Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 01:46

Pinot Noir tak vieš, niekto už chcel zazimovat záhradu

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 01:49

continuity ja som mala bolesti od prvého cyklu, a mám stále, tak 2 roky po pôrode som mala bezbolestne.

Gatita tiež ako siedmacka som mala bolesti brucha, ktoré boli v závere diagnostikovane ako zastavené vetry, a raz ma veru poslali zo školy domov bez toho, aby o tom niekto vedel, samú a keď som prišla domov, zistila som, že som si ráno kľúče zabudla

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 05:24

Muslik to by bylo hustý, je to loni v prosinci

Ale tyhle navleceny lidi, a děti zvlášť, jsou kazdej rok při těch přechodech 

Prosím te a smaž z te citace fotky, já ty fotky za chvíli mažu 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 07:48

Potrefenáhusa Pinot Noir tak u nas bylo 14 stupnu a hodne prselo. Po tom co se v nedeli odpoledne deti jeste koupaly v horskem potucku, je to celkem sesup. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 07:53

MPLee no dyt, u nás stejný.

Muž se večer divil, ze jsem dětem nevzala ven nic proti desti, dost jsme zmokli, no tak když to půl roku nebylo potřeba...

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 07:54

MPLeetomu věřím, ale mluvím o Praze.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:11

Pinot Noir Já si chtěla dneska vzít pro sebe čepici:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:19

MPLee sešup je to vostrej! 

Offline continuity
43128 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 08:24

Pinot Noir ja jsem se svlékla už v metru a večer to bylo minimálně do sedmi na triko se svetrem přes ramena, i když jsem seděla. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:09

Tak já jsem dneska musela jít ráno až před třídu, neuhrála jsem to ani na chodbu...ted bude vodit muž, tak at si to tento týden udělají jak chtějí...a pak asi na tom nějak zapracujeme. Ale viděla jsem tam i další rodiče a ten spolužačky tatínek tam chodí pravidelně a ještě si tam s tou svojí holčičkou nějak povídá a chvíli tam s ní je, ne že by ji tam jen odvedl. No tak to je blbý precedens pro nás, ona nás tam pak chce taky:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:21

Karja mně toho na ty prvňáky přijde tolik, že vám to skoro závidím. Když si vezmu, jaký je to rozdíl oproti školce. Syn s odchody teda problém nemá, ale začíná mít problém se školou Těšil se, že se naučí psát a místo toho dělají kola okolo traktoru. (Samozřejmě vím, že tak se učí psát). Nejsem z něho schopná dostat, co přesně o hodinách dělají, ale podle bakalářů toho není moc, tak se asi nudí. A výtvarka nebyla pořádná výtvarka, protože potřebovali jen věci z penálu. Rozčarování přišlo teda brzy.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:28

Evaeva

Dcera jen nechce chodit do té ranní družiny, ale to říkala, že si s ní nemá kdo hrát a je to na ní asi takové zmatečné, jakože do družiny, ani se do ničeho nezapojí a hned jde za chvilku do třídy. Tak to tam ted na podzim asi chodit nebude. Jinak jako je veselá, asi jí to baví, i ti učitelé, má zážitky a tak, ale chápu to tak, že jako se cejtí, že tam o přestávce a družině moc nikoho nemá.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:30

Psaní, a u nás se začíná psát prvního pul roku jen obyčejnou tužkou,. Máme ta stabila, jedna užší trojhranná a druhá je silnější (ted nevím, zda trojhraná), ale je lepší ta silnější nebo ta klasická? Dcera má obě a paní učitelka prý říkala, že je to jedno, ale kdoví jak to vykomunikovala. Já bych jí to pak zabavila z penálu:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:34

Karja syn si taky ještě nějaké větší kamarády nenašel, na to je brzy. Já doufám, že se to zlepší, tohle mně docela tejrá, z našich dětí je tohle určitě to pro systém vhodnější. Je i zvídavý, ke konci prázdnin ho začalo zajímat sčítání třeba, tak mi to přijde škoda. 

Ranní družina u nás absolutně nepřipadá v úvahu, to nás ani nenapadlo, my jsme rádi, že stíháme první hodinu. Ještě teď začal muž chodit rovnou v oběma a mladší se poněkud táhne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:36

Karja já se ptala učitelky na pastelky, tak prý tlusté, ale tužky má normální, trojhranné.

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:37

Ad krouzky, ale u malych deti. Trochu me znervoznuje kamoska, deti 6 a skoro 5 let a obe maji krouzky snad denne. Kamoska jenom rozvazi na vsechny ty anglictiny, kone, kresleni, hasice. Proste kazdy pulrok neco noveho. A uz se trochu tvari, ze jako kluka zanedbavam ci co. Jemu totiz staci skolka 7-16 (ty jeji jsou taky denne ve skole a skolce samozrejme) a pak spis nekam jdeme nebo rovnou domu. Spis sbirame houby a uklizime na zahrade. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:42

Jos Hele, já si myslim, že je to kravina. Myslím, že když dítě nechce a tráví odpovídající čas v kolektivu a odpovídající čas pohybově pak s tebou, nemusí chodit na kroužky. Myslím si, že školka 7-16 je až dost, ještě ho táhnout na kroužek, když o to nějak dvakrát nestojí. Vždyt i my dospělí chceme jít po 8 hodinové šichtě domů a dělat si věci podle sebe nebo bejt s lidma po kterých nám bylo smutno a ne ještě někam skotačit na aerobik:-D.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:44

Jos Ale takovou kamarádku mám taky, vždycky tak na mě kouká, hlavně po nějakých vystoupeních, jak to můžu tak zanedbávat, když je dítě tak šikovný...nevim, tak asi jí mám vzít do ZUŠ na řetězu:-D. Ale ona je prostě ráda s náma doma, chce si pohrát se svýma hračkama, taky se jí se sambem docela věnujeme, chce bejt s náma no, ani po škole nehoní žádné kamarády, to má 3hodiny ve družině ten kolektiv plný dětí. 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:44

Evaeva

Díky za odpověd, pastelky máme taky tlusté, s tou tužkou na psaní nevim, to nikdo nic neříkal.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:45

Jos kroužky nejsou povinné ani potřeba, zvlášť když je do 4 ve školce.

Kluci kroužky mají od mala, ale chodí z institucí převážně po obědě a tohle je taková fajn náplň těch zimních dní. A mně nevadí je tam vodit. Já teda chci, aby měli jeden pohybový, přes zimu toho pohybu tolik nemají. Staršího kroužky baví, toho musím krotit, naopak mladší má letos poprvé i jeden nesportovní.