Evaeva My máme palandy do elka a pod spodní jestě vysouvací postel. Původně pro návštěvy, nakonec tam spí starší a horní postel je prázdná.
Vše o těhotenství a dětech
Řvousenka možná ani nechci vědět, jak dlouho ![]()
brrr jakože spí na té vysouvací posteli a každé ráno uklízí peřiny? To je teda dobrý. My právě počítáme s tím, že za max deset let přijdou s tím, že chtějí mít postele dole oba. Takže budeme řešit znovu minimálně dispozici, koupit případně dvě klasické postele už by nebyl takový problém. Anemaa těch deset cm asi pomůže. Resp. možná by se tam vešli ty schůdky.
Evaeva jedine bf, co mu neboli siroke v pate a mali ju spevnenu, boli jedny jonapy. BF som uz unho vzdala. Tie paty on potrebuje echt pevne.
Malenge věř, že včera už jsem říkala, že jim koupím trojpalandu do jejich současné ložnice a v tomhle větším budou jen stoly a skříň, že to snad bude jednodušší
(to jste věděli, že dělají trojpalandu ne s výsuvem, ale normálně jedna postel u země, jedna uprostřed a třetí nahoře?
)
Mrakoplas ty jonapy jsou fajn. Na jaře jsem mu koupila nové jonapy hope a přijdou mi hodně fajn. Ono taky jinak sedí zimní, jarní, letní...![]()
Nasi maju zatial tu ikea kura postel ale do buducna im planujem zase nejaku poschodovu. Izbu maju velku ale ako dieta a hlavne pubertak som neznasala absenciu akehokolvek sukromia v izbe a ta poschodova aspon mala zaplata :) Rozmyslam ci ma zmysel kupovat s roztahovacim lozkom pre kamaratov alebo synovca alebo je to zbytocnost. To len taka uvaha do dalekej buducnosti.
Evaeva no presne, jemu sedeli len jedny nizke. ![]()
Evaeva mate dve detske izby?
Pinot Noir pch, Lukasko nosi JEDNU nohavicu zastrcenu v ponožke a druhú nie!
Evaeva Peřiny hážou oba na tu vrchní postel a tu "provizorní" nezasouvá, asi tak no. Jinak na požádání nám tu horní udělali výš, taky nebyl žadný problém.
Akorá jak se ta vrchní postel nepoužívá, tak přemýšlím, že ji uřízneme nohy a budeme mít dvě dole plus zasouvací. V pokoji už stejně moc podlahové plochy nepotřebují, stačí když mají cestu ke kompu prohrnutou.
Mrakoplas ty jonapy jsou fajn. Na jaře jsem mu koupila nové jonapy hope a přijdou mi hodně fajn. Ono taky jinak sedí zimní, jarní, letní...
koukam na ne, ale naše děti nemůžou mít ten uhybajici palec, ani tak zkoseny prsty
Evaeva nezkouseli jste tenisky aylla?
Potrefenáhusa koukala jsem na ně, ale ty jonapy stály asi 2/3 no![]()
Možná pořídím ty zimní
Mrakoplas máme. Jednu co má asi 9 m2 a tuhle "větší" Teď právě kluci spí v té menší, ale tam je akorát skříň, postel a postýlka 160 a víc se nevleze. Mladší už by pomalu potřeboval větší a taky starší šuplíky ke stolu, tak to chceme pořešit při jednom. V menším pokojíku pak bude mimino (doufám, že do roka a do dne
)
U nás nebude na vysouvání místo, hned vedle bude skříň. Případný kamarád dostane maximálně nafukovačku ![]()
Len ja chcem mat siroku spicku a siroke topanky aj vo verzii s hrubsou podrazkou
chystam sa na nakup zimnych topanok/ciziem a uz teraz sa bojim ci vobec nie co najdem
Evaeva ty zimní jsou úplně nepochopitelně z koženky
eless neexistuje! Taky bych uvítala trochu tlustší podrážku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.