Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:43

Zuzuli tak některým dětem ani tylová sukýnka a legíny s Elsou nezabrání v rozhodnutí jít do kaluže

Offline Raduza
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:47

Garfie jj, argumenty chápu, ale je mi to prostě proti srsti. 

Offline Tabea
8109 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:56

notna já třeba syna kontrolovala ve druhy třídě, kde je. Měli ho z družiny v určitou dobu poslat na ergoterapii, jezdil na koloběžce k zastávce a pak tramvají. Párkrát se stalo, že ho družinářky neposlaly, takže jsem po zjištění koordinát volala do družiny, ať okamžitě vyrazí. Jednou ho (možná to bylo už v prvním pololetí třetí třídy) někdo otravoval v tramvaji, tak to jsem pak byla taky ráda, že ty hodinky má.

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 13:59

Pinot Noir Viktorovy úspěchy tu zapadly, ale já se raduju a slavím! Mimochodem, zrovna dneska jsem poslouchala o tom, jak je lhaní důvod k oslavě, že je to další milník v mentálním vývoji.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:04

Chacha, můj malý bratr se dnes stal otcem, mají Štěpánku.

Rosťa tak stále zůstává jediným klukem z obou stran.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:04

Mrakoplas děkuju! Tak moc přeju, aby se to i u vás zlomilo. U nás to trvalo jen dva roky pravidelné docházky na logopedii.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:05
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:06

dzizisketa Blahopřeju. Má krásný jméno.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:08

Len děkuju! Zrovna dnes mi volala doktorka z toho INEPu, za dva týdny jdeme. Mám právě v plánu říkat Viktorovi, že tam jdeme na logopedii, že ta jeho logopedka je na dovolené, takže jdeme jinam. Tak se mi velmi hodí, že už to tam začalo trochu šlapat a je s obsahem toho slova logopedie srozuměný. 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:19
Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:19

Evaeva ne, zadna plastenka ani holinky ve skolce. 

Jos maji jen jednu velmi prehlednou policku v satne na obleceni, u vchodu policky na boty, kam se vejde jen jeden par bot pro kazdeho. Obleceni nikde ve tride nemaj a nemaji ani zadne uzaviratelne skrinky. Z batuzku vytahla plysaka a leginy do tridy, pak byl prazdny. Takze jsem si jista ale prave ten nedostatek mista v satne me zatim taky brzdi v tom tam ty nahradni holinky a softky nosit.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:20

JankaM detem ne, ale tipuju, ze ucitelkam jo

Jinak by snad dopoledne sli aspon na prochazku. Ale mozna jsou v tom oblecene deti nevinne a jen se nechce ucitelkam

Offline Jos
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:35

Zuzuli u nas prave chteji, aby deti mely holinky v satne, jednu sadu obleceni na ven a co nejvic obleceni nahradniho (tricko, mikina, ponozky...). Kazdy ma takovou malickou skrinku a pod ni prostor na boty. Plus pyzamo zustava ve skolce take. Takze rano moc nemusim resit vhodnost obleceni, proste si kdyztak na ven vezme kratasy nebo kalhoty do deste dle situace. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:48

Jos to pyzamo jim strkaj do ložního pradla, když to sklizej

u nás maj dvě rady vesacku a ještě takovej ten klasickej kapsar, náhradní bunda tam muže viset celoročně, v kapsari jsou ty další náhradní věci a plastenka a nahoře na poličku davame aktuální věci na ven 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 14:49

Zuzuli Jos my gumáky v šatně vyloženě mít nesmíme. Ale v šatně je úzká skříňka, pod lavičkou polička na pláštěnku, ve skříňce mají mít věci na ven a do třídy, nad tím skříňka s dvířky, kde mají náhradní věci, pyžamo nosí do třídy. 

Jestli jdou ven, určuje podle mě ředitelka, ale pak záleží, co tam dělají. Loni měl mladší takovou akční učitelku, ta gumáky chtěla a brala je do louží. Stalo se, že děti neměli vhodné boty nebo oblečení, tak zůstaly pod pergolou na terase a zbytek lítal okolo v těch loužích. Teď má jinou, ta říká, že stačí nepromokavé boty a louže s ní obchází

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:00

Tak mimino má v 11m boty 22A přes noc se mu narovnaly kudrny a leze mu to do očí, tak ho čeká první stříhání už před prvními narozeninami 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:44
Reakce na Mrakoplas:

Ha a kto ešte hlási mame, že v poriadku dorazil na dovolenku/výlet? :D

​já! 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:45

Evaeva ona se ta noha asi přizpůsobuje ty chůzi, naše mimino má nohy taky o 8 měsíců větší než měla starší 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 12. zaří 2024 15:48

Potrefenáhusa asi jo. Kluci měli první boty, myslím, 21, ale byli skoro o půl roku starší. Máme ty bobuxy, tady v naboso jiné nemají, zatím jsem radši vynechala eshopy.

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 12. zaří 2024 16:55
Reakce na Pinot Noir:

Kan ale přesně, vždycky se ptám muže, když jde dvakrát za rok do hospody, jak se ten podnik jmenuje a ať mi řekne aspoň jednoho kumpána, který tam bude, ne proto, že bych byla taková stíhačka, ale protože nechci číst v novinách "o dlouhodobých problémech ve vztahu mluví i to, že manželka vůbec netušila, kde se pohřešovaný pohyboval"

Ja hyperprotektivni nejsem, ale doted si pamatuju, ze jsem mela fakt strach, kdyz muz nebyl jeste v jedenact doma, telefon nebral. Mel blby obdobi v praci, stres, vedela jsem, ze do hospody nesel. A zrovna jeden znamy v jeho veku chvili predtim dostal mrtvici a lezel nekde ve skarpe, tak na co jsem asi myslela, ze.