Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Online Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 16:34

Evaeva ty hriste u cas jsou fakt prazdny. Uplne ziram, tohle jsem jeste nikde v Praze nezazila. My ted odpoledne prosly ty dva rondely mezi Lukama a Luzinama, na chvili jsme zastavily na kazdem hristi a nikde jsme nikoho nepotkaly. Jen u te velke klouzacky nad pistalkou bylo asi sest deti.

Edit. Tak ted jsme narazily na hriste, kde jsou tri deti

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 16:42

Čtyři dopoledne ve školce a dneska čtyřicítka horečka, to bylo hodně rychlý

Zrovna tenhle týden pořád někde lítám a muž odevzdává nějaký projekt, to bude super to nějak zkoordinovat. Navíc jsme to (snad jen mírně) asi chytli taky

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 16:49

Myrtila Mávám, večer se mi dítě zdálo nějaký teplý. Ráno nic, veselý dítě a za půl hodiny horečka. Muž má naštěstí zítra volno, aby vyzvedl ze školky (začínáme hodně postupně, za což jsme rádi), a já mám volno od středy, tak to aspoň tolik nebolí. Jsem zvědavá, jak to bude s nemocností vypadat dál (taky sypu imunoglukan, tak jsem zvědavá, jestli to má nějakej efekt).

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 16:54

Len Mávám zpátky, taky sypu imunoglukan jenom jsem si vzpomněla až minulý týden, takže ještě asi neúčinkuje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2024 17:10

Zuzuli no počkej na hezký jarní den a půl čtvrtou po školce

Online letfenixa
10878 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 17:32

My po pár rokoch, keď sme vrátnicu mali, už druhý rok nemáme

Teoreticky sa do školy počas vyučovania dostane človek cez bzučiak, otvárajú ekonomky, prakticky sa za nikým nechodí zatvárať, takže je škola často otvorená. A od cca 11,30 už sa dnu dostane každý, už je otvorená, lebo ku nám chodia na obed aj žiaci z malého gymnázia, ktoré je v susedstve.

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 18:21

Jeden dortik k sestym narozeninam, pak jsme jeste pridali dortovou prskavku se sestkou. Vsechno, co na dortu je, je na prani oslavence , vevnitr byla krome normalniho piskotu jeste modra a cervena vrstva

Offline Manuka
657 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 18:49

Kokoska ten je!!!

Online letfenixa
10878 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 18:54

Kokoska wau!

Offline Tabea
8106 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 19:26

Kokoska to oslavenci určitě svítily oči radostí

Offline Kokoska
34951 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 19:34

Tabea hlavne probehla temer bitka se segrou o sezrani pokemonu z jedleho papiru

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 19:43

prvy tyzden v skole prebehol celkom v poriadku. prvaci sa zoznamuju s ucitelkami a spoluziakmi. 2 triedne + 1 asistentka. zatial rozvrh nemaju a len zistuju vedomosti. uz aj nejake pekne vypracovane papiere a pracovne zosity doniesol. ucebnice vraj dostanu az bude rozvrh.

v triede ich je 5+5 tj dva prve rocniky a miestnost je rozdelena v strede nabytkom a na kazdej strane miestnosti su tabule ale tie na fixy ci magnety a nie klasicke na kriedu. lavice maj take tie mensie ze sedi kazdy sam a je ich 5 vedla seba pred tabulou. trieda vyzera velmi pekne a je uplne nova.

kluc od skrinky ma pripevneny na takej tej snurke s karabinkou co sa da nosit okolo krku ale ja som to pripevnila na skolsku tasku. co sa pomocok tyka tak sme nosili len veci na vytvarku a ze ich teda bolo... kazde dieta ma svoju policku v triede so svojimi vecami. rovnako sa tam vraj budu nechavat aj ucebnice a pracovne zosity ktore sa poslu domov len na vypracovanie domacej ulohy.

ako prijemny bonus na skolu plnu nejedlikov som uvitala moznost mat v triede odlozene podpisane krabicky na nezjedene obedy. zatial doniesol len jeden z piatich co je podla mna super.

rano deti musia cakat pred budovou na svoju ucitelku alebo asistentku ktora ich odvedie do triedy. vacsina z nich caka s rodicmi kedze je to specialna skola pre autistov. poobede zvonim na zvoncek a hlasim meno dietata do druziny a cakam pred budovou s ostatnymi. dnu rodicov nepustaju.vynimkou su individualne stretnutia s ucitelmi a aj to si po nich chodia zamestnanci osobne ku vchodu.

najviac som sa bala casu stravenym cestovanim cez cele mesto. este sice nevypuklo to najhorsie peklo ale zatial to netrva az tak dlho ako som si myslela. uvidime o mesiac alebo dva. no ale cakam kedy mi niekto nabura auto lebo ludia tu jazdia ako prasata a cpu sa autami vsade kam nemaju s velmi nebezpecnym manevrovanim. ja som skuseny sofer a mam najazdene ozaj dost za roznych podmienok v roznych mestach ci krajinach ale z tohto mi vlasy dupkom vstavaju!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. zaří 2024 19:54

eless to vypadá pěkně hlavně, ať je tam syn spokojený 

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 19:56

eless To zní dobře. Tak ať se mu tam líbí.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 20:14

eless To zní dobře! Ať se tam synovi líbí.

Online letfenixa
10878 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 20:44

eless to sa výborne číta! Len tak ďalej!

Offline Tabea
8106 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 20:48

eless mám z toho popisu radost. Přeju synovi, ať je ve škole moc spokojený.

Online dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 22:19

eless

Myslela jsem na vás a byla jsem zvědavá na zprávy, tak se zdá, že vše klape

A Šárka se teda úspěšně zbavila plen na bdění, to je hned život zas o kus pohodlnější.

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 08. zaří 2024 23:16

eless to se hezky čte.

Ať se tam synovi líbí a doprava se uklidní.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 09. zaří 2024 08:12

Jež, u nás už se brečí ráno, že se nechce do školy:-D

eless To zní super, uplně jak na míru ušité pro malého, kromě té dopravy pro maminku!