Evaeva my máme Rovder (https://www.postelerovder.cz/), protože jsem chtěla se schůdky s úložným prostorem, takže nebyl takový výběr. Ale jsou fakt bytelné a kvalitní, i dodání bylo bez problémů.
Vše o těhotenství a dětech
eless Já jsem největší fanoušek barefoot právě proto, že se konečně vejdu do bot a nic mě netlačí.
V konfekci se nikdy nepočítalo s tím, že může být velikost větší než pro popelky a nedejbože široký. Syn má taky širokou nohu po mně a jsem ráda, že už se dá celkem dobře vybrat (a to má ještě vysokej nárt, takže taky neobuje všechno).
eless protetiky bych na úzký kotník spíš nedoporučila
Díky za tipy. Domestav do L a schůdky byla původní myšlenka. Bohužel ten pokojík je malý všemi směry - 3,2 x 3,7m, dveře v rohu. Takže jako nejlepší varianta nám nakonec vyšla klasická palanda s žebříkem a i tak je to celkem na knop, pokud trvám na šatní skříni, kde bude mít každý svojí část (2x60). Takže teď stojíme před variantou palanda z domestavu za skoro 40 tis. se slevou! s tím, že jim ty postele vydrží na furt a mají spoustu doplňků, nebo nějakou levnější, co na furt nebude, ale zase eventuálně úspoříme 10cm, když teď koupíme 80.
A ještě někdo musí říct dětem, že nemůžou oba spát nahoře jako u bratrance. I já jsem teda původně zamýšlela, že by měli to L, s tím, že ta nižší postel by byla v takové té vyšší variantě.
Evaeva postele z Domestavu jsem naživo neviděla, ale doufám, že ta naše taky vydrží navěky
, je to bukový masiv. Není asi tak variabilní, jde "jen" rozložit na dvě jednolůžka, ale chrániče z Domestavu na ni pasují myslím taky pěkně. Jo a za necelých 30k byla ta naše se schůdky, s žebříkem jsou výrazně levnější.

My máme s botami opačný problém, Ríša by potřeboval co nejužší, resp. co nejpřiléhavější, které jdou snadno nazpívat, ale zároveň pekelně utáhnout. On vytahuje ty pásky tak daleko, že se ty suché zipy přestanou překrývat, nebo to rovnou urve.

Potrefenáhusa tak jsem objednala boty primo z tveho odkazu, dekuji:)
eless protetiky bych na úzký kotník spíš nedoporučila
přesně. Dcera má nohu spíš širší, ale ty protetiky by jí šly snad protočit kolem nohy dokola, jak byly kolem kotníku široký.
Pinot Noir to mame taky, tohle porad resi starsi dite. Pokud by to ovsem nebyly nejake cool Nike, co ted asi leti ve skole. Ty by klidne nosil i o deset cisel vetsi a soupal v nich nohama, aby mu nespadly (vyzkouseno pred mesicem pri nakupu bot na telocvik).
Pinot Noir
tak toto presne
ma starsi. Tak to zatahuje, az to po case utrhne. Jedny pasky som mu musela aj ustrihnut, lebo ich vlacil po zemi.
Ale k tomu by potreboval sirsi priestor v prstoch. Take topanky neexistuju.
Pinot Noir K. taky utahuje boty do odkrvení nohy, v sandálech má pak úplně vytlačené pásky na kůži ![]()
Pinot Noir tak starší syn si taky boty takhle utahuje, právě jak má úzký kotník a nízký nárt. Ale u prstů potřebuje naopak skoro nejširší boty na trhu![]()
Kupuju jonapy a babybare, s přimhouřenýma očima koely.
Anema já na ně včera koukala. Myslím, že ty schůdky byly hodně masivní, my je budeme mít skoro v průchodu. Ale ještě to prozkoumám, nenašla jsem zatím nic, kde bych řekla beru.
Ten bukový masiv beru, že nafurt. Ale právě kdybysme koupili jen šířku 80, tak ta jim nafurt nebude, to by stačil smrk.
Evaeva nestalo by za to zkusit nějakého truhlare? To máme my. Ve schůzkách je úložný prostor, dole vysuvna třetí postel a pod ni ještě další prostor.
Evaeva Zkus se fakt podívat na https://www.palandy.cz
Připadají mi levnější, máme je asi necelých deset roků a stále v naprostém.pořádku.
Malenge tohle má ségra a přijde mi to celkem šikovné řešení, když máš tři děti a málo místa. vytahují to jen na spaní, protože jinak to překáží, ale jinak by se tam vůbec nevešli.
Evaeva aha, takže s tou trvanlivostí nejde o provedení ale o šířku! My máme taky malej pokoj (cca 2,9 x 4,3), takže chápu, že počítáte každej cm, ale vím, že já znova už postele řešit nechci ![]()
Pinot Noir Úplně živě jsem si vzpomněla na dětství svého syna, který tak utahoval tkaničky, že jsem je musela přetrhané často měnit![]()
A taky přetahoval ponožky přes tepláky, a to hooodně dlouho![]()
continuity to věřím, ze nacpat 3 děti do pokoje bude už oříšek. My to máme jen navíc, na prespavacku pro kamarady nebo se to velmi osvědčilo při chorobách, ze mám já nebo muž regulérní postel a nemusíme se tam někde kroutit jak paragraf.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.