DruIsdílení polohy mám nastavené s dcerou.
Teď mi to píše, kde byla před čtyřmi hodinami. ![]()
DruIsdílení polohy mám nastavené s dcerou.
Teď mi to píše, kde byla před čtyřmi hodinami. ![]()
Mrakoplas to jo, to se nám neděje. Ve všední den si je předáme na hřišti případně ve dveřích, pokud chci být bez nich, a pak očekávám, že přijdou max do těch sedmi nebo dají vědět. Ty dvě hodiny jsou někde venku. U nás je ten denní režim takový celkem neměnný.
Jos my se domluváme dopředu, akorát jednou jsme se na kroužku sešli s mužem a ještě tchýní ![]()
![]()
Ale u Karja je to trochu jina situace. Kdyby ji sambo uz rano rekl ´vyzvednu holky a vratime se po setmeni, jdeme na ryby', tak je s tim asi ok. Ale ja bych v tomhle pripade nervozni asi byla. At uz s tim, ze nevi kde jsou, jestli se neco nestalo, prosvihnou veceri a ona nic stejne nemuze zacit, kdyz nevi...
Jak vás tak čtu, bude to tím, že já sama moc netelefonuji. Sdělování zpráv typu: "máme se dobře" nechápu vůbec, jak jinak by se asi měli mít, když jsou na výletě? ![]()
Ty silnice jsou teď tak zoufalé, že pozdní návrat spíš znamená zácpu u Benešova než lajdáctví řidiče a než mi volat nebo psát z auta, ať radši kouká na cestu.
Jos jo, jak píšu, u nás ty dny jsou hodně stejné.
continuity ale o tom to vobec nebolo
No a teď co si z toho mám vzít jako?:D Asi ze být nervózní je běžné, ale já cejtim, že mě by se víc ulevilo, kdybych nebyla, kdybych si řekla, hele o děti je postaráno, pohoda, nezajímám se, až přijdou přijdou. Než jako honit někoho po telefonech, když vím, že to fakt není reálné tohle změnit.
Karja no a je realne zmenit seba?
Karja tak ideální by asi byl kompromis, že ti sambo dá aspoň základní informaci, kdy přijdou a že vůbec někam jdou, pokud je to nějak nahodilé.
Mrakoplas No jako upřímně mi to přijde asi i mnohem reálnější a užitečnější (nebo efektivnější) než u muže. Jako on si někdy ten telefon vezme a je dostupný, ale musí na to fakt myslet, musím mu to většinou říct, prostě věřím, že kdybych si to v hlavě vypla bylo by to mnohem jako do budoucna lepší a užitečnější. Protože jako nervu už jsem pár ztratila a to už jsem pokročila. Nejhorší je, že to mají i moji rodiče, ten jeho nestandardismus chtějí furt standardizovat a já říkám dědovi ,,hele prostě nevnimej ho, nezajimej se,, a já to už umím, to je mi fakt fuk, kde je, co je, ale jak jsou v tom deti, neumím to vypnout, ač fakt jako žádné realne indicie, že by se o ně nepostaral, neuhlídal, jako nic takového se nestalo.
Evaeva Nebo si možná doma preridim hodiny, dám si nějaky prostě nastavení, že se mi to v 6 preridi zpátky na 5:D. Protože on mi řekne, já jsem ale říkal, že mám odpoledne program s dětma (a v jeho hlavě to je- mam prostě program, dokud budou holky spokojeny a přijdeme včas do postele a v mojí to je aha, má program, já bych přišla tak v 6, půl 7 a tak nějak to teday očekávám) jenže obojí je jakoby správně no.
Karja tak pokud ti nahlásí, že někam jdou, tak fakt to bude částečně "problém" na tvojí straně. Nešlo by se domluvit na tom návratu nějak konkrétně, nejpozději do osmi doma třeba? Nějaký čas, co by platil pořád. To by sambo dokázal držet?
No co si budeme povídat, hodinky taky nemá:D. jako on na sobě taky zapracoval trochu, ale furt to není takový fakt ten standardní přístup, co ostatní tak nějak předpokládají...spíš si posunu ten svůj čas v hlavě asi
Karja
no je to trošku úkaz. Ale o holky se postará, to je důležité. Jestli nějak respektuje ten režim, že nejsou ráno unavené atd...
Možná bys mohla naučit hodiny velkoumalou, že by hlídala tatínka ona![]()
změnit můžeš jen sebe. Ty pokusy změnit někoho jiného, speciálně teda životního partnera, končívají obvykle fiaskem.
Karjamě tohle (že chodí od jednoho okna k druhému), že nemůže spát, když nejsme doma, a jak je nervózní, dělala moje matka v pubertě. a ne není to známka péče o druhé, je to jen protivné. Děti nebudou ve větším bezpečí, když se o ně budeš strachovat. Jsou se svým otcem, ten si očividně umí poradit a taky se o ně postarat.Protože celý život už je budeš mít pod kontrolou jen méně a méně.
Co možná můžeš udělat, promluvit si se sambom, že bys chtěla zavést pravidlo, že vždy budete všichni vědět navzájem, kde jste a kdy se cca vrátíte (ale jako reciproční dohodu - ne že on se má hlásit tobě), třeba aby se holky naučily, že taky mají dat o sobě vědět, až budou samostatnější. A buď to pomůže nebo ne.
edit: teď čtu, že tohle nahlásí, fakt to hoď za hlavu.
continuity nic take som nepisala
continuity No nenahlásí kolikrát právě. Ale s těma holkama aby to jednou delaly, a měly dobry příklad, to je dobry nápad, jenže víš co, u poloviny případů se to udělá, druhá polovina se prochodí u okna, což jak píšeš k ničemu neni..Já se teda vždycky utěšuji, jak ony mu to vrátí, až tady bude o půlnoci stát u okna v jejich pubertě.
Karja já se trochu bojím, že o půlnoci u toho okna budeš stát zase jen ty.
Ale aspoň na kus papíru by ti nějaký vzkaz napsat mohl.
Evaeva no to bych zas zbytečně nepředjímala. Když tuhle naše nebožátko pubertální chytla cestou od babičky v lese příšerná bouřka, byl to tatínek, kdo moknul na balkoně. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.