Mohučanka na ty tobogány se musím kouknout, to by se mohlo líbit
Vše o těhotenství a dětech
Kdybyste měli tipy na další vyrábění, tak sem s nimi. Ale ty korálky a podobně jsou pro kluky moc titěrné, u toho se hrozně rozčilovali
Syn starsi si moc preje dalsi obří lego. Radost z toho nemam, doma v tom slapeme a uz mi nedava smysl tu sbirku rozsirovat, nebot to neni kam davat a ty vzory se jakoby uz dost opakuji (z lego city mame snad vsechno, co se tu da koupit). Ale asi to dostane, porad si s tim legem hraje. Ale je to na pytel, lego v posteli, na vsech stolech, na podlaze v nekolika mistnostech, uz to moc nechci!
K narozeninam zadne lego nedostal, ale mel mega radost z elektrickeho orezavatka (to mi tu nekdo poradil) - to bych doporucila vsem malym skolakum.![]()
Pinot Noir jak jsi zminovala vedle, ze prarodice by uvitali tip na darek, ktery bude hodnotny a edukativni... to si nevyberes. U nas zase vsichni chteji davat ty wow darky, velka lega, mobil, nintendo, proste ty nejvetsi hity pro radost. Jenze mobil ani nintendo zatim pro deti nechceme a toho lega mame strasne moc (a jeste je do toho zamichana manzelova sbirka), jak se to na ty deti vali ze vsech stran. Takze ja bych nejradeji treba brusle, knizky, permici nekam a podobne, ale oni se chteji vyprsit prave s necim vylozene pro radost (knizka ani sportovni vybaveni nejsou vnimany jako darek, bohuzel ani detmi). My se vzdycky domluvime a jsme vsichni spokojeni, ale je videt, jak jsou ty pristupy ruzne.
Potrefenáhusa pokud se myslí ta nemocnice/domeček - tak to je šest velkých kusů, co se sestaví a můžou si hrát. Zbytek jsou různé poličky a vozíky a sanitka na to hraní.
Playmobil se taky musí složit z několika kusů a dle mých zkušeností to spolu až tak dobře nepasuje, takže to žádná úspora nervů není.
continuity syn teď dostane lanovku a ta musí mít horní stanici na poličce. To jsem dost zvědavá ![]()
Gatitanezvládl by uz technic? To je další level, pro ty kluky hodně vděčný a ještě by se naučil dalsi věci. Hlavně se z toho lépe staví různé pohyblivé věci.
Gatita no, což o to, já bych pro brusle či permice byla, a asi by byli spokojení jak dárci, tak v rámci možností děti, ale to jsou zrovna dárky nejméně desetkrát dražší, než kolik mi na ten dárek dají. Takže v podstatě zbývají jen knížky, ale nad těmi kluci zas nijak nejásají. Moc to nemá řešení. ![]()
Za moje rodiče se mi zkrátka kupuje mnohem líp, protože vůbec nezkoumají užitečnost věci, nebo jestli už máme dalších dvacet podobných. A taky nikdy neřeší, jestli na to kluci šlápli, nebo vyměnili s kámošem.
Jednou jsem za tchány koupila ručičkové náramkové hodinky a to jsem teda neměla dělat. Sice splňovaly tu podmínku užitečnosti a jakés takés kvality a zároveň po nich R. toužil, ale on je pak vlastně nenosil a jen si s nimi hrál. Takže se tu různě válely, omotané kolem nohy stolu, někdy i na zemi (ale jsou to gumou obalené, v podstatě nezničitelné dětské hodinky za pár stovek - já na ně vlastně ještě doplácela, protože překročily limit) a oni z toho měli ujímání, jako kdyby to byly Rolexky. ![]()
Karja já vlastně nemám žehličku...
(Má ji o patro výš bydlící babička, tak bych tuto bohulibou aktivitu mohla přehodit nahoru
)
Pinot Noir to takhle tchýně my sestry nakoupila jednou dětem dárky v nějakém obchodě, vše za euro a ještě dítěti vyčetla, kdy se jí ten blbě přišity zip rozpadl se slovy: už si to aj pokazila?
Nikdo od ní nechtěl a už vůbec ne žádnej levnej šunt, za který se má ještě pětileté dítě projevovat nehynoucí vděčnost.
