Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:45

Potrefenáhusa Jo, myslela jsem ty džegíny takové ty legíny ve vzhledu riflí, ono by to němělo být o moc nepohodlné. Ale housátko není předškolák ne? Tak má ještě spoustu času:-D

Pinot Noir Jako u nás ta samostatnost taky nebude nějak vysoká, ale dcera je hroznej panikář, ona když bude něco jinak než obvykle asi si neporadí...

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:48

Karja největší panikář budu stejně já

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:48

Evaeva teoreticky jo, ale zalezelo by, jaky den by to bylo. Treba uterky nejdou. Od 16:30 je i krouzek v sokole, o kterem jsem uvazovala

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:49

Karja my budeme pořizovat ty volací hodinky. Neteř je má a od druhé třídy používá dost. Jdou jí třeba naproti k přechodu a volají, ať vyrazí. Tak nějak očekávám, že je budu využívat i já.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:50

Pinot Noir hahaha, přesně:-D.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:50

Zuzuli pošlu ti sz a uvidíte 

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:51

Evaevajo, o těch hodinkách bych taky uvažovala, ale jako nemyslim si, že u nás by byla ta samostatnost nějak vysoká, možná o to nebude ani stát..

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:54

rasaNori díky, u nás totiž i batolata stojí několik tisíc na pololetí....

Online Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 11:55

Karja já ty dzeginy prave koupila a na naše dite je to proste malý, nejsou to leginy. Ji sedi dobře mrkvace v pase na gumu, ale nechce to nosit 

Offline rasaNori
8841 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 12:02

Potrefenáhusa zrovna ty krouzky v druzine jsou super, a pro muze to byl jeden z argumentu pro soukromou zs. Jinak ty ceny kdybych to mela v ramci srpna/zari zaplatit vse krat 2, no nevim...ani v te skolce to neplatim. A treba starsi nema vv ve skole, maji workshop, coz je VV, HV a dramatak v jednom, a uz si vcera stezovala ze moc nemalovali, tak si vyzebrala VV v druzine, na 1,5 hodiny. A proc ne, kdyz ta moznost je. na konci roku maji klauzury, no tesim se moc:D

Online Tabea
8108 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 12:05

Karja u nás říkala učitelka na psaní tlusté, protože z toho děti nechytají křeče do ruky. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 12:12
Reakce na Pinot Noir:

Karja já proti teplákům hrozně bojuju, ale nevím, jak dlouho to ještě uhraju. Začíná v nich chodit víc dětí ze třídy a Ríša už začal vymrčovat, proč on ne... Mně to připadá děsný. 

​sucitim, tiez proti nim bojujem, do skolky som vymakla ale inak sa tomu snazim zabrániť. Neviem ako chodia ostatni chlapci v triede,  ale nastastie ma syn kamarata a spolusediaceho v jednej osobe, ktory chodi v polo/koseliach a celkovo vystajlovany, tak snad sa bude syn drzat tohto vzoru

Offline Pinot Noir
29886 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 12:21

Mrakoplas já taky doufám, že se inspiruje spíš těmi vystajlovanými. Jenomže oni třeba vidí styl právě v těch teplákách, že jo.

Ještě mám v záloze jeho oblíbence Bouchala, ten má na IG fotky jen v džínách, žádné tepláky. To vytáhnu, až půjde do tuhého!

Offline Jos
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 12:28

Zuzuli nase skolka prave krouzky nema. Syn je v tride s montessori prvky, jsou vekove smiseni a delaji tak nejak vsechno. Pecou, zpivaji, tancuji...ale tematicke krouzky nemaji. Vis co, ja jsem lina matka. Mit neco u nosu, tak ho tam dam

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 12:47

Karja já právě počítám, že s miminem se může něco podělat, tak abych mu zavolala, že má před tou školou ještě počkat nebo tak něco. To by úplně nepotřebujete.

Offline 711990
18318 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 13:03

Jos u nas maj "krouzek" zahradniceni a ekotym, kdy sbiraj odpadky po okoli

Jinak jsme s Tondou zkusili lezeni a zalibilo se mu to, ale jako 6k/pololeti no...takze jeden krouzek fakt staci.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 10. zaří 2024 13:04

711990 lezení je všude hrozně drahé. Synovi by se to taky líbilo.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 13:05

Jos ja jsem taky lina matka mit krouzky ve skolce, kde si lektor vyzvedne deti ve tride a odvede si je na krouzek a pak je vrati, je uplne genialni.

Plus jsme si rikali, ze ted zmenila skolku, my vlastne budeme nejaky cas jeste zkouset, jak nam bude vyhovovat harmonogram, vyzvedavani a vodeni do skolky, jaka vubec ta nova skolka bude, co se tyce aktivit... ze nejspis ji na neco prihlasime az od pololeti. Myslim ale, ze jediny krouzek, o ktery by vazne stala, je balet.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 13:11

Pinot Noir jaj rifle by som nanho nedostala, nakupila som take makke nohavice a aj to kazde rano frfle, ze nie su dost pohodlne (a to su na snurky, gombiky su stale no go).

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 10. zaří 2024 13:19

dzizisketa No, syn právě taky přerostl takovou tu přechodovou velikost sedačky, už teda na jaře, ale tímhle autem s mužem moc nejezdil, tak jsme to nechali chvíli být, ale už z ní fakt moc trčí. Aspoň to bude už ta velikost, co mu vydrží napořád. 
Evaeva Jak je vlastně naskládáte do auta, vejdou se vám tři vedle sebe? My budeme skládat dvě plus psa, ještěže je tak malej Naše mimino bude sedačky naštěstí dědit, jako skoro všechno