Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 14. zaří 2024 22:00

MPLee hru Hmatej a najdi asi máte? To syn v tomhle věku miloval, hráli jsme ji asi tak stokrát denně, vytahoval ji pořád. A Moje první hra s krtkem

Offline Suya
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 02:45

MPLee My ted kupovali potrubi Boon Pipes, sice ke 4. narozkam, ale s tim uz by si vyhral i dvouletak, pokud je taky typ prelevac-instalater

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 06:34
Reakce na Evaeva:

Makara

Potrefenáhusa dixit jsem hrála jednou...a stačilo

Ale ségře jsem koupila kočičí pelíšky, a to mně teda baví moc i bez stavění krajiny.

​ten pelisek je super hra, taky ho mám rada a dá se hrát i v jednom 

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 06:38
Reakce na Pinot Noir:

Potrefenáhusa ježiš, přesně, Osadníci z Katanu a spol., to jak na mě někdo vytáhne, jdu radši uklízet! Zato Dixit

Se zde vytvořeným deskohernim klubem jsme před několika lety sehrály legendární dixitovou partii s tématem Lidi z Parfumanie, smeju se pokazdy, když si na to vzpomenu 

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:02

Potrefenáhusa ježiš

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:30

neviděl jste někdo protiskluzové ponožky ve velikostech 30+, ale aby to byla alespon z vetší částu bavlna a byly normálně tenké? Našla jsem je přesně ve dvou eshopech a nic moc...My furt kloužeme doma:-D:-D. Jako ony ty ponožky jsou, jenže zase třeba z poloviny polyester a to o to víc klouže, to už nějaký ťopky gumový nezachrání.

Offline Potrefenáhusa
38859 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:37

Karja Tchibo

kdysi jsem viděla i nejakej navod na samodomo výrobu 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:37

Karja na to si se neptala, ale dá se koupit ta guma a můžeš si to naťupkovat sama

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:43

Evaeva nekecej, no tak to chci.a myslíš, že to drží? Protože i ty co posílala třeba Potrefenáhusa jako fajn, ale furt je to 75% a tak dva z těch pěti párů nebudou chtít nosit, že jsou hnusný a takhle je to se všim, co jsem našla:-D. V těch menších velikostech už je výběr veliký.

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:49

Evaeva No už čtu recenze, no tak to mi změní život a ušetří asi tak tisicovku a to jen pro tuto sezonu. Sambo si taky stěžuje, že furt jezdí:-D

Offline baltik
4981 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:54

Karja a videla jsi nekde dospelacke pro chlapa? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:56
Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:56

Evaevakupovala jsem kdysi na Aliecpresu prsve ty stepping stones. Jsou maličko menší, takže uplně ideálně nesedí do těch origo. A nepatrně lehčí, jinak se materiál zdá stejný, dospělého unesou taky. Kamarádka je má do teď a v pohodě. My máme fake balanční desku a od té origo (co taky máme doma) je k nerozeznalní. Už bych to za plnou cenu znovu nekoupila. 

Karja já ten protiskluz kupovala na Stoklasa a dělala tim protiskluzovy teplaky pro malou, kdyz potrebovala kalhoty na lezeni pri velikosti 62 ve 4 mesicich prezilo to prani o susicku. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. zaří 2024 08:57

MPLeedíky, to vypadá fajn. Tak teď ještě přesvědčit muže, že je to dobrý nápad

Offline JankaM
3102 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 10:05

Karja a nemáte poblíže nějaké trampolínové nebo centrum nebo tak něco? Tam je prodávají, ale složení nevím  

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 11:31

baltik viděla, ale jsou uy dost drahé ty tenké. Jakože třeba 150 Kč výše za pár.

Ale já koupím ten protiskluz, protože i teď mám dost ponožek na které to můžu dát a i jsou děti docela vybírave (ale to jim neberu, já taky nesnesu třeba tmavě modré ponozky:D)

Offline Karja
44702 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 11:32

JankaM Tak to jsme jednou měli od synovce ale ono to taky jako na běžné nošení úplně nebylo, byly trochu silnější a taky barevne hnusny:D

Offline Pinot Noir
29887 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:12

Už fakt nevím, jakou knížku klukům číst. Zabalili jsme toho Mikuláše (Mikulášovy prázdniny), na každé straně dvakrát chce tatínek Mikulášovi jednu natáhnout, protože je hlasitý, chce po tatínkovi, aby něco hrál atd. Ríša řekl, že ta rodina není normální, protože maminka pořád pláče, rodiče se hádají a děcka fackují. Musím s ním souhlasit. Začali jsme číst Paddingtona, snad to bude lepší.

Offline žluťásek
8862 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:20

Pinot Noir ten Mikuláš je dnes už fakt out. My jsme včera poslouchali nejstarší Hurvínky a taky špatný, hurvajz je kluk hloupá a bude bit každou chvíli.

Offline dzizisketa
8960 příspěvků moje polička 15. zaří 2024 12:29

Pinot Noir 

Ještě že jsi toho Paddingtona zmínila, teď ho měli v nabídce Albatrosu v takové té knížce, jak je distribuují do škol a školek, chtěla jsem ho objednat a skoro na něj zapomněla! A taky mají ve slevě Kosprd a Telecí.