Aranel uplne presne. Ja jen chci vedet, jestli si mam hodit nohy na stul a pustit netflix a dat si k jidlu neco maleho, nebo mam cekat, jestli se pak doma zjevi s unavenym hladovym ditetem, kteremu je treba okamzite servirovat na stul a chystat koupel.
Vše o těhotenství a dětech
Potrefenáhusa Dítě se zásadně vzbudí v případě, že se rozhoupu a jdu něco dělat. Když sedím a předpokládám, že nemá cenu se zvedat, protože se za pár minut probudí, tak pravidelně spí ještě hodinu :o)
![]()
Karja jas tebou soucitim, momentalne jsem fasla v necem asi dost podobny exemplar tomu tvemu a mit s nim deti si vubec neumim predstavit. moje potreba mit veci pod kontrolou a planovat dopredu je uplne v troskach:-)) pro me to je teda asi dobre, z hlediska psychickyho, se to odnaucovat, ale je to tezky:-) jina moznost ovsem neni, jestli jsi se svym sambem rada a ma to tak zustat
DruI predstava, ze me nekdo "prinuti" imrvere se hlasit kde jsem a co delam v tom by se mi nezilo dobre, je to takovy kdo z koho - bud se budes citit blbe ty, nebo ja..
Potrefenáhusa Pinot Noir protože vaše děti chodí spát pozdě. Kluci jsou v osm v posteli. Takže domů chodíme mezi půl sedmou a sedmou. Takže když jdu napřed protože večeře není hotová, po půl zasednu k jídlu, že se teda najím v klidu a v tu ránu je slyším na chodbě ![]()
Evaeva ty jo, co stihnes za ctvrt hodiny? To si vubec nedokazu predstavit. Ja potrebuju aspon tak 45 neprerusene, aby to za neco stalo a ja mela nejaky vysledek, od kteremu muzu odbehnout a pak se vratit
DruI no ideální to samozřejmě není a je to spíš na ty rutinní činnosti. Spíš je to ale tak, že jsem naladěná na tu práci a ruší mně ty děti
Ale musí být dobrý den, že si hrají, to už poznám podle toho, co začnou.
Zuzuli jak píšu, spíš nějaké ty rutinní části a je to že 15 minut pracuju, pak jim dám jogurt, pracuju 25 minut, pak někoho doprovodím čůrat,...
Potrefenáhusa já regeneruju klidně i tou po prací (nezaměňovat za domácí práce!
)
Potrefenáhusa já regeneruju klidně i tou po prací (nezaměňovat za domácí práce!
)
Z těch spíš degeneruju.
Zuzuli a ještě je to spíš tak, že to rozdělám, když mám tu hodinu a pak už jsem v tom na ty patnáctiminutovky
Pinot Noir já právě taky, tak je moc nedělám ![]()
Evaeva Tak Aranel myslím v rámci práce předkládá, to moc po čtvrt hodinách dělat nejde, a kdyby jo, tak by to bylo fakt hodně poznat na výsledku.
Jinak jo, vyřídit nějakej mail nebo telefon, nebo zadat jednoduchou práci jde, taky jsem to tak dělala, když bylo nejhůř, ale je to takový trochu mučení a většinou jsem čtvrt hodinu spíš využila na rychlý pokrámování domácnosti, toho se dá stihnout za tu dobu docela dost.
Zina já jsem architekt, ale ty projekty, co těším teď, jsou drobné a jednoduché, maily momentálně moc nevyřizuju, jen "klikám". Jako rozhodně to nepovažuju za ideální způsob práce. Ale když ten čas mám, tak ho radši věnuju tomu, než té domácnosti ![]()
Ty jo, debata je zajímavá, mně se ale hodně líbí model muže, který vyzvedne děti že školky ve tři a přijde s nima domů v osm!
Vidím to jako continuity a Garfie Jestli jsou děti v pohodě, nenarušuje to nijak jejich večerní usínání apod, tak bych byla ráda, že asi mají fajn odpoledne. Jestli to chápu správně, problém je ten, že nechodí domů jen v přesný čas, který ale stejně domluvený. Jen Karja by čekala jejich příchod dřív nebo aby věděla, kde jsou. Já to chápu, já mám sklon úzkostem /píšu já/ a dokážu se vystresovat maximálně. Na druhou stranu u nás jsem to já, kdo častěji nechá telefon doma nebo si zapomene zapnout vyzvánění. A pokud nešlo o nějakou výjimečnou situaci, příchod z odpolední vycházky jsme si nikdy nedomlouvali přesně. Jen se přišlo tak, aby se v pohodě udělali večerní úkony. A sama vím, že někdy to dítě baví a čas uteče jako voda a jde se domů pozdě, jindy se to táhne jako sopel a člověk je doma brzy.
Karja Jestli tě trápí jen to, že se zbytečně stresuješ, protože víš, že holky se mají fajn a sambo se o ně postará, zapracovala bych na vnímání té situace u sebe. Mně pomáhá si tu situaci racionálně zanalyzovat - z čeho mám obavy? Jsou oprávněné? Je k nim nějaký důvod? Nebo dýchání z jógy, kdy si říkám, že je všechno OK a stresovat se budu, až bude opravu z čeho. Teď je všechno fajn a tvořím si ten stres jen já. Metoda Garfie představit si to nejhorší by mě zabila nebo bych alespoň obvovala všechny policejní stanice a nemocnice v okolí. Ale nic proti, když to funguje ![]()
![]()
A ještě teda tady napíšu, že jen diskutuju a v dobrém. Protože minule, když jsem napsala víc příspěvků do téma pohanka k večeři, tak se mi dostalo reakcí, co tím sleduju a o co mi jde, tak jen pro upřesnění. Asi mám nějaké špatné vyjadřovací schopnosti, že píšu jen svůj názor.
Evaeva mně se uplnej nejlíp ty domácí práce dělaly, když jsem dělala dálkový studium a měla jsem dělat něco do školy, to bylo i mytí nádobí vyloženě lákavý!
Karja já se trochu bojím, že o půlnoci u toho okna budeš stát zase jen ty.
Ale aspoň na kus papíru by ti nějaký vzkaz napsat mohl.
Ja na tohle říkám, že já už budu vycvicena, že to znám, ale pro něj to bude novinka. On je takovej prepecujici nekdy taky (ale kolikrát v takovejch vecech, co bez mě ani nenapadly), takže ten spát nebude:D
Zina tohle já vůbec neznám, takový to místo učení jsem uklidila celý byt. Já když prokrastinuju, tak pořádně. Nohy na stůl a tadá![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.