notna Jojo, jako nebudu ji tam dávat, ale spíš z toho duvodu, že si myslím, že by ji to znechutilo. Tlak vyvolá protitlak. nebo jak se to říká.
Zkusim to třeba od druhé třídy. A nebo pak jí třeba nenápadně řeknu, když dostane třeba dvojku nebo bude doma matlat nějakej ukol "víš oni to dělají na té hodině navíc, tak to mají procvičené...". Ted ale musim nenápadně, aby vůbec nevěděla, že jsem to po ní chtěla.
Ale fakt kolikrát ty děti vědí, co je pro ně nejlepší ( i když angličtina asi nebude ten případ:-D), my jsme je rvali do těch sportovních kroužků a já vidím, že si doma ted prostě nejradši vyrábí a třeba za celé odpoledne neřekne, že chce nějakou kamarádku nebo někam jít, prostě jde vidět, že má (třeba i jen ted dočasně) jiné preference na to trávení volného času.
Nevím, jestli se neztratí. Takový je můj muž, on je prostě nekonformní, to je výstižné. Nedělá věci, co po něm chtějí druzí, nebo jak se to má dělat, musí to chtít on, být o tom přesvědčenej. Jako ono to zpusobuje hodně problémů i jemu (třeba příklad jak si připraví auto na technickou líp než automechanik, tak to ho stálo asi tak jen měsíc času bez toho auta, dvě dopoledny opravy a dva tisíce za tu technickou co mu nedali). ALe jako musí sám narazit, já se s ním nedohaduji. No ale ve výsledku, on má fakt spokojenej život, ne že by se neztratil, ale když si děláš všechno podle sebe, nejseš jako šťastnej?