Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:47

Karja Tak on asi jeste o existenci krouzku ani netusi . Osobne si taky myslim, ze kamoska strasne tlaci na pilu. Mela takove neuspokojive detstvi, moc se ji nikdo nevenoval a ona se ted jako realizuje na detech. Ale vzdycky to poda tak, ze je to proste nutnost ty deti nekam tlacit. Ta vetsi uz si i rekne, proto taky porad krouzky meni dle aktualniho zajmu. Ja si rikala ze tak max od pristiho roku nejaka detska gymnastika a od sesti treba az neco pravidelneji. Mame v okoli taky kone, ale ted je jeste malej. Ja taky nejdriv ty kone kydala a pak teprve jezdila

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:48

Karja když jsem včera viděla, jak syn píše úkol ze psaní, tak myslím, že by klidně mohl psát fixou ne, že bych z toho byla překvapená, čekala jsem to.

Nám právě nikdo nic neříkal, kromě toho, že mají být trojhranné. Na pastelky jsem se ptala, na tužky ne.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:51

Jos No jasně, já si myslim, že on je tak malej, že školka je pro něj jeden velkej kroužek;-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:51

Jos můžeš mu zkusit něco nabídnout, jestli máš chuť a zdá se ti, že by na to měl energii. Ale fakt si nemyslím, že je potřeba, aby měl každý den něco a ještě kroužky typy angličtina. Ten starší syn má různé zájmy, doma vidím, co ho baví a když je tu takový kroužek, tak mu to nabídnu. Mladší ty zájmy tak vyhraněné neměl, resp. ho velmi zajímá mechanika a jízda vlakem a lanovkou, ale takový kroužek tu fakt není

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:51

Evaeva chapu. No syn je ve skolce proste do 4, kdyz jsem doma tak nekam jdeme spolu nebo je u babicky a tak. Hodne vyrazime po okoli na odrazedle, ted jsme byli obden v centralnich Jizerkach, treba na houbach nebo byl s tatou na kole. Je fakt ze ted na podzim asi musim ten program upravit, to uz kolo a tak tolik nepujde. A rovnou priznavam, ze se do krouzku netlacim, protoze to pro me znamena nekde hodinu tvrdnout. Do toho logistika tam a zpet...staci logopedie dvakrat do mesice cca

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:54

Evaeva ano, presne, jizda vlakem a staveni koleji . Myslela jsem si na anglictinu, ale jsem rada ze aspon mluvi po nasem a bude to jeste dlouha cesta, nez dozene vrstevniky. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:57

Jos syn bude letos chodit na vyrábění. Ale až letos, na to musí mít věk. Jinak u nás máme i kroužek stavení stavebnic

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 09:58

Jos zrovna angličtina mi místo kola nepřijde úplně vhodná. (Jako jasný, taky by se mi líbilo, kdyby chodili někam na aj, ale tu energii tam úplně nevybije)

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:08

Tyjo nové holínky, bundy do deště, softshellky, spodní prádlo, legíny do školky... Aspoň že i já mám vyhlédlou novou bundu

Online Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:08

Karja my máme pastelky i tužky ty silné trojhranné, učitelka je doporučovala. Ale má v tašce i normální tenké šestiboké, kdyby tu hlavní nemohl najít.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:13

Pinot Noir Jo, tak si vybrala dobře:-D. Myslim ale, že si vybrala podle toho, že ta tlustá je s diamanty.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:14

dzizisketa mi povídej, jako já jsem polovinu sprna strávila u alzaboxu:-D a ted ty na mě se softshelkama!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:19

dzizisketa mým dětem naštěstí všechno je. Akorát mimino bude potřebovat kromě bot i holinky, takhle malé nemáme. A chudák neměly ani bundu, podle fotek šli kluci z mikin rovnou do teplé soft kombinézy.

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:20

dzizisketa Tak oblečení je naštěstí synovi všechno z jara, ale bačkory, tenisky, boty nad kotník, pak zimní, k tomu autosedačka do druhého auta a možná nový kočárek (ale ten naštěstí počká do jara), protože našemu prastarému valcu padají kolečka

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:23

Jos mne na ty kroužky přijdou malý, angličtina by mi prisla (u našich s opožděným vývojem řeči) úplně nesmyslná, já jsem ji přihlásila na skolkovou keramiku, která je prezentovana spis jako terapeuticky hraní si s hlínou a bude chodit do toho skauta, to je hodka a půl hry v lese, beru to místo pohybovyho kroužku, loni chodila do sokola a to už by mi přišlo moc 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:26

Myrtila my budeme muset koupit sedačku miminu. Ale už jsem rozhodla, že si bude přát příspěvek k narozeninám a Vánocům a pak jen drobnosti, všechno už máme po starších, tak nepotřebujeme další krámy 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:28

Potrefenáhusa Jo, myslím, že hodka a pul v lese je nejlepší kroužek pro předškolní dítě;-)

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:33

Myrtila 

Rosťovi jsme za léto třikrát zvedali sedlo na kole a hlavovou opěrku autosedačky

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:49

Potrefenáhusa ale ty to nemas asi tak, ze je ve skolce do 4, ne? Ja prave mam jeden tyden v mesici volny na dovolene anebo jsme v Praze a tam neco podnikame, je s babickou...takze zatim by tenhle tyden do krouzku stejne nechodil. No a any mel neco od peti treba, na to mi vazne prijde maly a hlavne me se nechce. Mam toho kolikrat po celem dni uz taky dost. 
Karjatak to splnujeme .

a zacinaji myslivecke schuze a brigady, syn uz pilne chodi s muzem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 10:51

Jos když vám to nezapadá do režimu, tak nikam nechoďte, fakt mu nic neuteče.