Mohučanka Ted jsem viděla, že dřív byly snad tlumeně tyrkysové. Já nevím, není to fakt moc hezké:-D. Asi koupím na tu jitro ružový podsedák se třpytkama a dám tomu čas:-D
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva Ne tam právě píšou, že jsou potahy pratelné, takže myslím, že se to docela v pohodě sundává. ALe pokud chceš asi jinou barvu potahu, tak spíš bych to dala na to.
Karja to jo, ale nikde nejsou vyfocená záda, tak nevím, jak to vypadá zezadu
Evaeva Právě když jsem to viděla zezadu, tak mě to docela odradilo od nákupu:-D Takže pratelné to je, ale estitické moc ne;-)

Mohučanka Jo ono to tak debilně vypadá hlavně s tou ružovou:-D Ta růžová vypadá tak jako cajkově.
Mohučankatak to není špatný.

Musím teda říct, že u nás je to dost přesné, já vidím možnost čislo tři a to mám na jednom oku tři a půl dioptrie. Kdybych si nasadila brýle, je to čtyřka jak vyšitá.
continuity u nás to samé. Já tam radši moc nechodím.
continuity Raduza u nás bohužel takhle vypadá obejvak, já vidím trojku, muž čtyřku
Potrefenáhusa a vadí mu ta čtyřka?
Makara dost
Tak čtyřka je sambo a skříň, jednou za rok, dojde k nějakému prozření a uklidí si to...ale za 14 je to zase čtyřka. Nějak v srpnu jsem to nedala a uklidila jsem mu to, čtyři police mi trvaly beze srandy dvě hodiny! Jednou mu to uklízela už i dcera, ona tam má dvě spodní poličky a už to asi taky nedala:D. A jako i to pětileté dítě do toho vneslo trochu řád.
Potrefenáhusa no a co navrhuje, aby to tak nevypadalo?
Makara lopatu a pytel na odpadky
Schvalne som sa isla pozriet a bohuzial u nas tak vyzeraju vsetky miestnosti snad okrem zachoda a obyvacka sa ako tak da
. Ked uz ani ja nemam moral to vkuse upratovat.
@Potrefenáhusa a tak to asi trochu přehání.
U nás jsem já prudič, co by chtěl 1 ve společných prostorách, tak tu taky bývá mrzení.
Úroveň 3 v dceřinně pokoji se vyřešila jejím odstěhováním
. Tak muži vyriď, ze už jen 15-17 let - a bude to dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.