Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10877 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:48
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 16:52

dzizisketa zdravíme z Krkonoš

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:02

MPLee 

Skvělý!

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:05

Mohučanka 

To udělala mladší dcera mojí ségry, taky teď začala chodit do školky, spolu se starší, takže když šla po obědě spát Bety, musela jít i malá Žofi

Offline Gatita
8626 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:11

DruI to vam preju, u nas porad stejne, ne-li horsi. Emocemi to tu jen jiskri, zejmena temi negativnimi. Vsechno je problem, vsechno je spatne, porad nekdo breci. Syn asi nebude chodit do zadneho krouzku a bude doma 8h denne koukat do tabletu, protoze nikam nechce a je opravdu hodne rezistentni. Dnes jsme meli mit prvni trenink,  nejak jsme tam s vypetim sil dosli, ale na miste byl strasny melt down, zoufaly plac a ze bez maminky ne (to nedelal ani ve trech letech, tak si to vybira ted v 9). Tak to zkusime za rok. Jestli to nevzdam, tyhle situace porad dokola me nejak zmahaji

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:20

Mohučanka u nas to samy. Dneska pry dcera Adele rekla, at klidne breci, ze to nevadi, ze muze... a bylo ticho. Jeste to cestou asi 2x zopakovaly. A postylky se domaha pri odchodu, tak to pristi tyden taky zkusi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:34

Tak ty děti domáhající se družiny, školky a spaní tam, to bych taky někdy chtěla zažít

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:38

Evaeva kez by ji to vydrzelo. Ale jestli fakt usne, tak bude vecer asi dost vesely a bude po spani. Kdyz jsem ji tu v lete mela, byla jeden den hodne unavena, spala asi hodinu, a pak vecer usnula snad v pul desaty, na to neni nikdo zvedavej.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:41

Kokoska syn tam neusne. Ale u nás to nemá vliv, no. Možná kdyby spal každý den. Letos zatím teda ráno nefňuká, ale že by byl nějak nadšený.

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:42

Kokoska Tady je vidět, že nejdůležitější je úhel pohledu. Nám teď malej začal usínat už kolem desáté a víceméně jsme to oslavili ;o)

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:44

letfenixa Já taky držím palce, a ať u vás spokojenost s družinou přetrvává

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:54

Gatita To se přiznám, že ve tvojí situaci bych se na kroužky vykašlala, dokud si neřekne sám, že by chtěl chodit. Dcera by zase moc chtěla chodit do mnoha kroužků, ale musíme ji krotit, protože z příliš mnoha akcí pak bývá přetažená a taky chytá meltdowny.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 17:56

DruI to by me slehlo, jeste ze jsem mela deti medvedy!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 18:04

Kokoska nechápu, na co tyhle děti jedou 

Offline letfenixa
10877 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 18:35

A v 2.rocniku už zrejme budeme mávať úlohy

A ešte potrebuje 2 zošity 512

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:00

letfenixa ha, nas ma ulohy uz od stredy a to je prvak . Su to take minutovky zatial ale aj tak..

Offline Gatita
8626 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:06

DruIpotrebuji, aby nekam chodil. Protoze nechce byt v druzine, ve 12 je doma a kouka na youtube, dokud v pet neprijdu domu a nevypnu mu to. A ma ten meltdown taky. Navic ma hrozne moc energie a jeste v deset vecer jede jako Duracell. No nic, tady na ten krouzek chodit nebude, to by byl fakt stres. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:11

Gatita a co mu dát na to YouTube nějaký denní limit? Tohle by se mi taky nelíbilo. Ale i kdyby chodil do družiny, tu má už jen tenhle rok, ne? Tak to není úplně řešení.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:13

Gatita ja sa blbo spytam ale on nema na tablet vymedzeny cas? Ja uz ho detom takmer vobec nedavam, lebo su potom hrozni. Vsetko je zle, vsetko je nuda, na zabitie su. Obcas ma teda starsi ukeca, ze kolko minut bude cvicit, tolko dostane tablet (to sa mi zda fer:)) ale ma problem po vyprsani casu dodrzat dohodu a ho vypnut. Tak ho zas tyzden nedostal. No ale pride zima a zas budu moje predsavzatia v keli

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. zaří 2024 19:17

Gatita vies co ja mam pocit, ze cim viac nasi pozeraju telku/tablet, tym viac je meltdownov. Ja by som sa mu to pokusila obmedzit, pretoze tazko bude mat motivaciu chodit do druziny alebo kruzku ked moze doma pozerat telku (vsak to by asi kazde dieta).