MPLee hru Hmatej a najdi asi máte? To syn v tomhle věku miloval, hráli jsme ji asi tak stokrát denně, vytahoval ji pořád. A Moje první hra s krtkem ![]()
Vše o těhotenství a dětech
MPLee My ted kupovali potrubi Boon Pipes, sice ke 4. narozkam, ale s tim uz by si vyhral i dvouletak, pokud je taky typ prelevac-instalater![]()
Potrefenáhusa dixit jsem hrála jednou...a stačilo
Ale ségře jsem koupila kočičí pelíšky, a to mně teda baví moc i bez stavění krajiny.
ten pelisek je super hra, taky ho mám rada a dá se hrát i v jednom
Potrefenáhusa ježiš, přesně, Osadníci z Katanu a spol., to jak na mě někdo vytáhne, jdu radši uklízet! Zato Dixit
![]()
Se zde vytvořeným deskohernim klubem jsme před několika lety sehrály legendární dixitovou partii s tématem Lidi z Parfumanie, smeju se pokazdy, když si na to vzpomenu
Potrefenáhusa ježiš ![]()
neviděl jste někdo protiskluzové ponožky ve velikostech 30+, ale aby to byla alespon z vetší částu bavlna a byly normálně tenké? Našla jsem je přesně ve dvou eshopech a nic moc...My furt kloužeme doma:-D:-D. Jako ony ty ponožky jsou, jenže zase třeba z poloviny polyester a to o to víc klouže, to už nějaký ťopky gumový nezachrání.
Karja na to si se neptala, ale dá se koupit ta guma a můžeš si to naťupkovat sama
Evaeva nekecej, no tak to chci.a myslíš, že to drží? Protože i ty co posílala třeba Potrefenáhusa jako fajn, ale furt je to 75% a tak dva z těch pěti párů nebudou chtít nosit, že jsou hnusný a takhle je to se všim, co jsem našla:-D. V těch menších velikostech už je výběr veliký.
Evaeva No už čtu recenze, no tak to mi změní život a ušetří asi tak tisicovku a to jen pro tuto sezonu. Sambo si taky stěžuje, že furt jezdí:-D
Karja a videla jsi nekde dospelacke pro chlapa?
Evaevakupovala jsem kdysi na Aliecpresu prsve ty stepping stones. Jsou maličko menší, takže uplně ideálně nesedí do těch origo. A nepatrně lehčí, jinak se materiál zdá stejný, dospělého unesou taky. Kamarádka je má do teď a v pohodě. My máme fake balanční desku a od té origo (co taky máme doma) je k nerozeznalní. Už bych to za plnou cenu znovu nekoupila.
Karja já ten protiskluz kupovala na Stoklasa a dělala tim protiskluzovy teplaky pro malou, kdyz potrebovala kalhoty na lezeni pri velikosti 62 ve 4 mesicich
prezilo to prani o susicku.
MPLeedíky, to vypadá fajn. Tak teď ještě přesvědčit muže, že je to dobrý nápad ![]()
Karja a nemáte poblíže nějaké trampolínové nebo centrum nebo tak něco? Tam je prodávají, ale složení nevím
baltik viděla, ale jsou uy dost drahé ty tenké. Jakože třeba 150 Kč výše za pár.
Ale já koupím ten protiskluz, protože i teď mám dost ponožek na které to můžu dát a i jsou děti docela vybírave (ale to jim neberu, já taky nesnesu třeba tmavě modré ponozky:D)
JankaM Tak to jsme jednou měli od synovce ale ono to taky jako na běžné nošení úplně nebylo, byly trochu silnější a taky barevne hnusny:D
Už fakt nevím, jakou knížku klukům číst. Zabalili jsme toho Mikuláše (Mikulášovy prázdniny), na každé straně dvakrát chce tatínek Mikulášovi jednu natáhnout, protože je hlasitý, chce po tatínkovi, aby něco hrál atd. Ríša řekl, že ta rodina není normální, protože maminka pořád pláče, rodiče se hádají a děcka fackují. Musím s ním souhlasit. Začali jsme číst Paddingtona, snad to bude lepší.
Pinot Noir ten Mikuláš je dnes už fakt out. My jsme včera poslouchali nejstarší Hurvínky a taky špatný, hurvajz je kluk hloupá a bude bit každou chvíli.
Ještě že jsi toho Paddingtona zmínila, teď ho měli v nabídce Albatrosu v takové té knížce, jak je distribuují do škol a školek, chtěla jsem ho objednat a skoro na něj zapomněla! A taky mají ve slevě Kosprd a Telecí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.