Evaeva Takova tenci teplakovina, ani slaby ani teply :) Velikost mi prijde ze odpovida.
Vše o těhotenství a dětech
Mohučanka v tescu mívají ty větší lego sady taky za super cenu.
MPLee omalovánky máme. Ty nálepky vypadají skvěle
Suya díky
Skoda, ze ten skaut není v nějakým víc matkafriendly prostředí, třeba vedle nějaký kavarny, kde by se dalo cekat, ale malý dite je spokojeny i v mokrym lese ![]()

Ono to čekání s malými dětmi je někdy na hlavu. Čekali jsme na syna u nás v DDM, je tam posezení a pěkný dětský koutek. Akorát že mimino pořád odchází, leze, kam nemá, snaží se zbourat vitríny,... No utekli jsme ven.
To el.ořezko máme z Action, je na 2 velikosti pastelek. A ty husí krky měli v Primarku. Zažehlovací korálky jsou i větší, od Hama, ale to už docela leze do peněz.
U nás už letí lesky na rty a skincare, ale dcera se tím zatím je probírá a moc nepoužívá. S malováním má zatím smůlu, má silné brýle a bez nich si oči oči nenamaluje ![]()
Evaeva jo, někdy je to fakt za trest, stačí mi demolice skolkovy šatny, když občas čekáme
Pinot Noir Peppa by se mohla libit Adelce!
Pinot Noir orezavatko jsem koupila concorde duo. Mame ho tyden, na posouzeni kvality je jeste brzo, ale daji se v nem orezavat tenke, tluste i 3hranne tuzky. Uspech to ma veliky, doma je zavej barevnych hoblin a pastelky uz skoro zadne![]()
![]()
Karja ad duplo - maly deti to moc nebavi, vetsi uz jedou lego.
Evaeva znáš ty sady Makedo? Jsou to takový silný plastový jak šrouby a nýty a k nim nářadí a dají se tím spojovat velké kartony, takže si můžeš vyrobit třeba krabicový dům s otevíráním oken a dveří atd.

Potrefenáhusa no vždycky zavřu na schody a do druhé šatny a pak už zbývá jen jeden strom se šiškami, věci v cizích skříňkách a keramické hrnky ![]()
![]()
Před školou mi jednou vytáhl z bytu školníka a jednou malém pronikl na druhý stupeň ![]()
Megaknihy mají ještě o kus lepší cenu, když každou položku vyhledáte přes googl
žluťásek ty jo, to vypadá dobře!
Karja Neztratí jsem spíš myslela jako ve smyslu, že si sama řekne. A časem asi si sama i dost zařídí tím, jak se nebojí říct svůj názor. Aspoň ta naše svéhlavička to tak má.
Pinot Noir sakrys, objednala jsem v megaknihach spoustu samolepkovych knizek a tu Peppu a jeste nejake plysaky a na lampicku jsem si nevzpomnela! Tak priste, do Vanoc je jeste cas :)
žluťásek Ty ale tohle vypadá geniálně, to si asi taky budeme muset pořídit!
A nemate tipy na nějakou nemateriální náplň adventniho kalendare? Zážitků mi přijde 24 skoro dost ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.