapu, ze toho maji hodne, ale ty vado... To uz je jak u doktoru, na co se clovek nezepta, to nevi
Šárka si dneska byla přidat oběd!
Ona toho moc nesní, jsem překvapená, ale školka je asi náročný program (dneska zase zahradničili, tak byla zase mokrá).
dzizisketa Já jsem minule dostala školkový oběd, co jsem vyzvedla dětem, které odcházely v 11 k lékaři...Ty jo, to bylo tak dobrý:-D Ptala jsem se jich normálně jak to vařej:-D. Obyčejnej kapustovej karbanátek s kaší, ale tak vyvedenej.
Potrefenáhusa ta logopedie, to je teda fakt k vzteku
Tak jsem tedy mluvila jeste rano s druzinarkou, ta mi mimo jine prozradila ze o mile Viktorii vi, jaka je, a ze jsou jen dve varianty. Ze ji bud kolektiv usmerni, samozrejme s prispenim vsech dospelych okolo, nebo se s ni jako studentkou rozlouci. A ze prijimacky delala 2x, loni a letos. Jinak Baru neni jedina obet, mluvi takhle se vsema detma...
U nás školka asi nepůjde
Chtěla jsem to zkusit, jenže máme chlapečka takovýho citlivýho, neměli jsme v podstatě nikdy žádný hlídání, a dneska jsme tam nezvládli ani dojít ![]()
Rhaenys kolik mu vlastně je? Někdy je holt nejlepší počkat a zkusit to třeba za pár měsíců ![]()
Rhaenys to miminko už je v školce? Neuvěřitelný.
Možná by pro něj byl lepší na otrkani mini kolektiv dětské skupiny. A třeba aspoň hlídání v nákupním středisku zvládne? Tak učila být sama kluka kamarádka, která taky neměla žádné hlídání.
Malvin to hlídání v nákupáku jsem tedy nikdy nevyužila, a to ani když kluci byli na jesle/školky zvyklí. A jako trénink odloučení mi to pocitově přijde asi nejmíň šťastná varianta. ![]()
Evaeva Měl 3 roky teď 31. srpna ... druhej den už mi plakal " maminko, do školky ne, prosiiim, do školky ne"
. Nojono, můj manžel zvládl až povinný předškolní rok, do tý doby byl s babičkou ![]()
Malvin Haha, my jsme z domku z vesnice, máme velkou zahradu, obden v lese, do nákupáků nelezeme, tam by asi umřel. Ještě není zralý na vyhnání z Ráje ![]()
Jinak my jsme vesnická školka, otevírala se nová třída - a Erda tam má asi jenom 10 dětí - takže to vlastně je dětská skupinka
. Nojono, mám prostě Cíťu, od narození je takovej![]()
Rhaenys a ve čtyřech, true story:
"Mami, některý děti plakaly, protože se jim stejskalo po mamince!"
"A tobě se nestejskalo po mamince?"
"Ne! Mně se stejskalo jenom po Mimičiči!"
Potrefenáhusa V to doufám, a nechci na něj tlačit, když nemusím ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.