continuity ségra vždycky dostane tak osm knih
ale u nás je takový zvyk si ty věci "schovávat" na vánoce. Takže to, co potřebuješ ne úplně akutně během podzimu, si necháš do seznamu. Takže tam má vždycky i třeba pyžamo, tričko...
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva ty stabilo kup, jsou skvely a i rocni uz s nima cmara rad. Ty djeco kostky taky. Pak jsou super senzoricke koule nebo disky od Tickit, ty balancni kameny, co jsme si o nich psaly. Syna jeste dost bavily velke znovupouzitelne samolepky od Djeco, sprcha se slonem od Yokidoo do vany, uplne super byl set od Lovevery Babbler a pak knizky od Svojtky se zvuky a srsti zviratek Poslouchej, kdo to muze byt.
Ja vlastne uvazovala, ze dceri uz koupime i dvoukolovou kolobezku a synovi brusle na led ![]()
MPLeedíky, prostudujte si to
Tip pro hubenoury, prisly teplaky/leginy z Gate, jednobarevne s takovym fajn unisex strihem a maji redukci v pase - ani nebyla na fotkach, pritom takovy gamechanger![]()
U nás dlouhodobě frčí ještě tyhle natahovací husí krky. Původně jsme to koupili v rámci ergoterapie, ale má to různá využití, teď zrovna to mají ve vaně, byl to už telefon, Viki z toho tvaruje číslice, a dělat s tím blbý zvuky se taky vždycky hodí. ![]()
Suya ty vypadají pěkně, i ta kolena by mohla být odolnější
projdu zásoby. A jsou teplé nebo tenké?
Pinot Noir to se dá nějak spojovat? Jako kluci by to určitě užili ![]()
Suya skoda, ze su len do velkosti 122. Syn sa za posledny mesiac vytiahol (konecne) ale zas len na vysku, do sirky nula nula nic.A potrebuje uz 128.
Dají se spojovat k sobě a potvrzuju, že si s tím děti parádně užijí, na to, jaká blbost za pár korun to je.
dzizisketa
podle mě to bude mít úspěch i u nás
Evaeva Pinot Noir jo, my měli takovou žirafu, co mela natahovaci koncetiny a byl to hit. Dokoupim do adventaku.
jeste u nas hodne frci porad modelina (kupuju uz jen Formelu), vodni perly a nejruznejsi vyrabeni.
MPLee ty perly jsou prý jedovaté? Kromě toho, že by to bylo úplně všude
Modelína frčí taky
Čtu tady a už jsem nasbírala několik tipů, děkuju
čekají nás narozeniny a pak Vánoce od nás i příbuzenstva, to bude zase vymýšlení...
A mám tip na tvoření pro cca 3leté, lepení bambulek od Djeco, je to kvalitní, máme to asi půl roku a stále to lepí a dá se to používat opakovaně.
Pinot Noir Taky máme a taky se to už užilo, na to jaká blbost to je;-)
Evaeva perly nejsou jedovaté, ale bobtnají, takže potencionální riziko při pozření tam je. Já je vytahuju jen pod dozorem a naštěstí to moc nežere ani mladší. Ony na vzduchy vyschnou a smrsknou se, takže se to pak snadno vysaje. My teda máme ten velký podnos, takže se to max rozhází po něm, já to pak zase sklepnu do krabice a vydrží nám jedna dávka x měsíců...
MPLee jasně. No kluci jsou trochu z jiného těsta
tak jim bude muset stačit rýže ![]()
Mne tie bambulky nikdy nedrzali ale asi som nemala dobre lepidlo. So zazehlovacimi koralkami sa chalani jeden cas celkom vyhrali, tie z ikea su fajn.
Na Alze mají do 6.10. slevu na lego, 5-25%. Takže už mám adventní kalendáře i tobogány Evaeva
Evaeva jojo, přesně tyhle máme. A dostal je právě k roku. I kdysi dcera a obě sady, i když už nekompletní pořád máme. Když se zaprasí a přestanou lepit, stačil je opláchnout vodou. Hezky drží i na okně a všem hladkém...
vodní omalovánky asi máte?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.