Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. zaří 2024 23:27

continuity tvůj sambo ale není jako karji sambojá tipuju tento scénář a doufám, že nám dá Karja za deset let vědět

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 23:32

Evaeva

Ty holčičky umí s tatínkem hodně zamávat, to by jeden nečekal.

Offline slniecko admin
19569 příspěvků moje polička 11. zaří 2024 23:52

Karja az času ma čas sa vybrať ma mejaký vlastný úplne nevinný program, byť fakt dlho a nehlásiť sa....najlepsie sama a nechávať ho s deťmi?

Prostr nechávat ho opakovane v podobnej situácii, kým mu to nezačne vadiť a potom sa o tom porozprávať?

Ako ja by som asi ani tak nebola nervózna o tie deti, ako by ma vytáčalo do biela to, že úplne ignoruje ako sa cítim pri tom ja, veď ide o blbu smsku.

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 04:39
Reakce na Gatita:

Kdyby mi to nebylo blby, poslu ji puget ruzi. 

​Napiš pochvalný dopis ředitelce. :-) 

Karja Já tě chápu, ale asi jediný co s tím můžeš dělat je upozorňovat ho, že se bojíš, pořád dokola. Anebo pověřit holky, ať to tátovi připomenou. Jinak já teda když mám nějaké strachy, tak mám takovou zvláštní metodu, představuju si co nejhorší scénáře, co by se mohlo stát....protože mám zkušenost, že když si něco představuju předem, nikdy se to nevyplní. Ale nevím jestli je to univerzálně použitelné pro každého.

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 05:45
Reakce na continuity:

Karja

dát dítěti hodinky, telefon, aby člověk měl lepší kontrolu kde je, je totálně kontraproduktivní. Většinou to totiz stejně nezvedne, takže si ve stejné, možná dokonce horší situaci než bez toho.

Jo, děti mají telefon/hodinky jako sluhu, ne jako pána. ​Aby mohly zavolat, když potřebujou. Kde jsou se zjistí leda z polohy podle GPS (pokud přístroj neleží doma )

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:00

Já bych muže od Karja zabila už dávno, takže já mám jasno.

Jinak jsem tým Jos a Potrefenáhusa - sedmá je normální čas vyrazit na hřiště, na zmrzku, nebo k babičce, večerní rutinu nijak neprožívám a umím ji zkrátit na minimum, ale zpráva "jedeme z hřiště ještě k Honzovi na králíčky" je záležitost vteřiny a nechápu, proč by to nemohl napsat. 

Jinak to obracení do absurdit a stáčení k hyperprotektivnosti je tu zase vtipné. 

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:02
Reakce na slniecko:

Ako ja by som asi ani tak nebola nervózna o tie deti, ako by ma vytáčalo do biela to, že úplne ignoruje ako sa cítim pri tom ja, veď ide o blbu smsku.

​Přesně.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:08

Tak právě jsem odhalila výhody workholika,  jak se řeší v jiném vlakne.  Ten můj má telefon prakticky prirostlej k ruce a většinou ho i zvedá. 

Pinot Noir no jo, ale když telefon leží doma tak nic nenapíše.  

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:13

Garfieto uz jsem loni udelala, v ramci nejakeho setreni spokojenosti. Musim pockat aspon par mesicu, aby to nepusobilo podezrele:)

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:22

Raduza no jak jsem psala v první větě...

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:22

Pinot Noir

jediný kdo tady psal o protektivnosti jsem byla já a to bylo ve smyslu, že fakt nejsem příliš starostlivá matka. 

Třeba mě by v této situaci netrapilo, že děti nedostaly doma večeři. Jakože vůbec mě to nenapadlo řešit až dokud to někdo nevytáhl jako jeden z problémů, který to způsobuje. Takže to je popis mého nastavení než vyčítání někomu něco. 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:28

slniecko s těmi city je to takové dvousečné, můj muž by ti řekl, že jeho city naopak uráží, že mu nevěřím ani v takové věci, že se postará o děti na odpoledne a dovede je v pořádku domů. 

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:31

continuityještě taky ale existuje kompromis - domluva byla, že se postará odpoledne, ale pokud o půl osmé ještě nejsou doma, za informaci by to stálo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:35
Reakce na Pinot Noir:

continuityještě taky ale existuje kompromis - domluva byla, že se postará odpoledne, ale pokud o půl osmé ještě nejsou doma, za informaci by to stálo.

​S tím souhlasím, ale co uděláš, když běžně nenosí telefon sebou?

My potřebujeme na večerní rutinu 45 minut včetně pohádky, ale během běžného školního roku je fajn, když to není úplně úprk.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:37

Pinot Noir jo existuje a co budeš dělat když i skrze tu domluvu děti 2x týdne přivede v osm? 

Můžeš doma udělat dusno chlapovi, který se právě celé odpoledne staral o děti nebo to nechat být. Já to navrhuji nechat být. To je jediný spor, který tu máme. 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:40

Evaevamě třeba muž děti často vozil navecerene. Nebo jim už ve dveřích hlásil: holky teď rychle do vany, jak jsme byli domluvení. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:48

continuity no když tam čekám s tou uvarenou veceri, tak mě to taky štve dost, zprava by stačila 

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:55

continuity Děkuju, že tu bitvu bojuješ za mě. Já trochu ty chlapy, co jsou "normální" závidím, ale můj vzorek to není, většinou mám kolem sebe nějaké úlety, včetně toho mýho (na kterýho si tímto nestěžuju, já s tím už umím fungovat). 

Pinot Noir Já chápu a souhlasím se všemi tvými argumenty, ale u nás by to bylo tak, že by se třeba 2x ohlásil a pak by to vyšumělo....pokud bych nedělala pravidelně dusno, což zase nechci. 

slniecko To oplácení stejnou mincí u nás vůbec nefunguje, muži by to buď bylo jedno nebo by to okamžitě prokouknul a smál se tomu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 07:59

continuity no to u nás není, muž se sám do takových akcí nepouští U nás je trochu problém, že to starší dítě je hrozně režimové, takže pak trvá na přesném pořadí a nic se nesmí vynechat

Ale souhlasím s tebou, že sambo, aspoň z toho, co karja píše, je zodpovědný, chodí tak, aby šli včas spát... akorát k té neustálé dostupnosti přistupuje poněkud oldschoolově. Já nepotřebuju být o všem informovaná, ale že se s ním nemůžu vůbec spojit, by mi vadilo. Ale neuděláš nic a vlastně nemůžeš mít výhrady, protože o děti je postaráno.

Online Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 08:06

continuity no jak řikám, vdala jsem se jinak.