Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 10:46

Myrtila Zina Evaeva my si to vcera vynahradily, cesta ze skolky nam trvala dve hodiny. Obesly jsme snad vsechny louze v okoli, prinesly domu kapsy plne kastanku.

Ale trochu me desi, ze jestli nechodi ven uz takhle prvni tyden horsiho pocasi, kdyz treba pondeli nebo ctvrtek ani neprselo cely den a mohli jit aspon odpoledne na zahradu, co budou delat v zime.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 10:52

Jinak ja uplne chapu, ze ven moc nechodi ty tridy s novymi triletymi detmi, co jsou ve skolce druhy tyden. Ale dcerka je ve tride, kde je sestnact predskolaku a sest ctyrletych. Ona je nejmladsi, ctyri a ctyri mesice, druhy rok ve skolce. S temi by snad mohli to oblekani do deste a aspon vylezt na zahradu, zvladnout

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. zaří 2024 10:58

Zuzuli u nás chodí ven i tříletí hned z kraje, aspoň na zahradu. Je to škoda, protože včera bylo hnusně, ale zbytek týdne byl aspoň na procházku úplně v pohodě. V zimě budete chodit za tmy:( přitom těch dní, kdy se nedá, je málo, tak proč sedět furt ve třídě.

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:10

Zuzuli to je na prd. U nás nebyli za ty dva týdny venku jen včera, což jsme si vynahradili cestou pro staršího do školy. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:13

Mně to s tím neodpovídajícím oblečením do deště přijde jako výmluva, protože se nechce učitelkám. Vždyť všechny děti mají ve školce převlečení do třídy. Když budou venku moknout v tylový sukni a lakýrkách, celý to zabahní, okopou, roztrhají... vždyť se pak převléknou a třeba si to po pár dnech rodiče rozmyslí a dodají softshell a gumáky.

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:23

žluťásek sukynka jde i mezi softshell a gumu

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 11:30

Potrefenáhusa tenhle model je nejlepší

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 12:58

žluťásek jenže někteří rodiče jsou pak schopnyl na ty učitelky křičet, že si dítě ve škole něco zničilo. Mamka loni dostala kartáč za šaty od barviček, že přece musela vidět, že je to sběratelská Lindex kolekce! A pak za okopané boty ze hřiště. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:02

MPLee v ty matersky školce to vubec nechapu, zvlášť když to gumovy oblečení je díky Lidlu/kauflandu už fakt docela dobře dostupný 

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:03

žluťásek je to o ucitelkach. Syn vychodil skolku a prvni dva roky nechodili temer nikam, dokonce ani na zahradu, kterou meli luxusni a hned u skolky. To jsem vubec nechapala. Pak mel jine ucitelky a chodili ven dost. Ja chapu, ze nechodi ven v desti, ja taky nechodim ven v desti, neni to prijemny. Ale oni nechodili fakt skoro nikdy, jednou bylo mokro, pak blato, pak "osklivo" (nesvitilo slunicko), pak foukalo....

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:08

Gatita já jsem si zrovna včera rikala, když jsem v desti zimě větru na zahradě musela houpat malý dite na houpačce a pak je pozorovala cestou ze skolky, jak se nadsene v těch louzich hrabou, ze jsou ty děti skvělý, ze jim to vůbec nevadí 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:20

MPLee sběratelská Lindex kolekce

Next už nefrčí? 

Už dávno jsem se adaptovala na sběratelské lego, ale tyhle virál oblečky z běžných módních značek mě udivovat nepřestávají. 

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:23

continuity když byl syn malý, existovaly i sběratelské kousky látkových plen Milovia, polská značka co měla super pleny s krásnými vzory. To bylo hodně trhlý.

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:24

Gatita dezd je o zvyku, momentálně mě od procházky odrazuje ten vítr a jídlo v troubě, ale půjdu alespoň po sidlisti.

Nejhorší je do toho vylézt, člověk pak vždy zjistí, že z okna to vypadá hůř. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:26

continuity Potrefenáhusa ja ani nechapu to oblekani deti do skolky do toho "lepsiho". Jako v zime bude mit "lepsi" outdoor vybavu, ale ze to zabahni je mi fuk. Jinak nosi co chce, takze vetsinou saty a dukynky, ktery ale kupuju po bazarech po 30 korunach a kdyz je zasvini barvama, tak pak proste nosi trpitivou sukynku s temperou s je mi to jedno. Sle abych tepala ucitelky, ze prece vidi, ze ma saticky a at teda nemaluji barvama... no ale mamince se to fakt pravidelne stava. 
ty gumovy veci uz jsou dostupny vsude a z druhy ruky fakt kolikrat za 50/kus. U nas ve skolce byl ted pradelni kos s vecma k rozebrani s bylo tam nekolik gumovych kompletu a x paru Demar holin Taky jsem si tam teda vzala lepsi velikost pro syna a odlozila zase jiny par... Ale rozhodne asi obvykle to bude jen lenosti ucitelek, to jo. 

Offline Gatita
8630 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:29

continuity ja teda chodim kazde rano kus pesky misto busem. A chodim i v desti, protoze je to muj jediny pohyb za  cely pracovni den. Ale neuzivam si to a na prochazku bych v tom cilene nesla. Potrefenáhusa Jasne, deti to maji uplne jinak. Ale proste chapu, ze v provazech deste ty uciteky deti ven neberou. 

Offline Potrefenáhusa
38858 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:31

continuity ten lindex ma myslím taky občas nějakou drahou radu od návrhářů, jako haemko. 

Offline DruI
5584 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:33

continuity Já mám teda procházky v dešti hrozně ráda, ale ne, když je tohle lezavo. Včera jsem vymrzla ve větru a dešti, když jsem před školou čtvrt hodiny čekala, až se dcera vypakuje z družiny a přiznávám, že mi to úplně stačilo a klidně zůstanu zbytek víkendu doma :o)

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:36

MPLee no to je ono, já dávala do školky na začátku oblečení nakoupené přes MMB, ale relativně hezké a chvíli jsem nechápala učitelky, proč ji to nechtějí dávat na zahradu a chodí v těch teplácích a leginach,co má dovnitř. 

Problém byl, že ty tepláky byly dražší a vydrželi na písku min než plátěné kalhoty z toho Nextu. Nějak jsem se to snažila aktivně vysvětlovat, ale pomohlo až nakoupit kalhoty bez obrázků. 

Offline continuity
43129 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 13:40

DruI

Ja už nemusím nikde postavat, takže se zahřeji pohybem.  ale jak řekl kdysi můj první: vymrznes, ale to rozmrzání u hrnku čaje a svíčky je pak hrozně příjemné

Vždy si na něj pak vzpomenu.

Jediné, kde to bylo fakt blbý, byl trek někde v rumunské Transylvánii, kde nám pod stanem chcalo tři dny, všechno navlhlé, vysušit se nemáš kde, zůstat na místě taky moc nešlo. Tak to uznávám, že už není ono, ale na druhou stranu na to vzpomínám doteď.