Uspávám a sotva jsem vymluvila dceři používání nějakého sprostého slova, tak slyším ,,mami a má taťka taky takovy veliký koule jako Pavel" Normálně brečím, Pavel je strejda, co chodí na ryby a má s sebou velký koule jako krmení, a v létě to suší venku furt.
Vše o těhotenství a dětech
Tak já právě zažívám první dny "opuštěného hnízda". Nejmladší dítě minulý týden odfrčelo na VŠ. Můj muž má velké obavy z mého soustředění jen na jeho osobu, ale zatím to vypadá dobře. Syndromem netrpim. Včera i dnes jsem cvičila! Naprosto bez mučeni se přiznám, že po 24 letech služby dětem se na ten prázdný dům těším. Teda na víkend jsou dva nahlášení, ale to bude jen na jednu noc , takže jakoby nic. Jen pár hodin u sporáku, ne každý den
.
Karja
(koule)
Já třeba moje starší děti nezajímám
tak od těch třech a půl jim bylo úplně jedno, kam jdu. Staršímu to teda bylo fuk asi vždycky ![]()
Je fakt, že Šárka je malá, to mladší taky blbě snášel v tomhle věku. Mimino se do teď tvářilo, když jsem byla dvě hodiny pryč, že jsem zmizela tak na dva dny, ale zdá se, že to taky mizí.
dzizisketa Jako děti jsou hustý! Kdyz jsem vloni začala pracovat, musela jsem přestat chodit i na tu jednu lekci jógy týdne, protože ony to hrozně blbe snášely.A jako i teď si neumím predstavit, že přijdu ve 4 z prace, a dvakrát se doma otočím na 5 minut, to by normálně nedaly v klidu ani teď:D
nic si z toho nedělej, z toho by bylo velký pláčení i u nás ![]()
Ja si to stále neviem predstaviť, že by ma malý videl len chvíľu, pokiaľ sa s ním fakt vedome nehrám aspoň ten 1 raz za týždeň, ako počas filialnej terapie, tak sa viditeľne zhorší v správaní. A inak je proste rád v mojej prítomnosti, sťahuje sa za mnou ako v Durrellovi zvieratá za máti.
Makara ježiš, já ti závidím
Teď, když je vidina prázdného domu pár let nepředstavitelná. A směju se obávám muže ![]()
Evaeva Potrefenáhusa miluju vaše "mimina"
. Je zajímavý, jak jim to pojmenování vydrží nejmíň do školky...A je zajímavý, že tak to moje nejmladší vlastně nikdy neměla. Jak byla v rodině první holka po čtyřech klucích, tak byla hned persóna. A ve dvou letech to začala vehementně potvrzovat, žw jako fakt nebude tak tvárná jako bráši
.
Makara ježiš, já ti závidím
Teď, když je vidina prázdného domu pár let nepředstavitelná. A směju se obávám muže
tak to si musíš odžít
. Já ti zase třeba závidím tvůj věk
.
letfenixa tak ale každý den není takový. Jeden den je třeba člověk doma málo, další si to vynahradí.
Makara mimino se úplně tvárně netváří ani teď. Jídlo teď vypadá teď, že ukazuje střídavě na jogurt, banán, přesnídávku... a přesně si diktuje pořadí. Není mu ani rok. (Takže to ještě opravdu mimino je). Ale myslím, že kluci obecně bývají tvárnější než holky.
MakaraSoustředění na jeho osobu:D To jsi mu měla říct, že naopak po opuštění hnízd bývá čas rozchodů, tak ať nemá strach:D
EvaevaJá jsem říkala teď jednomu kolegovi, že od 40 začínám novej život, a on jestli jako moje děti ve 40 odejdou z domu nebo co plánuju?:D. A já ne, ale zůstanou samy doma!:D
Karja
ono to přijde
Evaeva to mi je jasné. Ale u nás je to fakt na dlhé lakte.
šest let! Šest! A Imogeny budou pryč.
Karja ale tak já bych si ho i chtěla nechat
. A on se tváři, že do dalšího dobrodružství s potomků chtivým mladším modelem se nechystá. Spíš bojuje o hodiny (ev. dny) na kole bez zbytečných komentářů od spolubydlící
.
Makaramá rozum.
Makara zvyknem si to v hlave počítať, že kedy tak budem môcť ísť sama tam kam chcem. Stále dúfam, že v synovych 14 rokoch to už pôjde. Ešte 6 rokov ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.