Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. zaří 2024 22:15

DruI jojo, to tu taky bývá. Ale tam bývají rodiče, musíš jim zajistit občerstvení, povídat si s nimi... Na tamté oslavě podle mě maminka mluvila akorát s paní učitelkou a pak dvě věty při předávání dětí

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 06:51

GatitaSégry děti taky mivaly tyhlety oslavy pro kamarády. Oni teda si vystačily jen se zahradou. Ale od 10 let o to vůbec nestojí a chtějí mít jen oslavy rodinné, i ta holka i ten kluk. A to třeba neteř nemá třeba žádnou sestřenici stejně starou, všechny jsou mladší. Jestli se toho nabazily nebo je na tom něco otrávilo.....možná jim došlo, že jim nezbyde žádný dort a taky je ségra dost úkolovala, podávat, nabízet, uklízet:D...Tak třeba to ještě dopadne takto;-)

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 10:15

My máme tu oslavu dneska od 1, já jsem stále v pyžamu, děti vyvadej jak pominuty, takže už jsem tu servala starší dite za neustaly rasení mimina, až se za to (jenom trochu) stydim, nedá se od nich poslední dobou skoro vůbec odcházet, aby se nezmasakrovaly, malý dite tu predevcirem sjelo po obliceji betonový schody...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2024 10:37

Potrefenáhusa vyžeň je všechny ven, to je jediná šance.

Já jsem taky ještě v pyžamui děti částečně 

Online Kokoska
34962 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:20

Snacha vzdycky nejak domluvi ve skolce, ze muze udelat narozeninovou oslavu o vikendu na zahrade. Deti maji narozky 10 dni po sobe v srpnu, tak to berou jednim vrzem. Je tam kryta terasa, kde je stin, wc pristupne z te zahrady, dost prostoru na litani. Jsou tam kamaradi obou deti a jejich rodice nebo aspon jeden, minule jsem tam byla asi hodinu a sla mi z toho hlava kolem. Vcera sel vnuk na prespavani ke kamaradovi, bylo tam celkem 7 kluku a segra toho domaciho. Pry vstavali v 5:20

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:23

PotrefenáhusaHele ty za to nemůžeš:-D:-D.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:26

Jaké máte židle pro ty prvnáky, druháky? Myslela jsem, že to dcera odkroutí na té roztoucí Jitro, ale fakt ne. Na tom nikdo nesedí už asi tak 3 roky:-D. Tak nevím, jako ona většinou si tam něco vyrábí, a dělá ruzné výrobky, na nějaké dlouhé ukoly a psaní to stejně ještě dlouho nebude vypadat a beztak je bude dělat asi v kuchyni, tak nevím, zda to nemám zaplácnout prostě nějakou hezkou, ale zas nechci koupit něco, co je prostě uplně nevhodné pro ty děti.

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:31

Karja my máme pořád tu Jitro, co je na tom špatně? Moc miminovská? Mně přijde zásadní aby měli podepřený nohy, takže buď vysoká židle s podnožkou nebo nízký stolek. Jestli chce sedět normálně u stolu na velké židli, dala bych ji pod nohy stoličku.

Offline Pinot Noir
29888 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:36

Karja mají Jitra, mně se zdají fajn.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:38

Pinot Noir Mně taky, ale dětem ne:-D.

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 11:52
Reakce na Evaeva:

Potrefenáhusa vyžeň je všechny ven, to je jediná šance.

Já jsem taky ještě v pyžamui děti částečně 

​venku je velkej gril a našponovanej tatínek

Ale už dobrý, malý dite spi, já mám hotovo a ještě hodinu k dobru. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 12:45

Karja my máme IKEA Vimund, modrou. Má opěrku pod nohy a nastavitelné kdeco. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2024 12:52

Potrefenáhusa seš dobrá, to se mi nikdy nestalo

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2024 12:53

Karja kluci sedí na jitro (resp. Seedes). V pokojíku má syn rostoucí stůl a nízkou židli. Nevešlo by se ti teda do obýváku takové pracovní místo pro dceru.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 13:51

Mohučanka No, ale tak ta by se jí líbila určitě:-D.

Evaeva No vešlo, ale víš co, přijde mi to už zbytečný, a nechval, že si ty svoje výrobky dělá v pokojíčku:-D.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. zaří 2024 14:12

Karja a hledáš něco do kuchyně nebo do pokoje? Do pokoje bych koupila rostoucí stůl, teď mají v ikei hezký.

Offline ziginka
726 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 14:14

MohučankaIkea Vimund maji i v ruzove ;-) U nas mame Jitra u jidelniho stolu, ty ikeacke maji v pokojich u pracovnich stolu. Ale ukoly se stejne delaji v kuchyni nebo nekde na zemi... a tak ruzne.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 14:20

ziginka

Já vím, vybrala si modrou. Upřímně ty barvy se moc nepovedly ani jedna.

Offline Karja
44703 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 14:50

Evaeva Hledám do pokojíčku. Stul máme zrovna nový, nerostoucí, tak k němu musím židli, tu Jitro furt stěhuje a bere si klasickou jídelní. Já jim asi koupím k Vánocům ty dvě ikeácké, ač jsem se zařekla, že tyhle ružovobílé cajky mi nesmí do domu. Tak asi smula.

Mohučanka Jo ty barvy jsou hrozně miminovské, i to tam někdo píše, že musel synovi přešít potahy:-D, že i pro kluka byla ta blankytně modrá nepruchozí:-D

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 21. zaří 2024 15:31

Karja ta růžová byla neprůchozí pro mě ale nemusela jsem jí vůbec rozmlouvat, prostě je to divná růžová a o něco méně divná modrá a vidělo to i to dítě. Trochu se divím, přijde mi, že ikea má všechno v X barvách, a zrovna tyto židle jen ve dvou.