Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 19:47

Malvin

tomuto nějak nerozumím, ale beru to. Jen pro jistotu. když je potravinová sbírka, je lepší koupit deset kilo rýže než nechat na pokladně pětikilo? 

Offline Myrtila
5335 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 19:55

continuity Ty sbírky jsme přesně řešili dneska doma, u nás se sbírá něco, aneb definovaný seznam, na obecním úřadě, a jiný seznam ve škole a školce. Jednak to nedává úplně smysl, nosit tam pár ks různorodých věcí, a navíc ve škole se sbírá balená voda, ale nedá se k ní zajet autem, takže by mě zajímalo, kolik lidí potáhne ty balíky z parkoviště. Na normální dojití to daleko není, ale na 9kg balík v ruce už jo. Já jsem tam brala jenom trochu těstovin a rýže, spíš abych na tom vysvětlila synovi ten princip sbírky, ale fakt zvlášť skoro před porodem tam nic těžkého nepotáhnu. 

Offline Aranel
6611 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:00
Reakce na DruI:

Mrakoplas Ale tak zase sběr pomerančových šlupek mi dává větší smysl, na ty kontejner v ulici nemáme ;o)

​My jsme kromě papíru měli pomerančovou kůru a šípky. Dodnes nevím, k čemu ty šlupky měly posloužit... 

Offline continuity
43132 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:03

Aranel za sociku z chemicky ošetřených fidelovych granátů. Ale vonelo to moc hezky, dodnes na tu vůni vzpomínám. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:17
Reakce na Myrtila:

Já jsem tam brala jenom trochu těstovin a rýže, spíš abych na tom vysvětlila synovi ten princip sbírky

​Přesně z tohodle důvodu taky něco v pondělí synovi dám.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:23

Aranel prosimtě my jsme měli ještě sběr bylin a sušili jsme doma sedmikrásky

Ty šlupky z citrusů mi ale taky vrtají hlavou, k čemu se to využívá? Jinak já v našem 3kk určite papír skladovat nebudu a slupky z pomerančů taky nebude kde sušit, protože nemáme topení. Doufám, že naše děti nebudou ekologičtí outsideři.

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:57

Pinot Noir Karja Evaeva

Hi hi, jak rikala babinka z knizky Vejce a ja: "Chlapi jsou cunata, snedi vsechno."Dort zmizel a ucel splnil, takze to prusvih nebyl. Spis me vzdycky vytoci, ze to kazdy rok vypada levne a odflaknute, i kdyz to tak neni. vubec se nezlepsuju
A jsem rada, ze detskou oslavu (dohromady 9 kluku) mame za sebou a ze jsme nemuseli volat zachranku ani sklenare. Vyslo nam skvele pocasi, tak klapla venkovni varianta v lese. Ale myslim, ze uz to takto delat nebudem, na tolik deti uz to chce nejaky talent. 

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:59

Gatita a fotka torty je kde???

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 20:59

Gatita gratuluju Ale já si to se zahradou představuju docela idylicky, asi jako zahradní slavnost ve školce. Okolo lítají stáda zdivočelých dětí, křupky a džus mizí rychlostí blesku, ale to je jediné, co se po mně chce.

Offline letfenixa
10878 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:00

Zber papiera u nás práve prebieha, povinné to nie je, aj kabinety sa upracu a za peniaze sa kupujú také veci, ktoré sa bežne nedajú vyúčtovat.

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:10

letfenixa

radsi jsem nefotila a nechala ho zmizet beze svedku

Online JankaM
3105 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:15

continuity jakmile se to už nevejde do vymezeného prostoru ve skříni, to je cca vel. A4x 30cm na výšku, svážeme a sambo odveze do práce, kde skladuje ve sklepě

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:19

Evaeva my jsme prave do toho lesa kousek sli, jeli asi 3 zastavky autobusem. Mela jsem docela i strach chvilema, oni se porad strkaji (u silnice), sermuji si pred ocima klackama (v lese), porad vykrikuji veci jako "kdo bude posledni, je gay" (vsude). No a vzdycky je tam nekdo,kdo

trucuje, nebavi ho to, chce jit domu (ten mimochodem odesel teprv pred chvilkou, sel s nami domu a vubec jsme ho odsud nemohli dostat

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:27

Gatita Já ti řeknu, že mě představa organizování dětské oslavy upřímně děsí. To už snad radši někde pronajmout hernu, to je alespoň časově přesně vymezené a můžou se odpočítávat minuty do konce ;)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:30

DruIjá napsala v kolik si mají rodiče děti vyzvednout a to všichni dodrželi. Ať se kdyžtak hádají se svými rodiči To byla teda veškeré organizace, zabavili se sami. Syn teda zval jen tři kamarády. Ale prý často pronajímá sokol tělocvičnu nebo nějaká ty mateřská centra ty své herny.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:33

DruI ale vůbec nejlepší mi přišla jedna oslava, na které byl syn. Maminka děti vyzvedla po spaní ve školce, vzala je na nejbližší hřiště, kde děti tři hodiny lítaly, a bylo Podával se teda dort a džus a možné ještě něco, ale moc nevím, ze syna jsem viděla jen rychle se pohybující šmouhuAkorát.to.chce.dobre.pocasi.

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:34

Gatita kdo se pohne, je gay, ne? Aspoň u nás teda.

Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:39
Offline Gatita
8631 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:41

DruI jo, to asi udelame za rok na kulatiny. A pak s oslavami koncime. Me to taky desi, nejde mi to, nemam to rada. Ale pro syna to ted v poslednich letech bylo desne dulezity a rok se na to tesil, tak jsme se nejak vyhecovali. 

Offline DruI
5585 příspěvků moje polička 20. zaří 2024 21:52

Gatita Já už rovnou dceři říkám, že oslavu, na kterou si pozve víc než dvě kamarádky si bude muset zorganizovat sama a někde jinde než u nás doma ;o) Ale taky teda o oslavě narozenin mluví už deset měsíců předem.

Evaeva U nás hodně lidí pořádá oslavu v parku. Zaberou nějaké sezení, rozloží tam občerstvení, ověsí okolní stromy balónkama a děti různě lítají kolem abaví se celkem samospádem. A my máme narozeniny na přelomu květen-červen, takže i to počasí bývá většinou cajk. Ale prostě mě to množství lidí děsí. Jsem holt introvert.