Myrtila U nás jsou kroužky přímo v budově školky, ale dítě si musíš vyzvednout hned po kroužku. Je to principielně tak, že se účastníci sejdou v jednom oddělení a tam si je rodiče posléze rozeberou, děti už se nevrací zpátky do své třídy.
Vše o těhotenství a dětech
Myrtila ja ted v lete kupovala britax kidfix m i-size a u ni byl popis, ze je uzsi a tak vhodna pro vsechny, co chteji dat dozadu tri sedacky. A oproti te otocne joie do 105 cm, co mela mala doted, zabira v aute opravdu vyrazne mene mista. Takze je to i dost sedacka od sedacky
Zrovna jedu do skolky na tridni schuzky. Jsou od pul pate, skolka je otevrena do pul seste. Tak si rikam, jestli to za tu hodinu stihneme a ja si pak vyzvednu dite? A nebo nam tam pak ty zbyvajici deti privedou pred pul sestou na schuzi? A nebo si mam dceru vyzvednout predem a vzit ji s sebou? A nebo proste vypadnu pred pul sestou, dej se co dej? Same otazky ![]()
Ale hlavne doufam, ze to bude rychle. Loni se nejdriv pres hodinu resilo srps a az pak se slo do tridy doresit nejake detaily s konkretni ucitelkou. Dve a pul hodiny jsem tam loni byla ![]()
Zuzuli my mame schuzky od 15.30 a normalne deti hlida pridelena jina ucitelka. Deti si nakonec jenom odvedeme po schuzkach
Jos loni prave ty schuzky byly az po konci otviraci doby skolky a jeste tam prohlasovali, at si ty deti proboha nebereme s sebou na schuzku. Ze pani reditelka je tam nechce. Takze ti predali dite, ze skolka konci, s dodatkem, at ho posles domu treba s babickou a neberes ho na schuzku...
Doufam, ze tady to maji vyresene lepe
Edit. Tak tady maji hlidani zajistene
Mohučanka Jungle Holesovice, mame to kousek od skolky a je to boulder, lezecka pripravka pro deti 5-8, jemu je ted cerstve 5:)
Zuzuli u nás jsou až od šesti a bez dětí, je zároveň i "valná hromada" všech rodičů v jedné třídě, to by se nevešli. Ale vždycky tam pár dětí je. A trvá to tak hodinu a půl. Letos jde poprvé muž, mně čeká, zítra škola. Tak jsem zvědavá na jeho dojmy.
Karja diamonds are a girl's best friend ![]()
711990 haha, to je "vtipný", že to mají za stejnou cenu jako v Letňanech. Dcera taky chodí do přípravky 5-7, ale do Letňan, kde je to výrazně větší a lezou i s lanem.
(A máme to blízko.)
Mohučanka tak to me teda kapku mrzi ze v Letnanech je to s lanem. Jenze tech 14:30 sotva stiham 500m vzdusnou carou od skolky, natoz takhle daleko, no.
711990 jo, střídají boulder a lano. Letňany jsou vyloženě postavené s tím, že tam budou chodit děti, teď je tam dětských stěnek s cestami pro děti pomalu víc než prostoru pro dospělé...
Jinak chápu, mně v dovážení na kroužky loni pomohla rodičovská, těch 14:30 je pro pracující prostě brzy a 13:30 v té hudebce mě šokovalo úplně. V Jungli je aspoň WiFi, takže hodně rodičů tam vyklopí dítě a pokračuje v práci.
Minulý týden jsem v nabídce programů objevila Disney Channel, takže teď po příchodu domů koukáme s dětmi chvíli před večeří na Bluey. Miluju Bluey!
Jinak chápu, mně v dovážení na kroužky loni pomohla rodičovská, těch 14:30 je pro pracující prostě brzy a 13:30 v té hudebce mě šokovalo úplně. V Jungli je aspoň WiFi, takže hodně rodičů tam vyklopí dítě a pokračuje v práci.
Nejen pro pracující, ale i pro děti. My málem nesehnali nic, Ríša má vyučování každý den do 15:00. Třeba ZUŠky úplně bez šance.
dzizisketa anooo![]()
Kan no u nás ty poplachy, pravda předem ohlášené, nějak fungovali, ale pak hořelo opravdu a to byl mazec. Každý snad čekal osobně,že ho někdo přijde poprosit, aby se evakuoval. Lidi seděli v zasedackach a viděly ty plameny (nejaké věci hořely hned za prosklenou zdi) a dumali, jestli tu schuzku nedokončí, když na to teda vidí.
Ja som zažila jeden ozajstný požiarny poplach v stredne veľkom hoteli v Berlíne a jeden v menšom penzióne na Slovensku ... a .... v prvom prípade to klapalo ako hodinky a o tom druhom raz napíšem fejtón
...
slniecko ja zazila nedavno pozarni poplach v Zare Na Prikopech a lidi misto, aby sli ven, jak se hlasilo, tak se vrhli na uvolnene kasy ![]()
dzizisketa bluey je boží!
Pinot Noir je to bez šance skoro pro každého, mladší sourozenci zase v tuhle dobu obvykle spí ![]()
Pinot Noir ale v ZUŠ se domlouváš individuálně, pokud jde o lekce hraní na nástroje. Ale třeba hromadná VV, tu začíná taky nějak takhle brzy.
Evaeva my chtěli výtvarku, všechny v okolí v 13:30, 14, 14:30. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.