Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 09:11

Karja zkusím sem prehodit tu debatu na tema vanocni dárky pro děti - tu duplo nemocnici moc nechci, bojim se, ze to bude dalších milion kusu, který budu pripadne muset slozit já, nebo to tu bude v dalším kosi s duplem, radši bych něco, co se moc neskládá a nerozebírá, zkusím kouknout na nějaký playmobily 

Tabea mame tady sychravy říjen, takže to vypadá konečně na návštěvu playmobilparku tento víkend (nezáleží to na nás, jedem tam k příbuzným, takže synchronizace dvou rodin s dětmi)

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 01. října 2024 09:19

Velké balení magnetické stavebnice, asi Connetix, pro oba, koloběžka a lego pro Rostíka, duplo s Peppou pro Šárku, a nějaké oblečení s Bluey. A stopro doplníme i knihovnu, včetně knížek k Albi tužce.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 09:25

Potrefenáhusa o víkendu má být docela hezky a aspoň tam bude míň lidí 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 09:26

dzizisketa to duplo s peppou se mi moc líbí, malý dite teď o víkendu objevilo plyšovou peppu v kosi s hračkami a naučilo se říkat "Pepa"

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 09:27

dzizisketa my kupujeme Lidské tělo k tužce a pak To je pokrok, čéče. Nevím, jestli ještě něco. Teď jsem jim uklízela knihovny a spoustu knížek vůbec nečetli, přitom to podle mě není tématy.

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 09:27

Já mám zatím minecraftové povlečení, minecraftovou lampičku, minecraftovou příručku a minecraftovou nerezovou láhev. Ale Ríšu ještě čekají i narozeniny, na ty jsou koupila minecraftové postavičky na dort a minecraftové balónky, pozvánky a girlandy, takže něco z těch věcí určitě padne už na ty narozeniny, ať to má styl!

No a Viktorovi zatím jen "hledací" knížku Prasátko Peppa v zoo, na každé dvojstraně je obrázek nějaké scény ze zoo a po straně seznam věcí, které se na obrázku mají hledat. Myslím, že si tím procvičí trochu i slovní zásobu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 09:30

Potrefenáhusa to lego se líbí mladšímu, ale já moc nevím, podle mě to vůbec nevytáhne, tyhle hry s panáčky jsem ho podle mě nikdy neviděla hrát.

Ale asi mu pořídím nějaký kostým. Teď se mu hrozně líbila nějaká policajtská sada i se svým kamarádem si na policajty hodně hrají. A hrozně miluje ty halloweenské blbosti, ale to je trochu divný dárek k Vánocům

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 09:37

Evaeva kostýmy u nás frčí hodně, a jakmile jsou tu nějací kámoši, na kostýmy vždycky dojde. To jsou dobré dárky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 09:43

Pinot Noir k nám kámoši nechodí, my jsme furt venkuale čepici a vestu si může vzít ven 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 01. října 2024 09:43

PotrefenáhusaTu nemocnici chceš. Nebo jim to kup až budou větší...ono to má spoustu fajn detailů a právě si s tím hrajou, že jede sanitka, nebo je tam takový jakože jeřáb na nosítka. Je to super. My jsme jim to složili třeba dvakrát, od 5 let si to s návodem skládá starší sama a pak si s tím spíš hrají, že to skládají společně s jiným duplem dohromady. Za mě ta nemocnice a ten základní duplodomek must have pro holky a takhle to stačí jako základní duplo výbava....@kokoska Nehodí se ti tento typ? 

Offline Potrefenáhusa
38865 příspěvků moje polička 01. října 2024 09:52

Evaeva Pinot Noir má to teda svy limity, třeba návštěvu lesní školky (pridavam tip pro Karja na diy carevnovsky čelenky od Djeco)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 09:56

Potrefenáhusa

Já koupím něco jednoduššího, spíš jen doplňky.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. října 2024 10:45

Já už nechci Duplo...leze nám ušima, nicméně si s ním hrajou furt, tak to je dilema. Ale jak si starší hraje s legem, mladší chce taky lego Myslím, že spolu dostanou lego s tobogány, předplatné Čtyřlístku a předplatné Puntíka, starší chce nějaké zažehlovací čudlíky nebo co, to vůbec nevím, co je a zda to chci mít doma...Kdyby dostaly šaty pro princeznu, byly by v extázi.

Offline Tabea
8116 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:04

Potrefenáhusa tam se dá sedět a hrát si i v budově. A když vezmete gumovy obleky, tak si i s vodou pohrajou.
Ať se vám líbí! Těším se na info, jak to dopadlo.

Offline Zuzuli
3777 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:14

My uz mame lego dobrodruzstvi disney princezen na zamku, plysovou Rybocku a ma slibene kolo. Ted jeste vymyslet darky od prarodicu

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:17

Mohučanka to budou ty zažehlovací korálky ne? Jako to nechceš mít doma, ale kup to, ty děti si s tím fakt vyhrajou. 

Offline notna
9450 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:18

KarjaDo boje za nepovinnou angličtinu bych se nepoustela. Zbytečné plýtvání sil, který jsou potřeba na zásadnější věci. Ale chápu tě, v tomto věku dcery jsem taky ještě měla hodně sil a málo zkušenosti a pouštěla se do takových zbytečných bitev

Tipla bych si, ze pokud chce ucitelce říct, ze tam musí jen kvůli tobě, tak to asi dát a bude tam chodit, ale s hroznejma kecama. 
Ale piš zážitky, mě to strašně těší , že nemám takového exota jen já. Já ti zase zpětně budu dávat vazbu, že se v životě neztratí. 

Offline letfenixa
10880 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:24

U nás tá magnetická stavebnica úspech nemala. Teraz chce podvodny foťak.

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 01. října 2024 11:33

notna Jojo, jako nebudu ji tam dávat, ale spíš z toho duvodu, že si myslím, že by ji to znechutilo. Tlak vyvolá protitlak. nebo jak se to říká.

Zkusim to třeba od druhé třídy. A nebo pak jí třeba nenápadně řeknu, když dostane třeba dvojku nebo bude doma matlat nějakej ukol "víš oni to dělají na té hodině navíc, tak to mají procvičené...". Ted ale musim nenápadně, aby vůbec nevěděla, že jsem to po ní chtěla.

Ale fakt kolikrát ty děti vědí, co je pro ně nejlepší ( i když angličtina asi nebude ten případ:-D), my jsme je rvali do těch sportovních kroužků a já vidím, že si doma ted prostě nejradši vyrábí a třeba za celé odpoledne neřekne, že chce nějakou kamarádku nebo někam jít, prostě jde vidět, že má (třeba i jen ted dočasně) jiné preference na to trávení volného času.

Nevím, jestli se neztratí. Takový je můj muž, on je prostě nekonformní, to je výstižné. Nedělá věci, co po něm chtějí druzí, nebo jak se to má dělat, musí to chtít on, být o tom přesvědčenej. Jako ono to zpusobuje hodně problémů i jemu (třeba příklad jak si připraví auto na technickou líp než automechanik, tak to ho stálo asi tak jen měsíc času bez toho auta, dvě dopoledny opravy a dva tisíce za tu technickou co mu nedali). ALe jako musí sám narazit, já se s ním nedohaduji. No ale ve výsledku, on má fakt spokojenej život, ne že by se neztratil, ale když si děláš všechno podle sebe, nejseš jako šťastnej? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 11:39

Mohučanka ty zažehlovací korálky mají i v ikei.