Mohučanka ty jo, k tomu syna nedonutím podle mě tak do čtvrté třídy minimálně. (Nedivím se mu, já byla stejná)
Vše o těhotenství a dětech
Tabeadíky, jj já myslím, že karty jsou rozdané tak, že se o buď pochopí nebo mu to někdo vysvětlí. ![]()
Jinak já nemám problém pracovat hodně, ale ani problém se ozvat. když zvolali do Vídně workshop na pondělí devátou ráno, tak jsem tam napsala zdvořilý email, že máme také rodiny a cestování v neděli odpoledne ten rodinný život dost narušuje. No nakonec jsem letěla a začlo se až v deset ![]()
Mohučankajá si myslím,že je na to ještě malinká, aby tam šla sama. Šla bych s ní a mluvila za ní. Mladší k takovým věcem dozrála až někdy na druhém stupni. Doteď nerada vyřizuje věci s cizími lidma.
continuity já nemůžu vstoupit do školy. Ona ty vrátné zná a ony znají děti, je to malá škola. Když si loni, ještě jako prvňák, zapomněla klíček doma, vyřešila to vyspěle a okamžitě ( = šla za vrátnou, která zavolala školníka, který vydal náhradní klíč). Já na jejím místě bych brečela u skříňky...Tak jsem si říkala, že by to mohla zvládnout znova.
Hlavně nechápu, jak může ztratit zámek, který visí na té skříňce.
To je divný systém, ani na vrátnici? A kdybys tam šla za učitelem na konzultaci budou delat co?
Mali sme včera oslavu na záhradke, dorazil aj brat s rodinou, aj Minecraft peračník doniesli
, Lukáško s bratrancom celý čas lietali po záhrade, hrali hry, spolu opekali slaninu, ..., a to jeden hovorí len po slovensky a druhý len po poľsky (ale slov. rozumie). A Lukasko jedol bez ohľadu na čas a videla som ho, ako si chodí podchvíľou po zavin ![]()
continuity na třídní schůzku samozřejmě můžu, ale naše škola je ve více ohledech trochu zvláštní.
Mohučanka a když dcera něco zapomene někde, tak tě tam nepustí? U nás mají rodiče zůstávat venku, ale když potřebuju, dojdu až na vrátnici, tam se musím zapsat a ještě teda informovali v kanceláři. Už jsme si to v týdnu vyzkoušeli ![]()
Evaeva se zapomenutými věčná do školy nepustili ani nás, ale na vrátnici se dostaneme na obou školách. Od toho je to vrátnice bych řekla. Jsou tam i ztráty a nálezy například.
Gatita mame united office, uz jsem ho na netu nenasla, ale tohle je dost podobne, ma taky 2 velikosti. V nich se da orezat vse, taky mame doma ruzny mix.
Pinot Noir ale Mohučanka právě píše, že vrátnici mají.
Přijde mi to skoro protimluvluv, vrátný hlídá vrata.
Mohučanka a když dcera něco zapomene někde, tak tě tam nepustí?
continuity no já reagovala spíš na tohle
Pinot Noir tak on je ve škole první týden. Ale nemít vrátnici mi přijde divný. Můžeš mít jiný důvod, půjdeš pro čipy, budeš chtít s někým mluvit,...
Evaevav malé škole to funguje jinak, no.
Pinot Noir jo, to mi nedošlo, že máte pár tříd.
Pinot Noir jo, tohle. No běhat do školy se zapomenutými věcma si člověk muze dovolit, když je škola kousek od domu a zároveň ze školy neběží s jazykem na veste do dalšího ústavu a pak do práce.
Jednou mi bylo dost líto dítěte, když si zapomnělo doma pití. Pak mi vysvětlilo,že se napilo z kohoutku. Oni si to vyřeší.
Evaeva ja chodila na zakladku, kde byly ctyri tridy v rocniku a vratnice tam nebyla. Az ted mi doslo, ze tam na ni prostor byl, ale misto vratneho tam byl obchudek, kde jsme si o velke prestavce kupovali bonbony a chipsy ![]()
Vlastne mam pocit, ze zadna ze skol v mem rodnem meste vratnici nema. Jsou to myslim ctyri zakladky v sesti budovach, gympl, stavebni prumyslovka, klasicka prumyslovka a uciliste. Pak jeste dve soukrome stredni skoly. Vsude je jen skolnik.
Zuzuli teď je to mnohem víc hlídané. Syn chodí do mojí školy a tenkrát to taky nikdo nehlídal. Akorát po zvonění zamkli. Do družiny lítala služba, teď mám čip.. Ale na gymplu jsme vrátnou měli, akorát jí bylo tak sto a běžně vykrádali šatny přímo před jejími zraky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.