Gatita já v dešti chodím na výlety na dovolené, vlastně to mám ráda. Teda spíš ten pocit po návratu nebo někde v kavárně po cestě
Ale doma chodím v dešti ven jen kvůli dětem. Ale jen tak procházka je v pohodě, hrozný pro mě je, když se má člověk někam dostat DruI
Vše o těhotenství a dětech
continuity nám se tohle stalo kdysi na fatre, pak jsme slezli do Terchove a tam v jediný ubytovně netekla ani tepla voda, to byl taky zoufalej vejlet (ale zážitky silne)
continuity místo nextu a mimibazaru teď jede lindex a vinted ![]()
Evaeva jo ty kavárny, když je člověk promoklej ![]()
Jen se pak jeden musí do ty sloty vypakovat ještě jednou. To je přesně jak řekl klasik: nejhorší na běhání je prvních deset metrů z gauče ke dveřím.
V týdnu jsme měli třídní schůzky a jsem úplně nadšená z naší angličtinářky. Neučí se překládáním, říkala, ať to vůbec nezkoušíme, že to umět nebudou. Chce, aby uměli komunikovat, pořád hrají hry, zpívají, většinu hodiny mluví anglicky. Učebnice mají ve škole, prý proč by je nosili domů, stejně v nich není žádný text. Mají teda jen jednu hodinu týdně, takže se toho samozřejmě moc nenaučí, ale trochu pod kůži se jim to dostane.
To je super. Syn zacina s AJ ve skole teprv letos ve treti tride. Ale valila jsem oci, kdyz jsem zjistila, ze maji ted tu anglictinu 4x tydne a jsou rozdeleni, takze jich je ve tride jen 10. Prijde mi, ze to ma obrovsky potencial. Ucitelka pusobi sympaticky. Ale nevim, rodice starsich deti si stezuji, ze deti nic neumi, porad tu v okoli nekdo brbla. Ja nepocitam s tim, ze se dite nauci na zakladce plynne, ale doufam, ze s takovou dotaci to nebude promrhana sance. Syn me ted docela prekvapil. Loni chodil do kurzu, 1 tydne po 45 minutach. Hodne chybel, tvaril se vzdycky otravene, a kdyz jsem se ho zeptala, co tam delali, tak pry nic/nevim. No ale zjistila jsem, ze zna mraky slovicek, tak ono v te hlave neco utkvi i s minimalnim nasazenim.
Potrefenáhusa jj, to je přesně ono. tady jsme byli uprostřed hřebene, kde nebyla ani salaš a šlo jen pokračovat - tři dny tam nebo tři zpět. A pak do Bukurešti vlakem a první ubytování se sprchou byl nějaký hostel.
Gatitauž jsme to tady řešili, oni fakt na konci prvního stupně moc umět nebudou, ale rozmluví se pak určitě.
continuity Tvůj první měl pravdu
Akorát když jdu z venku s těma malýma dětma, než se k té pohodě u šálku čaje dostanu, tak už jsem stejně zpocená úplně všude ![]()
My takhle promokli na Šumavě, u Čertova jezera, všechno nepromokavé oblečení to vzdalo, pes byl durch taky, měla jsem mokré i spodní kalhotky. A taky na vodě, na Otavě, jednoho dne během dopoledne změna počasí jak když luskneš prstem, vyplouvali jsme v plavkách a ve dvě odpoledne jsme zakempili ve Střelských Hošticích, kde jsme zůstali i další den, bylo 13 °C v půlce srpna. Do dvou stanů přes noc nateklo.
My taky dnes měli být na oslavě s kempováním, v lese u Berounky, ale zase takový adrenalin junkies nejsme.
continuity Jako nám tady fest leje, voda teče horem spodem, ale už jsem hodinu pochodovala po venku a chystám se zas.
Gatita u nás byli někteří překvapení, že se neučí tím překládáním. No to by se podle mě nenaučili nic.
Syn mi na všechno říká nuda, nevím, nepamatuju a v sešitě třeba jen jedno vypracované cvičení, takže já vůbec nevím, co v těch hodinách dělají. Ale pak klidně hlásí, že si vzal dobrovolný úkol. Jsem hodně zvědavá na tripartitu ve čtvrtletí.
Ta vaše aj vypadá taky dobře a čtyři hodiny, to je teda slušný
Pro nás to byl jeden z důvodů, proč jsme nechtěli sportovku, i když tam šli všichni synovi kamarádi, v té aj mají až později.
EvaevaJá jsem taky myslela, že Aj v první třídě není, ale mají ji, přesně jedenkrat tydne, učebnice obrázková , no a ve třídě je nich stabilne 13,tak to by mohlo k něčemu být. Ale myslím, že teď je to taková spíš AJ hrou;-)
DruI to postávání s dětmi je nejhorší. A doma přesně, jak píšeš. Než se člověk dostane k tomu čaji, je to věčnost a pak ho do sebe musí akorát rychle kopnout ![]()
Karja no jasně, to je nejlepší učit se hrou a já věřím, že jim to někde zůstane, i to, že na ně někdo hodinu mluví anglicky.
MPLee Sběratelská Lindex kolekce!!!
Tak to má viset doma v cinkostnu a ne se ošoupávat na dítěti, ne?! ![]()
Evaeva L. má 1 hodinu anj teraz v druhej triede a už má aj 1 ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.