Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:45

Potrefenáhusa Evaeva Tak jasně, že kdyby to manželovi vadilo, tak to nemáme. To zase předpokládám, že i s těma dětma se o tom sledování nějak rozumně dohodneme :)

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:52
Reakce na Potrefenáhusa:

priznam se, ze to bych asi nedala, aby o mne byl takhle kdykoliv přehled, ani mě to na tyhle úrovni vůbec nezajímá u muže, ten ať si chodí, kam chce, u děti to rozmysleny nemám, určitě se o ne budu bát, ale ty jo, to sledování polohy už mi přijde docela drsny 

​mě to taky docela zarazilo, přijde mi to hodně divný a vím, že bych to nedala a muž taky ne. Aby někdo pořád věděl kde jsem, ani náhodou.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:53

Karja za úplne normálne považujem, že keď prídem domov a tam nikto, tak v kuchyni na stole je odkaz. Mám to z domu, naši to robia dodnes. S mužom si zavoláme. 

Moja mama už dvakrát spadla na záhradke tak, že ju bolo treba prísť zachrániť. Vyslovene sa doplazila k telefónu a zavolala nám.  Raz mala roztrieštene rameno, druhýkrát len modriny.

Súhlasím s Kan 

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:54

Potrefenáhusa kdybych vedela, ze je fakt vezmou za kazdeho pocasi ven, tak bych druhe holinky a nejakou plastenku sla moc rada koupit. Ale asi si musim zvyknout, ze ne kazdy rodic je zvykly s detmi chodit na hriste i v desti a pocita s tim, ze se deti zmaci a zablati. On ani muj muz na to moc neni, to jen ja nazuju holinky, vezmu nepromokavy kabat a jdeme. Takze treba ani nechce,  aby tam chodili ve skolce. (Na schuzce rikali, ze jim casto rodice vynadaji, ze maji deti od pisku obleceni na ven).

Jen zrovna dneska si na to same stezovala kamaradka, ze jejich skolka v desti taky ven nechodi a jak ji to stve. I kdyz deklaruji ty dve hodiny denne.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:54

Pinot Noir každý Viktorov pokrok ma naplní radosťou

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 12:55

Ha a kto ešte hlási mame, že v poriadku dorazil na dovolenku/výlet? :D

Offline Garfie
28559 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:00

Raduza Potrefenáhusa  Mně to nijak hrozný nepřijde, přece buď máš normálního partnera, který tě nekontroluje (a ty jeho) a použiješ to jen při výjimečných situacích, nebo je to někdo, kdo má potřebu kontroly a pak je to v podstatě fuk. Vycházím teda pochopitelně z toho, že s tím oba souhlasí. A mimochodem, když potřebuješ, můžeš se snadno zneviditelnit. 

Offline Anema
1281 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:03

Mrakoplas já! Resp. už ne, protože s ní jsem si tu polohu ve slabý chvilce nasdílela taky. A teď nevím, jak jí říct, že to chci vypnout. Ale aspoň mi tahle povinnost hlásit příjezdy odpadla, no, a taky přesně vím, jak to dělat nechci. Tam totiž ten nepříjemnej pocit kontroly fakt mám, Potrefenáhusa, s mužem ne, tam nám to slouží jen ku prospěchu.

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:06

Mrakoplas NJá taky hlásím :) teda hlavně hlásím, že jsme v pořádku dorazili domů ;)

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:09

Mrakoplas Já píšu sms. Moje dítě píše taky. Brácha našim taky píše a máma nám všem taky píše. :D Mi to přijde jako normální zájem o člena rodiny, všichni máme rádi klid v duši. Ale sledovačky teda nemáme. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:09

Anema zdielanie polohy s MOJOU mamou by som asi nedala . Občas zdielame so sambom ked sa potrebujeme dakde stretnut a sme v pohybe. On to teda po mne chce aj ked dakde dalej soferujem sama, ale vacsinou na to vzdy zabudnem, tak uz nadomnou zlomil palicu :D Resp. bolo to najma v zaciatkoch mojho soferovania, kedy mi asi moc neveril (opravnene haha) a teraz uz ho to malokedy napadne.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:13

notna chápu. Tak to vidíme stejně.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:13

DruI Kan no vsak ja tiez hlasim (teda ked nezabudnem) :D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:14

Mrakoplas to se musí!Ale přiznávám, že se třemi dětmi se musí máma občas připomenout. A ona mi to hlásí taky 

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:15

Zuzuli moje dite jede vetsinou autem, tak ma taky jen teplaky a mikinu. Nepromokave vcetne gumaku ma prece ve tride, nekdy i dve sady a plnou skrinku nahradniho obleceni. Takze se klidne muze stat, ze holcicky budou mit tylovou sukni a nic to nevypovida o schopnosti jit do deste

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:16

Zuzuli vy nemusíte mít ve školce pláštěnku? To by mi taky vadilo, dneska nepršelo vůbec v době procházky.

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:17

Evaeva uz se to zmenilo, dle letosni vyhlasky uz tam nejsou dve hodiny ale ´pokud to klimaticke podminky dovolí. Takze je to hodne na uvitelkach. Zas v tom slejvaku bych je ven nehnala

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:18

DruI jo, já to beru, že s tím souhlasíte a nezneužívate toho. Já bych asi nevydržela se nekoukat:)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:19

Jos u nás slejvák nebyl. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:22

Evaeva mne sa musí pripomenúť aj s dvomi :D