Vše o těhotenství a dětech
continuity na trek s tridennim deštěm a vším navlhlým pamatuju taky. Náš byl teda v na Ukrajině v Karpatech. ![]()
U nás chodily děti ven i v dešti (na zahradu bahnit se, žádný procházky po městě) v jeslich, ve školce a chodí i teď v družině. Dřív jsem s dětma taky trávila venku v dešti dost času. Třeba jsme jezdili na kole v loužích. Dneska jsem je vytáhla na průvod hasičů, slaví tady 175 let od vzniku. Průvod trval 40 minut a vykřehli jsme teda slušně.
žluťásek máte v knihovně ubongo junior a ubongo junior 3d? Máš k tomu nějaké postřehy? Princip a základní rozdíl mi je jasný, ale váhám, kterou pořídit.
Evaeva Ono by to rozmrzávání bylo dobrý, kdyby mezitím někam vysublimovaly ty děti :-D. Jinak postávání na hřišti je fakt nejhorší, já jsem venku fakt docela ráda a řekla bych hodně, ale až mrznutí na hřišti mě donutilo koupit si pořádnou bundu (a ještě musím nějak pořešit boty).
Zina asi tak ![]()
Ještě bylo dobré, když jezdili na odrážedle, to jsem je na tom honila i v prosinci. Ale na kole je jim zima. Ale zase mají víc kroužků a jsou pro ně různé akce a toho postávání je míň.
Tak jsem pod vlivem diskuze sla rovnou nachystat na pondelni rano kominek do skolky. Jsou v nem gumovy kalhoty a nahradni tluste ponozky:)
A vyuzila jsem destivy den k nejvic nejneoblibenejsi cinnosti - vyrazovani maleho detskeho obleceni, trideni a vymenu sezonnich veci. A s potesenim jsem zjistila, ze mensi syn potrebuje dokoupit jen par obycejnych teplaku a tricek s dlouhym rukavem a jedny soft.kalhoty. Bundy, boty, lyzarske veci a slusne obleceni jsem dohledala v pouzitelnem stavu i velikosti! Jo, a tu tasku s vyrazenyma vecma si vezme celou kamaradka
Evaevase zkušenosti s normálním ubongem doporucuji pořadí Ubongo a až pak 3D, pokud jste žádné neměli.
Proč se ptáš, zda se ti to dětské moc lehké?
continuity to 3d mně zaujalo, protože syn má rád stavebnice. Ale právě si říkám, jestli není moc překombinované nebo jak to říct. Aby to nebylo víc ke škodě než užitku.
Ja jsem kupovala dospělé 3D kdyz děti dávali s přehledem těžší verzi toho klasického a už nás to přestávalo bavit. a bylo to spíš trápení. To neslo ani muži ani mně o dětech nemluvě. Máme všichni i nějakou prostorovou představivost, ale na tohle jsme fakt byli krátcí.
Evaeva junior máme jen obyč, 3d jen dospelacke. Junior obyč bych už nekupovala, tvoji dva větší už myslím v pohodě zvládnou to dospelacke placaté. To 3d dospělé je naopak docela hardcore, můj syn to ještě nedává.
Hodně dobrá na tetrisovem principu je Projekt L (2d) a do 3d prostoru jde City blox. Ty máme oboje v knihovně, dej si rezervaci a zkuste. Nebo přijďte někdy k nám na Deskohrátky, můžete je vyzkoušet u nás :)
My jsme byli dnes v Anežském klášteře na programu Anežka dětem, měli to úplně skvěle připravené. Expozice je fakt úchvatná a pro děti tam byla nachystána pátrací hra, takže si rodiče mohli v klidu prohlídnout i ty obrazy a sochy, žádný kvílení že je to nuda. Pak ještě několik workshopů, večer Divadlo Víti Marčíka, fakt to bylo perfektní.
Škoda že po obědě syn doma udělal scénu že tam nechce a pak hučel celou cestu, takže jsme jeli v nenáladičce. Jen jsme vstoupili dovnitř, tak to z něj naštěstí spadlo a moc se mu to líbilo
žluťásek já jsem tam taky chtěla, ale odradilo mně počasí. Teď mně to štve:)
continuity žluťásek ok, zůstanu teda u klasiky. Ale junior bude asi stačit, někde jsme to zkoušeli a bylo to tak akorát.
žluťásek ve středu máme atletiku a hlavně u nás fakt musí být nálada, není to taková univerzální zábava.
Gatita já neplánovaně vyklízela spižní skříňku, máme tam malé černé mrchy ![]()
Evaeva ta dospělá verze má lehčí a těžší mód. Zkuste to nekde, ten lehkej je docela jednoduchej. Když jsem měla děti malé, junior neexistoval a vážnější problém to nebyl, docela rychle jsme ten lehčí opustili.
Evaeva to mi připomíná, že mi v týdnu přijely nové kořenky.
continuity a ještě jsem zapomněla, že mi do toho dítě vylilo ocet. Což je teda ta lepší varianta.
Prozkoumám to ubongo teda víc. Oni teda nejsou moc vyhraní, jak to není top zábava.
Evaeva Junior obyc bych na tvym miste jeste zvazila, dvojcata to davaji uplne v pohode a jsou mladsi nez ti tvoji, tak aby junior pro ne nebyl zase moc easy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.