Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 08:41

Pinot Noir To jsou ale taky skvělý zprávy, Viktor se posunul hrozně moc! To jídlo musí být hrozně frustrující.

Věřím, že i tomhle se časem posune. Jenže když nevíš, je to hrozně těžký. Kdyby člověk mohl nahlídnout do budoucnosti, že se to zlepší, tak by ty obavy aspoň nemusely být až takový. Ale zpětně je hrozně lehký bejt nad věcí, no. My jsme tu fázi jídelníčku o 4 potravinách měli mnohem kratší (protože je v zásadě jedlík, jen ho limitovaly ty přecitlivělý smysly) a frustrovalo mě to moc. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2024 08:54

continuity ona to po nich chce, resp. třeba v pokynech máme úkoly jsou pro děti, ne pro rodiče například. Mně ale dostává, že ze dne na den zapomene, že si ty (dvě) věci sám strkal do tašky.

Ale samozřejmě je to pro něj náročné, každý den další pokyny, tohle dát rodičům, tohle máme přinést... Dokonce ještě ani netrefí do třídy, při tom orientační smysl má fakt dobrý. Zároveň chodí ze školy s tím, že nuda (doufám, že se to zlepší, až se začnou učit), takže si myslím, že jak se začne nudit, myslí na svoje věci a půlka pokynů mu uteče.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 08:59

Tak nasemu nadsenie vydrzalo presne dva dni. Zo ja sa tak tesim do skoly!! A uz nech sa ucime! bolo dnes rano Ja tam nechcem, mna to tam nebavi, ucenie je nuda! 

Ale je pravda, ze nevyfasoval ucitelku v aku som dufala, coz ma dost mrzi a trpnem co bude. 

Offline rasaNori
8840 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:11

Tak maly dite uz mam ze skolky doma, rano jsem ji tam chtela nechat a mala teplotaz mami, koukej uz mam tik na oku a chut povacit lexaurin...

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:14

rasaNori to jsem jako nečetla, my máme zejtra termín na očkováni, co ho měla dostat v květnu

Offline rasaNori
8840 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:16

Potrefenáhusa chapes, prede mnou se na 3 dny otevrely dvere svobody, a uz me hade zas dycha za krk:D

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:18

rasaNori no, bohužel chápu

Offline Pinot Noir
29885 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:25

Ríšova nová učitelka vypadá o něco málo starší než ta z 1. třídy (jako že jí není pod 30, ale lehce nad 30) a vypadá taková přísnější, než ta jejich milovaná víla. Tak jsem se ptala: A je nová paní učitelka přísná? A Ríša: No, trochu přísnější je, však víš, jak ty staré ženské bývají.

Offline Pinot Noir
29885 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:27

Garfie

Dnes se vraceli (Ríšu bere do školy muž) pro svačinu a pití. Ale tak od zapomenuté celé aktovky je to pokrok.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:27

rasaNori my už máme všichni rýmu, starší už je ze školky zase doma. Jako na Moravě bylo poslední týden stabilně 33 a všichni kolem nás už mají chrapoty, kašle....nechápu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:28

Pinot Noir u nás na vrácení není čas ale oblečení na zahradu jsem házela muži z balkonu 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:51

Evaeva já jsem ječela z terasy "aktovkuuuu"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2024 09:54

Mohučanka on vedl dneska obě děti, tak toho bylo dost. Na aktovku myslí syn, je na ní hrdý, ovšem obsah už neřeší

Offline Pinot Noir
29885 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:05

Myslela jsem, jak je Ríša vybíravý v jídle, ale včera si přivedl spolužáka A. a musela jsem se synovi v duchu omluvit. . Připravila jsem zapečené sendviče, nejdřív jsem se samozřejmě ptala, jestli na ně mají chuť. Když jsem je zavolala ke stolu, A. mi řekl, že mi vlastně zapomněl říct, že nemá rád sýr. Tak říkám, ok, tak rohlík se šunkou? Jo. Už jsem ji pokládala do rohlíku, když přišel, že si uvědomil, že šunku moc nemusí, jestli nemáme salám. To máme, tak jsem dala dovnitř salám a předala rohlík, nacež mi řekl, že ale nejí žádné máslo, sýr, ani pomazánku. Bylo tam samozřejmě máslo. A začal mi vysvětlovat, že takhle studený salám není to pravé, že nejlepší je, když se salám dá na pánvičku a vypeče do křupava... Na to jsem se asi zatvářila tak hrozně, že si rychle vzpomněl, že ještě nesnědl toasty, co měl z domu je svačině a běžel si pro ně do tašky. Zapomněla jsem se zeptat, co v nich teda má. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:08

Pinot Noir s maslem pod salamem s nim souhlasim, jinak te ale teda lituju! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:10

Pinot Noir mladší taky nejí máslo, prý chutná moc jako krém, který taky nejí (pokud není čokoládový). Přitom máslový krém v dortu nikdy nejedl, tak nevím

Offline Pinot Noir
29885 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:13

Potrefenáhusajako že do suchýho rohlíku suchej salám? Vždyť to ani nedrží pohromadě.

Ale ono by to bez másla stejně neprošlo, byl studenej, že jo.

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:15

monis My doma taky kašleme a smrkáme, podle mě je to tou zoufalou snahou vyvětrat dům v noci, takže všude je otevřeno a spíme v průvanu. 

Offline Karja
44701 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:17

Pinot Noir Nějakej drzej hošánek:-D Já teda myslela, že na návštěvě děti sní i co doma nejí:-D.

JPripomnělo mi to, kdyžbyla ted o prázdninách jednou u segry, namazala jsem holkám rohlíky, dala je na terasu. Asi za pul hodky slyšim "čau teto" přišel nějakej kamoš od synovce. "čau teto, nemohla bys zavolat mojí máme, jdu z treninku a asi pro mě zapomněli dojet" tak to segra vyřídila a on jenom " tak jo, ještě si tu dám rohlíček a jdu jim naproti, díky čau". Bože to je tak přímej typ, my vždycky jen čumíme. 

Online viktorka_od splavu
49351 příspěvků moje polička 05. zaří 2024 10:31

Pinot Noir to bude nejakej pribuznej myho chlapa! (ale vzdalenej, pac on by se nejakych odlezelych sendvicu z aktovky nedotkl ani klackem:-))