Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:01

Já jsem pro, mít přehled kde kdo je, protože když půjdete potom nahlásit pohrešovaní a policie na vás vybafne otázku kam šli a ,,jak to, že nevíte kam šli a kde se pohybují?,, no nepříjemné velmi. :D

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:13

Karja JO! Už jsem si to vybavila Ale prostě mně přijde, že všechno, na čem se ten pár shodne a dohodne a funguje, to je prostě v pohodě, jen to nesmí být že jedna strana trpí a druhá je ok. 

Offline viktorka_od splavu
49352 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:14

Kan tystomutedanasadilakorunu

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:15

Kan Haha, ale to je pravda, s tím si kamarádka taky dost užila. Měla poněkud volnomyšlenkářeského syna (jednoho ze tří, takže to nebylo výchovou). Když takhle byli na policii asi po třetí, tak jim ten policajt řekl, víte co, nebudeme to dramatizovat, já chápu, že hlásit nám to musíte kvůli sociálce, ale nebudeme z toho dělat aféru a počkám, jestli se nevrátí do pondělí....(vždycky vrátil)

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:16

Kan No, tak přesně tenhle argument jsem používala na svoje spolubydlící ;o)

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:23
Reakce na DruI:

notna Čau dcero, kde právě jsi a co tam děláš? ;o)  Já myslím, že moje děti to už budou mít jiné. Já se musela aktivně hlásit, oni až začnou chodit ze školy a na kroužky sami, tak dostanou nějaké chytré hodinky a já si jenom v příslušný čas zkontroluju, že dorazily na místo.

​Podle mě je toto už přes čáru. Já právě pracovala s psycholožkou na tom, abych tu kontrolu nedělala.  Abych dokázala vyhodnotit situaci, kdy to dítě pokročí a já ho už nechám chodit někam samo a budu věřit, že to zvládne. Nebo ještě na to podle mě nemá a budu ho doprovázet. My jsme jen pak dali dítěti telefon, aby v případě nouze mohlo zavolat a říct si o pomoc.

Ale nekritizuju to! Vím, že je to teď populární a v rodinách každý sleduje každého. Píšu zase jen o nás, jak to máme.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:27

viktorka_od splavu DruI notna Vy se smějete, ale známá od nás na začátku léta pohřešovala matku 75, která se šla jen projít k rybníkům. Našli ji teda v lese se zlomenou nohou a mobil nebrala, protože jí někde vypadl. Stát se může všechno!  Takže já mít doma samorosta, tak mu řeknu, hele o tebe a smrady mi nejde, ale sorry, nechci před policií vypadat jak blbka, která neví kde jsou její příbuzní, takže vybal popis co budeě mít na sobě, aktuální váhu a já už jim to řeknu a modli se, ať tě nenajdou!!!

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:28

notna Tak já zatím teoretizuju, já mám starší druhý týden v první třídě :o) A myslím, že na samostatné chození bude zralá, až se naučí hodiny, aby se cestou někde nezasekla a omylem nezmeškala začátek školy ;o)

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:31

Kan ale přesně, vždycky se ptám muže, když jde dvakrát za rok do hospody, jak se ten podnik jmenuje a ať mi řekne aspoň jednoho kumpána, který tam bude, ne proto, že bych byla taková stíhačka, ale protože nechci číst v novinách "o dlouhodobých problémech ve vztahu mluví i to, že manželka vůbec netušila, kde se pohřešovaný pohyboval"

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:35

Kan Já se nesměju. A chápu, že jsou situace, kdy se to fak hodí vědět, kdo kam šel. Na druhou stranu ten senior klidně může cestou odbočit úplně jinam nebo si to cestou rozmyslet, kam půjde a pak se bude hledat úplně někde jinde. Sama kolikrát jdu venčit psa do lesa a říkám si, raději si vezmu mobil, kdyby se mi něco stalo. Zároveń si u toho připadám jako pako. Furt mobil u sebe. Tak to mám tak střídavě oblačno podle toho, v jakém jsem zrovna rozpoležení. 

Offline notna
9447 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:41

Jak to tady čtu, tak já ty prachy za psycholožku, abych potlačila svoje úzkosti a nepřenášela je na rodinu, aby mi řekli kam jdou, kde budou, s kým tam budou, kdy se vrátí, vyhodila úplně zbytečně. Já jsem vlastně byla úplně normální a divná jsem teď , když se fakt umím krotit

Prosím vás, to byl vtip! nikoho nekritizuju. Já se tím trápila, vyřešila jsem si to. Jestli jste vy v pohodě, je vše OK. Jen mi to přišlo vtipný.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:42

Pinot Noir aha, tak mně to zajímá, že jsem zvědavá a chci, aby napsal , že jde domů, pokud je to v době, kdy si chodím lehnout, protože nejhorší je, když přijde, když akorát usínám

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:44

Evaeva No tak pokud jde sám, tak ti to říct musí, aby se nepotkal s milencem! To by bylo taky velmi nepříjemné. 

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:47

Zina Vid, ja bych ho nosila na rukou. To se u nas rozhodne nikdy nestane.

49352 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:51

DruI muj syn mel malem dvojku z chovani nekdy v pate tride, protoze jako jediny ze skupinky deti co sly na hriste mel hodinky. a pry "jeho vinou" prosvihli vsichni hodinu anglictiny. to bylo teda wtf jak prase

49352 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:51
Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:53

viktorka_od splavu na to je fakt jediná možná reakce wtf

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 11:56

DruI taky máme s mužem nastavené sledování a nemůžu si to vynachválit, protože mimo jiné díky tomu právě vím, kolik mám doma ještě asi tak volného času nebo jestli už se s dětma vrací. Ale strašně záleží, jak se to používá, jsem dcera overprotektivní matky a vím přesně, co dělat nechci, a naštěstí k tomu ani nemám sklony. Ona by moji polohu určitě kontrolovala každou chvíli a při každé odchylce mi psala nebo volala. A i při nevinných pohybech by chtěla vědět s kým a proč jsem tam byla.

Karja mně by asi v tvém případě nevadilo, že jsou pryč a nevím kde, ale to cukání, jestli už se vrací, ne, tak ještě ne, tak už teď? A s předpokládaným časem návratu by se mi to zhoršovalo, takže bych v čase, kdy by to prešvihli, u okna nakonec stála taky, i když vůbec protektivní nejsem.

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:00

Anema No, já to sledování používám podobně :o) A teda ještě když si muž vyrazí na výlet na kole a pak někde v lesích trčí hodinu na místě, tak mu posílám dotaz, jestli havaroval, nebo jestli mění prasklé kolo :o)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:06

notna hele a to nemáš ani základní přehled? Když dcera nebo muž dorazí o dvě hodiny později než obvykle, nechceš, aby ti dali vědět?