žluťásek já vim....už aby dorostly do dixitu a mysteria a azulu...
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek já se u Osadníků děsně rozčiluju, když někdo postaví vesnici přes tři pole
. Možná i proto to se mnou dospěli potomci hrají, protože je baví moje scény
.
žluťásek
ježišmarja přesně! Já jsem nadšená, že syna nejvíc baví dětské Carcassonne a vyhlížím dospělou verzi
@Potrefenáhusa
Potrefenáhusa dixit jsem hrála jednou...a stačilo ![]()
Ale ségře jsem koupila kočičí pelíšky, a to mně teda baví moc i bez stavění krajiny.
Já jsem v minulosti moc nedávala pozor, nějaký tip na první dětskou stolní deskovou hru, co bych mohla dát prarodičům jako tip k říjnovym dceřiným třetím narozeninám? My na ty hry celkově úplně moc nejsme, takže ani dcera zatím moc příležitostí neměla, tak něco dobrého do začátku, co bych s ní zvládla i já....?
Potrefenáhusa ježiš, přesně, Osadníci z Katanu a spol., to jak na mě někdo vytáhne, jdu radši uklízet! Zato Dixit ![]()
Muslik hry pro tříleté děti zvládneš asi všechny ![]()
Little match je karetní hra na principu zjednodušeného prší, tu hrajeme od tří let určitě. Nebo klasika Můj první ovocný sad, ta má u takové pěkné provedení, když to má být dárek, velké dřevěné ovoce a je to kooperační hra, všichni hrají proti společnému nepříteli.
Moje úplně nejoblíbenější hra je ale asi Bank! Akorát na to je potřeba víc lidí.
Muslik hry pro tříleté děti zvládneš asi všechny
Little match je karetní hra na principu zjednodušeného prší, tu hrajeme od tří let určitě. Nebo klasika Můj první ovocný sad, ta má u takové pěkné provedení, když to má být dárek, velké dřevěné ovoce a je to kooperační hra, všichni hrají proti společnému nepříteli.
zvládnu ve smyslu neunudim se :)
Tak se mnou si vnoucatka deskove hry neuzijou, me to strasne nebavi.
Kokoska mě to baví, ale zas to vůbec nebaví děti ![]()
Muslik jo tak. No pro mě je to hezky strávený čas, ale herně to jsou prostě hry pro tříleté děti
Ale ten Little match mně baví víc než Sad, ten mi přijde až moc prostoduchý. Přitom kluci ho hrají klidně i teď, ve skoro sedmi a pěti.
Pinot Noir moje deti to bavilo, vnoucata asi jo, doma urcite neco hrajou. Na dovcu vloni snacha prihodila neco vnukovi, nastesti dal prednost legu.
Muslik jo tak. No pro mě je to hezky strávený čas, ale herně to jsou prostě hry pro tříleté děti
Ale ten Little match mně baví víc než Sad, ten mi přijde až moc prostoduchý. Přitom kluci ho hrají klidně i teď, ve skoro sedmi a pěti.
mrknu na to dik
Muslik little match i můj první ovocný sad jsou super hry
Muslik a ještě je dobra Pin pon od Djeco
Muslik mě ani dceru třeba ten první ovocný sad moc nebavil. Za to Little match, little family, koniky od Haba, 3 prasatka od Goula, smart games cervena karkulka, 3 prasatka nebo farma, djeco cerneho petra, diamoniak, piou piou nebo vlka a ovecky nebo priserky ze skrine hrajeme porad dokola.
teď mám ve skříni hru od djeca s kočkama a myšima, Kulišáka a nějaký karetky od Djeca už na vánoce ![]()
když jsme u toho - máte někdo tip na něco super pro kluka ke 2. Narozeninám? On si rád hraje s duplem, ale toho máme mraky. Dostane asi nějaké doplňky k duplo kolejím z 3d tiskárny. Pak máme skoro všechno mám pocit. Magnetická stavebnice je moc nebere, kuchyňku a doplňky máme, auta malá i velká taky, velké věci jako houpačky, balanční kameny, triangl a tak taky
uvažuju nad nějakou autodráhou, tost se mi líbí Toobz od fat brain, ale ta cena je moc. Asi dostane funkční aku šroubovák, protože fakt nevim, co rodině poradit, ale zároveň nechci 3. velkou tatru ani 10 malých kravin...
MPLee kuličkodráhu k Duplu máte? To u nás byl velký hit.
A ty balanční kameny, prosím tě, nepsala si jednou, že si kamarádce pořizovala ty fejkové? Já koukám konkrétně na stepping stones asi za 1500 celá sada. Dokážeš je nějak porovnat? Ty origo přes muže neprojdou.
MPLee Syn v tomhle věku dostal taky aku šroubovák, a byl to hit! A pak ještě velké hasičské auto a velkou sanitku Bruder, tady vyprodáno, ale pro představu, jak to vypadá. Obě auta jsou hodně odolná, přežijou i dost velké rasení, nespočítala bych, kolikrát nám sjela z gauče a podobně.
edit: teď koukám, že auta máte, tak možná ještě nářadí nebo nějaký ponk? Nářadí u nás v tomhle věku taky frčelo a používá ho doteď.
Kokoska ty deskovky jsou teď úplně jiná liga než kdysi. Řekla bych, že každý si dnes najde něco, co mu vyhovuje.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.