Vše o těhotenství a dětech
Kanjo, na uspávání harantů by se druhý člověk hodil ![]()
viktorka_od splavupůjdu s ní!![]()
Ty vado, normalne jste mi vyrazily dech, kolektivne:D Muz ktery odpoledne sbali deti a vypadne je znacka ideal, u nas to casto pokulhava na tom, ze chce abych se ucastnila, coz nechci casto ja, protoze je logicky mam pres tyden vice na starosti![]()
![]()
notna Taky jsi vyzrála, zmoudřela a život tě naučit trpělivosti! Já se vždycky ponořila do nějaké činnosti abych zaměstnala hlavu i ruce, věnovala jsem se svým věcem, koníčkům. Konec konců jak chceš na dálku zabránit pohromě, že.
Kan jinak mně vadí akorát ten návrat mezi 11 a 12, jestli chce přijít v deset nebo ve dvě hlásit nemusí ![]()
DruI to chápu. Ale obecně mi to přijde strašně pohodlné, odpadá třeba takovéto hlášení, že dobře dojel. Proto taky hodně přemýšlím, jak to udělám s dětmi, jsou o fous mladší než ty tvoje, takže taky zatím jen teoreticky.
Zatím se přikláním k tomu, že je sledovat budu, ale určitě vyslýchat ne. Nejde o to, že bych jim nedůvěřovala, nebo chtěla mít neomezenou kontrolu, ale prostě věřím na to, že když existují technické možnosti, jak si při nějakém jimi nezaviněném průšvihu pomoct, je dobré je využívat.
Anema já myslím, že pak nastane doba, kdy nebudou chtít být tolik sledované a budete pravidla nastavovat společně. Ono je pravda, že nakonec nezbývá než věřit, protože, když nedojede, stejně s tím nic neuděláš:(
priznam se, ze to bych asi nedala, aby o mne byl takhle kdykoliv přehled, ani mě to na tyhle úrovni vůbec nezajímá u muže, ten ať si chodí, kam chce, u děti to rozmysleny nemám, určitě se o ne budu bát, ale ty jo, to sledování polohy už mi přijde docela drsny
Anema Jo já to vidím podobně. Hlavně s tím vyslícháním, protože sebojím, abych nedopadla tak, jak už tu někdo psal, že prostě řeknou něco, abych byla klidná, ale nebude to pravda.
Potrefenáhusa víš co, muž chodí sám běhat, nebo na kolo do terénů, kde pravidelně neprocházející lidé, takže než aby se mi co půl hodinu hlásil, že ještě žije, tak je to sledování pohodlnější. Jinak maximálně sleduju jak se blíží k domovu a jestli je ještě v obchodě, kdyžmu zapomenu něco napsat na seznam ;)
Musim rict, ze me mrzi, ze ve skolce ted moc nechodi kvuli desti ven. Kdyby sli aspon na prochazku, zase tak moc neprsi.
Ale kdyz jsem dneska rano pred skolkou s dcerou, ktera byla oblecena do deste (neprokokave kalhoty a bunda, holinky, muze se jit klidne valet na hriste na zem nebo skakat do louze), potkala holcicku z jeji tridy, ktera mela puncosky, tyovou sukynku, bavlnenou bundicku a destnik, pochopila jsem. Ja se tem ucitelkam vlastne nedivim, ale mrzi me to. Snad nebudou vevnitr sedet celou zimu.
Asi bych potrebovala nejakou kombinaci klasiky a lesni skolky. Tu budovu a indoor aktivity, ale kazdy den ven. Vsak neni spatne pocasi, jen spatne obleceni ![]()
Zuzuli naše dite má ty nepromokavy věci defaultne ve školce, na ven se stejně musej prevlikat, občas jede rano autem a má taky normální oblečení, i když prší, tak třeba je holcicka taky vybavena v šatně
Ja viděla včera na hřišti holcicku v kozačkách
Zuzuli podle hygieny mají chodit každý den na dvě hodiny
u nás chodí, pokud nemají zrovna divadlo třeba. Ale hrozně záleží na učitelce, jedna bere děti vyloženě skákat do kaluží a druhá je způsobně obchází.
DruI mne by to asi vadilo i tak, ta nonstop kontrola, i kdyby ji druhá strana nezneuzivala
Potrefenáhusa mně by to taky vadilo. Švagrová to s mužem má, využívají to hlavně, aby si nemuseli psát, na jakém hřišti odpoledne jsou, když se schází po práci. Ale mně by ta představa vadila, přestože málokdy opustím naše sídliště
A ještě bych asi měla sklon se dívat, kde muž je, jestli už jde,.. a to nechci.
Potrefenáhusa já to sdílení používám, když se nějak víc pohybujeme a muž nás má najít.
Potrefenáhusa prevlekame se ve skolce taky, ale nic nepromokaveho tam v policce nemela. Jen teplaky, zadnou druhou bundu nebo holinky. Ja taky ty nepromokave kalhoty ve skolce nechavam nonstop, jinou bundu, nez nepromokavou, dcera nema. Jen ty holinky ma jedny, takze ty musime rano vzit.
notna hele a to nemáš ani základní přehled? Když dcera nebo muž dorazí o dvě hodiny později než obvykle, nechceš, aby ti dali vědět?
Tak napsala jsem to ve zkratce. Možná to vyznělo jinak. Ale máme doma prehled, kdo kam a s kým jde. Pokud se domluví přesný čas, tak ten se dodržuje. Ale když je orientační, tak nechci vyšilovat, volat, kontrolovat na tel. Dceři je 15, tak tam mám přehled samozřejmě větší než u jiných. Ale taky už chodí ven a neřekne přesný čas návratu. Zase ale nedělá žádné extrémy, ze by se vracela nezvykle pozdě. Třeba jak jsem tu naposledy psala o seniorech, o mámu strach, ale nechávám ji bez sledování nebo nutnosti mi hlásit, kam jde. Přitom teda ona vy hlásila celá šťastná, ale taky by pak chtěla asi to hlášení ode mne.
Když jdeme nekdo třeba se psem, tak je to někdy na 10 min, někdy na 3 hodiny. Tak to taky už nechávám být. Měla jsem tendenci volat, kde muž je apod.
Zuzuli u nás maj na holinky speciální botník a maj je tam mít na stalo, k velký radosti mladšího ditete, který je roznosi po cely šatně, než se starší přezuje
u nás to bez holin nejde, takže máme dvoje
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.