Garfiejá bych teda na to odhlašování apelovala a taky na čekání na shromaždišti v případě katastrofy. ono je to totiž klidně tak, že po hořícím baráku běhají s nasazením života hasiči, aby dohledali lidi, kteří sedí někde v hospodě.
Vše o těhotenství a dětech
DruI Ona je velká bojovnice tam, kde se jí to dotýká. Jestli propluje i dalšími vzdělávacími instutucemi hladce, tak ji ministerstvo školství přestane naprosto zajímat :-)
Základka byla super. Chválíme ji do nebes. Dcera samozřejmě jako zcela normální puberťák je více kritická :-D
continuity To je jasný, já na to taky každýho upozorňuju! Přitom se mi to fakt taky kolikrát stane, ony totiž ty obrazovky na odhlašování nejsou bohužel přímo u brány, ale třeba někde po cestě, tak tě to prostě netrkne.
notna To je super! :-) Dcera teď ve škole taky bojuje, podle nového nařízení musí nosit holky k zimní uniformě k sukni punčocháče, nestačí ponožky nebo podkolenky. Přijde mi to na hlavu, fakt jsou ty požadavky na uniformu za tu chvíli co jsme tady čím dál přísnější....tak se holky vzbouřily a sepisují protestní petici.
notna Tak to ale zní sympaticky, ta vaše škola
Třeba jednou tvoje dcera zreformuje školství z ministerského postu ;o)
ja som citala zdeformuje a divila sa coze?? ![]()
Garfie Držím dceři a ostatním slečnám palce! Určitě sem pak napiš, jak uspěly. Jsem zvědavá. Dceřina základka v tomto směru fakt vynikala. Ptali se na zpětnou vazbu, názory a pak vedli rozhovory a snažili se dojít ke kompromisům.
Garfie Holky jsou hustý!
My nacvičujeme v práci planý požární poplach každý rok a každý rok se najde jeden, který odchází jiným směrem, nebo se motá na seřadišti v jiné skupině a lachtani klasicky čekají, až vyjdou lopaty a potom teda milostivě s kafíčkem v ruce sejdou na seřadiště. Každý rok řešíme, že se musí zachovat průjezd pro HZS, už je to otravný a pořád dokola.
Mami, proč jsme si nepořídili takové miminko, který usne samo a nekřičí, když tam nejsi?![]()
![]()
Mimino usne samo skoro pokaždé, zatímco on vyžaduje asistenci ještě teď ![]()
![]()
Kan no u nás ty poplachy, pravda předem ohlášené, nějak fungovali, ale pak hořelo opravdu a to byl mazec. Každý snad čekal osobně,že ho někdo přijde poprosit, aby se evakuoval. Lidi seděli v zasedackach a viděly ty plameny (nejaké věci hořely hned za prosklenou zdi) a dumali, jestli tu schuzku nedokončí, když na to teda vidí.
To by se jeden fakt s prominutim posral![]()
Jinak na ZŠ si paní učitelka asi čárky dělá. Syn měl přinést nějaké hygienické potřeby a papíry. Minulý týden do školy nosil ještě spoustu jiných věcí, tak jsem mu to nechtěla dávat vše a zatím donesl jen ty papíry. A dneska došel s tím, že ještě nedonesl mýdlo a kapesníky![]()
A z družiny máme poznámku, že uvítají malý pytlík bonbónů na odměny za soutěže. Tímto zdravím Zuzuli a Gatita
Akorát.ze.nic.nebude.je.tam.akorat.pul.hodiny.po.obede.
continuity Přitom je to pořád dokola, jasně daný schéma, nic nemusejí vymýšlet. Začne houkat, vezmu svoje lidi a odcházíme na seřadiště, stojíme pořád na stejném místě, ale nezavazíme.
Mami, proč jsme si nepořídili takové miminko, který usne samo a nekřičí, když tam nejsi?
No a proč jste si takové nepořídili? Bylo by to praktické! ![]()
DruIprávě, že to třetí to (teď) umí. Hlavně, že jemu musíme dělat malá malá ještě v pěti
Taky jsem mu říkala, že u něj se to nějak nezadařilo. (Už nám vysvětloval, jak bude spát nahoře na palandě a my ho budeme hladit ze schůdků
)
Evaeva no šla pak ne úplně přátelská komunikace rovnou z představenstva.
Já jsem z principu věci s tou fyzickou bezpečnosti většinou organizačně propojena a to jsou někdy neuvěřitelné historky.
Teď si teda na cvičný poplach stěžoval tuším Dostal, že je to odvádí od práce. ![]()
Gatita já si ve třetí třídě taky často stěžovala na bolest břicha a nakonec to byl překyselený žaludek. Byla jsem kvůli tomu pár dní v nemocnici a pak jsem na to něco brala. Pamatuju si ten věk kvůli tomu, že jsem tam s sebou měla učebnici ruštiny a někdo to tam řešil.
Taky si pamatuju, jak jsem si stěžovala na bolest ucitelce a někdo mi ve třídě na to řekl, že to jsou zaražený prdy a ať si dám pár dřepů a já byla uražená.
continuity já měla na letošek pro kolegy připravený hezky nácvik evakuace s kouřem a opravdovým zásahem hasičů.
Bohužel jsme to museli nakonec přeložit. Jinak hasiči u nás jsou za tyhle nabídky rádi, rádi se prý procvičí v reálným prostředí.
Evaeva Ty ho nechceš nechat odměnit v tý půlhodině? ![]()
![]()
Tabea
to vůbec nic nestihnou, je volná zábava. Já teda pochybuju, že to tahají každému z jeho pytlíku ![]()
continuity ted si predstav, ze v dobe, kdy muj tata pracoval na magistratu, tak jim zacalo v kancelari horet zrovna v dobe, kdy probihalo ohlasene pozarni cviceni. Zkrat zasuvky v kuchynce. On se snazil jako vedouci odboru vsechny vykopat ven, ze hori, ale kazdej byl v klidu, ze prece vi, ze je cviceni, casu dost. Stejne lezerne to vzali i hasici. Ano, my vime, ze v budove hori. Cviceni probiha podle planu. Az ve chvili, kdy se z oken ve ctvrtem patre zacal valit cerny kour, tak se dva hasici z nadvori, kde bylo x hasickych vozu a posadek, vydali pomalu po schodech obhlednout situaci. A pak teda nastal fofr a zacalo se vazne evakuovat a hasit.
My jsme měli v práci takový speciální režim, co se požárních cvičení týče, museli jsme vědět termín předem a případně jsme se ho nemuseli účastnit, protože jsme nemohli v libovolnou dobu přerušit práci (buňky reálných pacientů by umřely, což opravdu nešlo).
Ale pak u nás na patře unikal plyn, a to jsme teda viděli, jak je ta evakuace "zkoordinovaná", my jsme se okamžitě evakuovali a zbylých 5 pater jiných firem na nás koukalo z oken a vůbec nešli ven. Nevím přesně, co se vevnitř dělo, ale nějak se vůbec nepovedlo jim sdělit, že mají opustit budovu, na recepci byli úplně bezradní, a aby se hasiči dostali do našeho patra, někdo od nás jim musel dát kartu, aby nemuseli rozmlátit dveře sekerou (jejich slova), recepční je tam ani nedovedl pustit. Pak z toho byl celkově docela průšvih u správce těch budov.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.