continuity nevim no, my doma strašily do 24![]()
Vše o těhotenství a dětech
letfenixa vydrž! Já teda měla naštěstí tvárnější modely než je L., takže opušťáky od děti jsem měla povoleny výrazně dříve.
Husarský kusek byla 17denní dovolená ve dvou na druhý konec světa, když bylo dětem 3, 5 a 8. Rodiče i tcháni se projevili jako hrdinové. Excelová tabulka stridáni péče klapla dokonale.
dcera se hrozně divila, že jsem se po VŠ vrátila k rodičům a další 3 roky tam bydlela. Jsem ji musela vysvětlit, že v r. 1992 jaksi nebyl úplně rozvinutý trh nájemního bydlení....
No jo, tak si říkám jakou museli mít naši rodiče pohodu, když já šla v 15 na intr a sestra další rok taky. Jen cca 16 let péče ![]()
Makara já odešla s koncem VŠ. Je teda pravda, že po narození ségry jsem bydlela v bytě o patro níž, ale domů jsem chodila každý den, plus rodiče normálně používali vedlejší pokoj. Prostě domek v paneláku ![]()
Karja ja taky v tydnu nikam nechodim, ani na tu jedinou lekci cviceni. Detem sice nikdy moc nevadilo, kdyz jsem si nekam vysla, ale pres ten pracovni tyden citim, ze nebyt tu ani vecer, by bylo uz za hranou. Ale ty vecery tady jsou desne, zadna pohoda. Oni se porad provokuji, litaji, zvladnou nekolik drobnych urazu a je tu uplne hystericky krik. Vubec nehrozi nejaka klidova cinnost, deskovka a dokonce ani ta televize (myslim tim nejaky inteligentnejsi program nez unboxing videa na youtoubu). Jako je to blby, mame nejake starosti ohledne mensiho ditete, potrebovala bych s nim trochu pracovat, ale to by se musel nejdriv zastavit![]()
letfenixa vydrž! Já teda měla naštěstí tvárnější modely než je L., takže opušťáky od děti jsem měla povoleny výrazně dříve.
Husarský kusek byla 17denní dovolená ve dvou na druhý konec světa, když bylo dětem 3, 5 a 8. Rodiče i tcháni se projevili jako hrdinové. Excelová tabulka stridáni péče klapla dokonale.
My jsme doma sice jen dvě, ale poprvé takhle rodiče odjeli, když mi bylo půl roku. Stále existuje sešit s pokyny, co se mnou. Pak se narodila segra, to trochu utlumili, ale pak zas začali. Obvykle jednou za dva roky na dva až čtyři týdny.
continuityehm, ja bydlela s nasima az do promoce. A vetsina mych prazskych kolegu na VŠ taky
.
brrr to máš teda hustý rodiče !
Dcera teď sleduje různý kosmetický videa. Podle nich nedělám žádnou skincare (používám jen odličovač a krémy), tak jsem zakoupila sérum. Takže teď obě děti mají řeči ve smyslu, že se sebou konečně něco dělám a hádají se, kdo mi bude večer kapat sérum na obličej. A sambo nabízí svůj modelářský nebo karosářský tmel ![]()
Makara Myslím, že tehda letěli na Kubu s přestupem v Kanadě a já byla doma jako "rukojmí".
Jinak to fungovalo tak, že jsme byly doma s jedněmi prarodiči (bydleli dole) a druhá babička v týdnu přijelana odpoledne pomoct a na víkend jsme byli u druhých. Když už jsme chodily do vzdělávacích ústavů, tak to bylo v poho.
continuity Myslím, že odeslání na koleje v 18, resp.v 19 je to nejlepší, co jde pro samostatnost dítěte udělat.
continuity nedavno jedna kolegyne na anglicke konverzaci rikala neco o tom, ze ma dve deti a ze to je fuska, aby kazdemu dala byt az pujdou na VS. Rikala jsem si ty jo, nejen 18 let pecovat, ale jeste koupit dva byty! No uz to zacinam chapat![]()
continuity No jo, ten přechod je fajn, ale když jsi pražská a tvoje vybraná vysoká je taky v Praze, tak máš trochu problém si logicky obhájit, proč by ti rodiče měli platit nájem ve vedlejší čtvrti, když si během vysoké nezvládáš vydělat dost peněz, aby sis všechno poplatila sama. Já bydlela doma až do šestadvaceti ;o)
Kam se tvoje Imogeny na ta studia chystají?
continuity mně to vůbec nenapadlo, já tam byla spokojená. Muž s jeho ségrou se teda taky nikam nehrnuli. Vlastně bych řekla, že i většina Pražáků na VŠ bydlela s rodiči. Spíš byl typický ten model, kdy se odstěhují rodiče
Ale část pražských spolužáků šla pak někam do spolubydlení.
Evaeva A kam se odstěhovali rodiče?
brrrTipuju, že na chalupu:-D
brrr do domků za Prahu, bytu v novostavbě,...
Evaeva odstěhují rodiče?? Tyjo ve svém okolí neznám nikoho, komu by rodiče uvolnili rodinný byt a odstěhovali se někam na chatu nebo kam?
Všichni moji pražský spolužáci bydleli u rodičů, jen dvě kamarádky měly staršího přítele a bydlely s ním.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.