Já bych na tvém míst od tchýně nakoupila nějaké kreslící potřeby. Upřímně, pokud se komukoliv nelíbilo, co jsem koupila za ně, vždy měli možnost si to příště vyzkoušet sami.
Evaeva jmenuje se to Aquapark v městečku Heartlake.
Jo a taky si přeje Lego adventní kalendář, to když viděla malá, tak začala ječet TAKYTAKY. Já musím teď všichno kupovat 2x
continuity jo, kreslicí potřeby, knížky a teď už i oblečení je celkem průchozí. On tedy to vyšilování nad zacházením s těmi věcmi (a to bych řekla, že kluci nejsou žádní ničitelé) dělal hlavně tchán, takže to už se teď dít nebude, babička má víc pochopení.
U nás vlastně jako dárek už jde i to oblečení, R. je hrozný hadrník, ten se převleče od hlavy k patě, aby ladil, obrázky na trikách a mikinách miluje, a co má R., chce i V., takže už se tu nehromadí jen plast. ![]()
Gatita to ořezávátko teda asi potřebuju. Jaké je to konkrétně? Nebo je to jedno? Ať nekoupím šunt.
Nevim, kde jinde se řeší dárky, ale už jsem byla taky donucena to aktivně řešit. Syn má za pár dní 2. narozeniny, pak svátek, Vánoce a nakonec v lednu narozeniny i dcera. Pro 2 a 4 leté děti máme dohromady celá rodina a všichni dárci:
- syn helmu na lyze
- Bruder hasiče
- kostým hasiče
- doplňky k duplo železnici z 3d tiskárny
- celovky
- detsky aku sroubovak
- mega bloks tlapkovou patrolu (je kompatibilní s duplem)
- nové společenské hry
- knížky k albi tužce
- 5 minutové pohádky o lidském těle
-karty Podle sebe
- houpacku na zahradu
- kombinezu na lyze, co vypada jako jednorozec (takze ted musim na bazaru sehnat jeste dinosaura pro syna. Zdravim Mohučanka )
Dcera chce jeste chodiciho dinosaura co otvira pusu a skateboard, me se libi ty nove Stapelstein mini a grow, ale jejich cena uz nikoli. Premyslela jsem i o rozsireni magneticke stavebnice, ale s tou si hraji uplne minimalne. Spis mozna od babicky dostanou dohromady nejakou sadu maleho lega, to je uz bavi taky oba, ale moc to doma jeste nechci....
Pinot Noir my máme také struhato, že aj na tenké, aj na hrubé pastelky.
Mohučanka tohle u nás naštěstí vůbec není, dvakrát máme velmi málo věcí. Naštěstí
Pinot Noir to by mně mrsklo, ještě že po mně nikdo nic takového nechce. Asi bych nevydržela nebýt nepříjemná. Ještě bych tak byla ochotná po výběru ze seznamu ten dárek objednat k nim![]()
Pinot Noir no u nás to došlo tak daleko, že mi mladší dítě říkalo, že když byla malá, měla plno nápadů a teď nějak nic nepotřebuje. A to je to materiálně založené,starsi měla problém vymyslet tři dárky do psaní pro Ježíška několik let po sobě. Půjčovala ten volný slot segře. ![]()
Je fakt, že co potřebuji, dostanou a zároveň nějaké drahé značkové hadry jdou úplně mimo ně. Mladší asi dostane zásobu čoček - to chápe i ona jako nadstandard a pro starší mám zatím dražší kosmetiku na vlasy. A fakt dál nevím.
MPLee no jo, já vlastně loni synovi slíbila helmu s "hledím". To by nebyl špatný dárek.
Nemáš ještě tip na nějaký must have dárek pro ročního, který nemáme? Já budu chtít příspěvek na autosedačku, ale je jasné, že nějaké drobnosti se koupit musí, ať má co rozbalovat. Zatím mám babyspiner, skládací domečky - věž od djeco a kuličkodráhu - takovou tu spirálu na velké kuličky. Přemýšlím ještě o těch tlustých stabilo, ale je na to asi ještě malý.
continuity no my bychom hlavně potřebovaly tu nerozebíraci budovu nemocnice ![]()
playmobil sanitku máme a je bozi, s tím tu jezdí furt (Akorat ocesanou od vsech serepeticek)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.