Potrefenáhusa jo no jo, to mně loni odradilo, prý veganské
Tak třeba letos udělají i kožené. I když upřímně spíš doufám, že mu budou ty loňské ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva diera na trhu! kto sa chyti biznisu?![]()
elessAž takové najdeš, tak se prosím poděl. Zatím to řeším vlněnou stélkou, ale trochu místa zabere.
Evaeva to u nás bohužel furt ještě nehrozí
Já zkusím frodda (bojim, ze úzký a zkoseny) nebo baby bare (umelej kozich)....a pak už nevim
Je načase, abych se pochlubila i Viktorovým výtvarným talentem. Tento obraz máme doma asi ve 150 barevných provedeních. ![]()

Pinot NoirWarhol ![]()
continuity taky me to hned napadlo!
Uz sem jdu zase s dotazem, na vylet s detmi z Prahy do Plzne jen na otocku, nebo radsi prespat? Chceme jit do Techmanie, ale premyslim, jestli to nespojit jeste s necim
. Deti 9 a 4, zadni nadseni turisti to nejsou.
Gatita z našeho konce jezdíme do Plzně na otočku, je to padesát minut, když už si na výpadovce. V Berouně býval dobrý bazén - velký relaxační na blbnutí, dva člunové tobogány a úplně samostatně plavecký.
Gatita je tam pěkná zoo
Gatita a u zoo Dinopark. My jezdíme taky na otočku, máme to tam skoro stejně daleko jako na druhý konec Prahy ![]()
continuity Potrefenáhusa dekuju. My jsme z nevyhodneho konce Prahy, proto zvazuji nocleh. Hlavne me tedy laka predstava dlouhe hotelove snidane:), ale zas to tam nechci nejak umele protahovat, centrum je male, pokud si pamatuji. Kazdopadne na Techmanii se docela tesim, jeste jsme v nicem takovem nebyli.
Gatita v Techmanii strávíte v pohodě celý den, zoo vydá na druhý
já jsem jezdila na otočku i do Liberce. Ale pokud tě láká snídaně, tak bych se tomu klidně poddala, můžete se v neděli jít projít i projet kolem Berounky, nebo do Solvayovych lomu, Koněpruskych jeskyni. Je to vše z dálnice co by kamenem dohodil. rozhodně se na tom konci program na dva dny dá vymyslet.
Gatita v Plzni je ještě to Depo2015, ještě jsem tam nebyla, my taky prave jezdíme na otocku a s tou zoo už se pak nic nedá stihnout. Ale nepřijde mi to daleko ani na ty jednodenní výlety, proste jich udělat víc. Ale i na víc dni si myslím, ze program přímo v Plzni najdete
Gatita Ta ZOO je fakt pěkná, jde o kombinaci zoologické a botanické zahrady, mají to moc hezky udělaný. Dinopark je hned u ní, vstupný se platí zvlášť, narozdíl od tý pražský nesmí psi, ale toho myslím nemáte. Depo je taky pěkný, ale nevím, co tam je k vidění, když zrovna neběží nějaká akce. Ještě mě v závislosti na věku dětí napadlo plzeňský podzemí a muzeum loutek a strašidel (nemám vyzkoušený).
Každopádně program na dva dny v Plzni určitě najdete.
V Depu je teď nějaká výstava/hra pro starší (školní) děti
Hezky jste tu Plzeň vychválily! Podepisuju! S dětma 9 a 4 bych začala v ZOO. Muzeum loutek je malé, ale hezké. Je tam i herna, kde si děti můžou vyzkoušet ovládat různé typy loutek. A s Techmánií je to na dva dny jako nic.
Pinot Noir ty jsi psala, že ti jako "návod" na Viktora doporučili teorii typů, že? Je tomu věnovaný jeden z posledních podcastů té série Počítám do tří s Vlaďkou Bartákovou. A musím říct, že je hodně dobrý. Z těch jejích popisů jsem okamžitě určila oba starší kluky i muže, některé věci do sebe pěkně zapadly. Dává tam i pár rad, ale není na to až tolik prostor, nicméně se na tom dá stavět. Chce to teda zaplatit si plnou verzi, nevím, jestli lze koupit jen ten jeden díl, ale každopádně měsíc stojí asi dvě nebo tři stovky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.