Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 13:24

continuity ségra vždycky dostane tak osm knih ale u nás je takový zvyk si ty věci "schovávat" na vánoce. Takže to, co potřebuješ ne úplně akutně během podzimu, si necháš do seznamu. Takže tam má vždycky i třeba pyžamo, tričko...

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. října 2024 13:35

Evaeva ty stabilo kup, jsou skvely a i rocni uz s nima cmara rad. Ty djeco kostky taky. Pak jsou super senzoricke koule nebo disky od Tickit, ty balancni kameny, co jsme si o nich psaly. Syna jeste dost bavily velke znovupouzitelne samolepky od Djeco, sprcha se slonem od Yokidoo do vany, uplne super byl set od Lovevery Babbler a pak knizky od Svojtky se zvuky a srsti zviratek Poslouchej, kdo to muze byt. 

Ja vlastne uvazovala, ze dceri uz koupime i dvoukolovou kolobezku a synovi brusle na led

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 13:41

MPLeedíky, prostudujte si to 

Offline Suya
příspěvků moje polička 01. října 2024 13:50

Tip pro hubenoury, prisly teplaky/leginy z Gate, jednobarevne s takovym fajn unisex strihem a maji redukci v pase - ani nebyla na fotkach, pritom takovy gamechanger

https://gate.shop/cz/teplaky-824-0178-4802

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 01. října 2024 13:51

U nás dlouhodobě frčí ještě tyhle natahovací husí krky. Původně jsme to koupili v rámci ergoterapie, ale má to různá využití, teď zrovna to mají ve vaně, byl to už telefon, Viki z toho tvaruje číslice, a dělat s tím blbý zvuky se taky vždycky hodí.

Husí krky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 13:52

Suya ty vypadají pěkně, i ta kolena by mohla být odolnější projdu zásoby. A jsou teplé nebo tenké?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 13:55

Pinot Noir to se dá nějak spojovat? Jako kluci by to určitě užili

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. října 2024 13:56

Suya skoda, ze su len do velkosti 122. Syn sa za posledny mesiac vytiahol (konecne) ale zas len na vysku, do sirky nula nula nic.A potrebuje uz 128.

Offline dzizisketa
8961 příspěvků moje polička 01. října 2024 13:59

Evaeva 

Dají se spojovat k sobě a potvrzuju, že si s tím děti parádně užijí, na to, jaká blbost za pár korun to je.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 14:00

dzizisketa podle mě to bude mít úspěch i u nás 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. října 2024 14:08

Evaeva Pinot Noir jo, my měli takovou žirafu, co mela natahovaci koncetiny a byl to hit. Dokoupim do adventaku. 
jeste u nas hodne frci porad modelina (kupuju uz jen  Formelu), vodni perly a nejruznejsi vyrabeni.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 14:23

MPLee ty perly jsou prý jedovaté? Kromě toho, že by to bylo úplně všude Modelína frčí taky 

Offline Myrtila
5338 příspěvků moje polička 01. října 2024 14:31

Čtu tady a už jsem nasbírala několik tipů, děkuju čekají nás narozeniny a pak Vánoce od nás i příbuzenstva, to bude zase vymýšlení...

A mám tip na tvoření pro cca 3leté, lepení bambulek od Djeco, je to kvalitní, máme to asi půl roku a stále to lepí a dá se to používat opakovaně. 

Offline Karja
44707 příspěvků moje polička 01. října 2024 14:43

Pinot Noir Taky máme a taky se to už užilo, na to jaká blbost to je;-)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. října 2024 14:52

Evaeva perly nejsou jedovaté, ale bobtnají, takže potencionální riziko při pozření tam je. Já je vytahuju jen pod dozorem a naštěstí to moc nežere ani mladší. Ony na vzduchy vyschnou a smrsknou se, takže se to pak snadno vysaje. My teda máme ten velký podnos, takže se to max rozhází po něm, já to pak zase sklepnu do krabice a vydrží nám jedna dávka x měsíců... 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 14:57

MPLee ty samolepky myslíš něco takového? Jinak super tipy, díky.

Myrtila a tohle je taky super, takové vyrábění přesně potřebuju!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. října 2024 14:58

MPLee jasně. No kluci jsou trochu z jiného těsta tak jim bude muset stačit rýže

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 01. října 2024 14:59

Mne tie bambulky nikdy nedrzali ale asi som nemala dobre lepidlo. So zazehlovacimi koralkami sa chalani jeden cas celkom vyhrali, tie z ikea su fajn.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 01. října 2024 15:10

Na Alze mají do 6.10. slevu na lego, 5-25%. Takže už mám adventní kalendáře i tobogány Evaeva 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 01. října 2024 15:17

Evaeva jojo, přesně tyhle máme. A dostal je právě k roku. I kdysi dcera a obě sady, i když už nekompletní pořád máme. Když se zaprasí a přestanou lepit, stačil je opláchnout vodou. Hezky drží i na okně a všem hladkém... 

vodní omalovánky asi máte?