Prosím vás, můžete se podívat někdo, kdo má prvňačka a má tabulku stiratelnou s centropenem, jaké je to číslo centropenu? Díky:D Dcera ztratila už dva:D
Vše o těhotenství a dětech
Karja máme 2709 WBM
Malengeděkuji, povedlo se mi vygooglit úplně ten stejný produkt, co dostali. Teď z ní vylezlo, že toho vlastně nemá víc, hlavně na výtvarku, ale půjčí si, že jo...
Karja to oni si půjčí, zadnej problém
ze syna vylezlo nějak omylem po 2 týdnech, ze potřebuje fixy na vytvarku, v 1.a2.tride je neměli...
Potrefenáhusa no jo, on se časem ten bordel přesune z obýváku k nim do pokojů.
Karja já podepsala každou tužku, ale ztráty už taky máme ![]()
My máme tu trojku dost často, ale moc to nevadí nikomu![]()
Mne to vadí veľmi a je to všade.
Prosim vas, mate nekdo kotnickove boty camper peu stella - na boku je zip (a vepredu tkanicka na utazeni). Leze se do nich dobre, zip zvladne cryrlete dite, nedrhne? Mam je v kosiku a nerada vracim... Potrebuji mladsimu koupit boty na bezne noseni v mirne zime. Po starsim mam superfity, ale jsou to neohebne krusky, navic snerovaci. Takze bych rada neco, s cim nebude mit ve skolce problem.
Gatita my máme ty holcici (maj tu gumicku trochu jinak) a zapne je, ale suchac je rozhodne splavnejsi, co třeba kotnikovy baby bare, jestli má širokou nohu?
Potrefenáhusa dekuju, nohu ma normalni, ale treba superfity po brachovi (ted mluvim spis o teniskach nez o kruskach) muze nosit v aktualni velikosti jen chvili. Vyroste z nich rychleji do sirky nez do delky, nebo jak to popsat. Je v nich zkratka napechovany, i kdyz podle "rysky" na stelce by mu jeste mely byt. Takze hledam neco trochu sirsiho, jenze zas ma hubene kotniky... Ja ty nakupy bot tak nesnasim. Prijde mi, ze at ma boty s nulovou investici po brachovi nebo ze specialniho obchodu (v bosonozce jsme loni stravili pul dne vedeckym vyberem), je na nich neco spatne. Jeste jak ho chodi vyzvedavat babicka, tak i ta si stezuje, kdyz tam zapasi s obouvanim, vsechno jim prijde uzke (v lete to byly tenisky froddo, tam zas vadilo, ze se musely hodne roztahnout a mely uzky nart, tak se do nich ta nozicka blbe soukala).
Gatita superfity jsou hodně úzký boty, našemu diteti nejsou ani ty jejich bf. Ty campery jsou naopak hodně široký a kolem toho kotníku nejdou moc utáhnout, to mi přijdou lepší boty na suchej zip, jestli má problém, ze ve všem klokta
Gatita já bych boty s tím zipem na boku moc nedoporučovala. Co jsem tak viděla, tak když se děti válely v písku, měly pak dost problém zip zavřít. Byly to sice asi superfity, ale nevím, jestli to hraje roli.
Gatita našim jsou tenisky frodda taky úzké, resp. nějak blbě. Ty baby bare, co radí husa, na úzký kotník a širokou nohu sednou dobře a kluci je obouvali sami.
Gatita Jj, taky můžu doporučit babybare, ony jsou docela měkké, snadno se dotahují, syn je zvládal sám už v necelých třech letech a pak vysoké zimní ve třech taky v pohodě.
Kdo máte pro děti palandy, odkud?
Evaeva Domestav. Měli jsme "elko" + zvýšenou se společným žebříkem. Teď je postupně odvážejí do studentských bytů a já uvažuju, že pořídím nové - pro hosty.
Evaeva palandy.cz Byli naprosto skvělí, dovezli, během půlhodiny je seskládali a bylo. Postele perfektní.
P.S.: Ukázala bych ti naše, ale pod nánosy bordelu nejdou vidět.
Gatita skus barefoot od protetiky. maju niektore strihy na siroku nohu a synovi kupujem len tam. este k tomu ma aj vysoky nart. vsetko po mne bohuzial. dospelacka obuv mi je u nich uzka a pre seba som si kupila jedny od shapen. nie ze by som bola velkym fanusikom bf pre seba ale konecne mam topanky ktore netlacia v spicke na prstoch a dokonca ma v nich nebolia ani nohy
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.