Pinot Noir haha, syna jednou nalákal koutek v ikei, bylo mu nějak lehce přes tři. Volali asi za pět minut
Teď nedávno si na to nějak vzpomněl a rozbrečel se, že mu neřekli žádná pravidla![]()
Vše o těhotenství a dětech
Rhaenysno jo, to je ještě drobek, ne každý to dá. A klidně může být připravený za pár měsíců.
Takže tři dny v zařízeních a my už máme na triku jednou zapomenutou aktovku doma, jednou zapomenuté pouzdro ve škole, jednu zapomenutou mikinu ve škole, odevzdání polovičního úkolu, zapomenutého spacího plyšáka doma a třikrát! zapomenuté převlečení na zahradu! ![]()
![]()
rasaNori přeju, ať se to nějak utřepe, nepříjemnosti hned na začátku, to je pech. Taky máme ve třídě vejlupka, loni jsem tu řešila, jestli požádat učitelku o přesazení... Nakonec jsem zjistila, že jsem nebyla první, ani poslední, chlapec nakonec sedí sám. Mně je ho vždycky líto, když nad tím přemýšlím, ale pak ho potkám osobně a zas mě ta lítost přejde. ![]()
Adelka sla dneska po o, nastvana, ze ji po jidle nepripravili postylku na spani ![]()
Pinot Noir ji to fungovalo. On tam potom chodil i na přespání.
Rhaenys každé dítě je jiné a pokud nemusí chodit do školky a může být doma, tak je to ta nejlepší volba.
Jinak ta kamarádka je právě z vesnice za Prahou a nákupní centrum na okraji Prahy byl dlouho její nejbližší obchod. Závozy potravin domů byly v plenkách.
Takže mám dotaz veskrze prakticky, kdy že se dělají úkoly když je takhle pěkně??? Vyzvedla jsem starší, abych věděla jak to dnes probíhalo, pak jsme jeli pro mladší, pak na zmrzku, vycachtat se ve fontane, okouknout biotop, teď jsou na hřišti a čas letí...
A stejně mám děsný vztek, starší se úplně přirozeně scuchla s partou 3 děti, už hodinu si tu spolu naprosto spokojeně spolu hrajou, a pak ve škole narazí na takovou buuuu![]()
rasaNori nejlepší by bylo, kdyby šla ta protivná holčička do jiné třídy, ale snad jí aspoň vysvětlí, že takhle teda ne! Ale jestli je taková i na jiné děti, tak ty si to třeba líbit nenechají a bude ještě veselo.
rasaNori já se vždycky zamýšlím nad tím, kdo takové dítě vychovává. to přece nemůže mít sama od sebe, musí to od někoho odkoukat.. ![]()
Pinot Noir ji to fungovalo. On tam potom chodil i na přespání.
Na přespání do nákupáku? ![]()
Tabea taky nad tím už hodnou chvíli přemýšlím
Premýšľala som o včerajšej diskusii, a vidno, že v Čechách v školách máte nápomocný personál. V teoretickej rovine máme mať na školách špec.pedagoga, sociálneho pedagogoga, psychológa, informatika, zdravotnika, preventistu, vrátnika, ped.asistentov.
Z menovaného máme len špec.pedagoga, aj to len preto, že to je naša bývalá kolegyňa, ktorá sa chcela vrátiť.
Všetko ostatné suplujeme my učitelia.
Pinot Noirvcera vyzvedavala maleho ze skolky babicka, ktera si musela vyslechnout pokarani od pani ucitelky, ze jsme nedonesli veci na prevleceni a ze by to nehrotila, kdyby to nebylo opakovane. Druhy den skolky![]()
![]()
rasaNori já se vždycky zamýšlím nad tím, kdo takové dítě vychovává. to přece nemůže mít sama od sebe, musí to od někoho odkoukat..
ja myslim, ze s charakterem se clovek uz rodi. Rodice to muzou bud prizivovat, tolerovat nebo netolerovat...tezko rict. Ja treba mela na zakladce spoluzacku, ktera byla straslive zavistiva, uplne ji to zralo zaziva, uz jako sestiletou. Pak se s tim naucila zit, byla hodne ctizadostiva a pretavila to do nejakeho zivotniho drivu. Z domova to myslim nemela, sestry mela uplne jine.
U nás ty věci na převlečení chyběly i dnes, takže třikrát, to už opakovaně fakt je! ![]()
U dcery se začínají ucit až zítra, takže dneska jsem jí donutila nadepsat si sešity - celkem 4. Napřed řev, že jsem trvala na psacím písmu, pak řev, jak se píše velké C, pak řev, že se jí to nevejde na řádek - aby jo, když křestní jméno o 4 písmenech protáhla velkoryse přes půl celého prvního řádku
naštěstí tam byl ještě druhý, ale kam napíše předmět jsem nechala zbaběle na paní učitelce ![]()
Nakonec se jednoho ze sešitů zmocnila mladší a počmárala ho vevnitř zelenou fixkou...tak to byl hodně velký řev ![]()
Tabeabylo to v rámci toho dětského koutku. Rodiče toho využili a pořádali party. Byli první, kdo z party měl dítě, tak si to pamatuju.
Bowle hele my s muzem jak porad ridime, tak mame ve zvyku komentovat chovani ostatnich ridicu. Tak treba je pani matka neco jako modni poradkyne, nebo se ji nelibi jak chodi ostatni oblekani a taky komentuje. Saty te holky byly spise jak na starou mladou, ale tak kazdy mame svuj vkus![]()
Malvinto je zajímavé. U nás přespávačky bývají v DDM, ale až pro školní děti. Ale to zní skoro jako by v tom obchoďáku bylo nějaké mateřské centrum než dětský koutek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.